דורש שרשור

ג'ר כל הזמן אומר...

שהם רק התחילו וכבר כולםמקבלים אותם ובלה בלה בלה.... ויש לו הרבה מה להגיד... הם רק היתחילו למה שיתפרקו?

Misty Cat

New member
הם לא מתפרקים

זאת סתם הייתה בדיחה באתר מייספייס. כתבו על זה שהודעיו רישמית שהם מתפרקים ובלה בלה. בסוף כתבו שזה בצחוק ושבטח עשו לכמה אימואים התקף לב.. אותי זה בידר.

kati666

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

ענק
.

סימפל עקפו אותם חח ../images/Emo13.gif

מי מקום שני ושלישי? נו אין לי ראש 1.. וגם אין לי מושג מאיפה השמועות האלו על ההתפרקות
בטח סתם שטויות שלהם כרגיל

חוצפה!!

איך מעיזים לשים את קולדפליי לפני סימפל וMCR?! והגורילז נחמדים כשמתרגלים לשירים שלהם.. אבל עדיין לא מגיע להם מקום כזה =[

kati666

New member
עזבי את זה...../images/Emo54.gif

דה ראסמוס נשארו מאחור וגוד שארלוט,הייתי מחליפה את קולד פלייי בדה ראסמוס ואת הגורילז...טוב אני לא מחליפה אותם הם טובים.

Dooritos

New member
חחח נכון

מסכימה איתך! אני לא מאמינה שסימפל פלאן עקפו את מיי כמיקל!!! רגע רגע רגע זה ב"להקת הרוק של השנה" נכון? אז מה גורילז וקולדפליי עושים שמה???

GUILTY

New member
הם ממש אבל ממש לא מתפרקים

זה שמועה ממש ישנה...........הלו!!!!!!!!! והם הודיעו באתר הרישמי שלהם שהם לא מתפרקים. המילים של ג'רארד..........אנכנו לא מתפרקים לפחות לא עכשיו והשמועות האלו לא נכונות.......(רק שזה היה באנגלית)

קרניjack

New member
"לפחות לא עכשיו" XD

נשמע כאילו שזה קרוב
וכן הוא אמר שהלהקה לא תישאר תמיד, היא תתפרק מתישהוא וזה מתי שזה יגיע זה יגיע. רגיל.

GUILTY

New member
הייי שווווו טפו טפו זה לא יגיע!!!!!

טוב אולי כן אבללל שווווו לא לדבר על זה. אהה כן שמעתם על "ההפסקה" שלהם...כן כן הם עכשיו בהפסקה כאילו מהסיבוב הופעות.

קרניjack

New member
זאת לא ההפסקה השנתית שלהם?

מה שהם עושים בכל שנה? היה להם סיבוב הופעות ממש ענק, ואחרי אוסטרליה הם חייבים לנוח:p

GUILTY

New member
חחחחח הפסקה שנתית? לא זה לא

הם יצאו להפסקה בגלל שהם היו בסיבוב הופעות בערך שנתיים שלוש רצוף עם חופשות קצרות בין לבין (אוי הם משקיעים המוווווווון) וברור ברור שינוחו. ויסימו כבר את הדיסק והDVD המזדינים האלו בזמן שהם נחים !!!!!!!!!!!!! לא יכולה לחכות

GUILTY

New member
עם זה יעזור אני ישתה 10 אבל זה

מרגיז כי אורטל אמרה לי ששל מיוז מגיע בשבוע הבא.......חרא לא צודק כמה שאני אוהבת את מיוז אבל אני גם רוצה!

קרניjack

New member
חח אבל

את ידעת ממזמן שה DVD אמור לצאת בפברואר, אולי ל MCR היה משתלם להוציא את זה בכריסמס... יש חג נוצרי כלשהוא בפבואר? אולי הם מחכים לו XD

GUILTY

New member
חג של אמא שלי.

מה מעניין אותי החגים שלהם הם דיי הגזימו עם כל הקטע

למעלה