דיון בנושא סוגיית שרשור המנגה

JeeChan

New member
../images/Emo124.gif בקשר לשרשורים אודות המנגה

תחשבו מה שאתם רוצים לגבי, תעשו עצומה נגדי, אבל אחרי קריאת התגובות בנושא, הנה מה שהחלטתי. מעתה כל שרשור מנגה הוא שרשור ספויילר אחד גדול, שמשמעותו שכולו ספויילר. בכל שרשור יש לסמן כל הודעה והודעה כספויילר. הודעות שלא יהיה רשום בהם ספויילר, ימחקו.

JeeChan

New member
סיכום - שרשורי מנגה

כשאתם פותחים שרשור מנגה, פתחו את שרשור המנגה עם מספר הפרק וסימן ספויילר. לתוך הודעה זאת שרשרו את דעתכם (כך נמנעת אפשרות כשהשרשור מתקפל, שיופיע ספויילר). וכן המנהל שלכם משנה דעות כמו שהוא מחליף גרביים, אז תתעלמו מהודעתי הקודמת לגבי סימון ספויילר בכל הודעה) בכל זאת אשמח אם תסמנו ספויילרים להודעות עם ספויילר.

The Snow fox

New member
רגע,../images/Emo63.gif

"כל הודעה והודעה"- גם הודעה שכל התוכן שלה זה משהו כמו "איזה פרק שולט!!!!!!111" צריך לסמן בספויילר? כי אם כן, אז...

Goggle Girl

New member
ובדיוק בגלל שיש הודעות כאלה

אני אומרת שזה בסדר לקרוא הודעות שלא מסומן בהן ספויילר. ואפשר להגיב על פרק גם בלי לספיילר וזה לא יהיה רק התלהבות כזאת. אבל כמה פעמים אמרתי וזה לא עוזר?

Goggle Girl

New member
אתה עדיין לא מבין.

אבל ניחא. אתה לא מוכן להקשיב ולי כבר ממזמן אין סבלנות

MrsGreen

New member
../images/Emo45.gif

אני אומנם לא רציתי להיכנס לריב אבל לדעתי עדי ויעלי צודקות, אין שום סיבה שאני לא ארצה לקרוא מה קורה פה בגלל פחד מספוילרים אפילו אם השרשור מוקדש אליהם. פשוט צריך להתחשב בכולם.

JeeChan

New member
בקשר לריב שהתנהל פה

נתתי למהלך העניינים להימשך פה לזמן מה, אך בסוף זה התחיל לצאת מכלל שליטה. נאמרו פה דברים, ונחמד שאנשים רוצים לעזור ולהגן על כל אחד מהצדדים, אך בסופו של דבר אין טעם לריב הזה והוא לא יילך לכל מקום. אם מישהו רוצה להמשיך לריב, ישנו מסנג'ר/אייסיקיו ומסרים אישיים. אני יודע שלכולם היו כוונות טובות, ולא התכוונו לרע, ואשמח אם מפה נסיים את הריב ונמשיך הלאה.

heartnet

New member
חנפן?! אני!? :O

קיפי, אמרתי לך שאת נראתה פשוט נהדר היום? P:

keep smiling

New member
המ. כשחושבים על זה..../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

כן, אתה סופר-דופר-חנפן. ^_^ [ולא דיברנו אתמול על זה שאתה החנפן ואני הפרזיטית הקטנה? ;;]

../images/Emo45.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo210.gif ../images/Emo221.gif

כבר חשבתי שזה לא ייקרה... אבל לדעתי זה באמת עוזר O:

למעלה