|מקיא|
R RoRi1 New member 12/10/03 #22 ../images/Emo10.gif הוא חמוד, ליאורי את מתחמקת ממני ומכחישה כל קשר שאני באיי סי קיו שלך?
J justin love New member 12/10/03 #27 אמ...הוא לא פאסה..הוא עדיין חמוד אבל הוא קצת התכער יותר אהבתי אותו כמו בקלים של גירלפרנד...
מ מיצי בורוד זוהר New member 12/10/03 #29 חמוד? לא!!! מושלם....כן!!!!!!!!!!!!!!! הוא הבן אדם הכי מושלם בעולם! יותר מג'סטין! החחה <לא ממש המקום הנכון להגיד את זה, אבל חפיף>
חמוד? לא!!! מושלם....כן!!!!!!!!!!!!!!! הוא הבן אדם הכי מושלם בעולם! יותר מג'סטין! החחה <לא ממש המקום הנכון להגיד את זה, אבל חפיף>
R RoRi1 New member 12/10/03 #32 ../images/Emo4.gif השיער הארוך כ"כ היה יותר יפה... בתמונה ששמתי זה היה קצת מוגזם אבל עדיין יפהההה ג'יי סי... תעשה לי צמה...
../images/Emo4.gif השיער הארוך כ"כ היה יותר יפה... בתמונה ששמתי זה היה קצת מוגזם אבל עדיין יפהההה ג'יי סי... תעשה לי צמה...
R RoRi1 New member 12/10/03 #31 בלופ... ../images/Emo3.gif ששש... זה הפורום של ג'סטין טימברלייק!! שניהם חמודים!!! וגם לאנס, וג'ואי!!!! אבל כריס פחות
בלופ... ../images/Emo3.gif ששש... זה הפורום של ג'סטין טימברלייק!! שניהם חמודים!!! וגם לאנס, וג'ואי!!!! אבל כריס פחות
E Emily © New member 13/10/03 #36 איכסה לאנס. אבללל ../images/Emo26.gif אם כבר מדברים על אנשים שניראים טוב
S S h a k s h u k A New member 13/10/03 #38 אווווווו מו זה../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif השני זה עופר שכטר חותם (לך כנראה( כן כן פקה פקה.. תגיעי אליו ..
אווווווו מו זה../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif השני זה עופר שכטר חותם (לך כנראה( כן כן פקה פקה.. תגיעי אליו ..
J justin love New member 13/10/03 #39 תראו זה אומנם הפורום של ג'סטין אבל אפשר לדבר גם על חברי אנסינק... אבל באמת ג'ואי !!!איזה חמוד הוא אהבתי הוא תמיד כזה ליד ג'סטין ועוזר לו הכל איזה מאמי אבל אם אתן כל כך אוהבות את ג'יי סי אז הנה תמונה של ג'סטין וג'יי סי ביחד קבלו נא...
תראו זה אומנם הפורום של ג'סטין אבל אפשר לדבר גם על חברי אנסינק... אבל באמת ג'ואי !!!איזה חמוד הוא אהבתי הוא תמיד כזה ליד ג'סטין ועוזר לו הכל איזה מאמי אבל אם אתן כל כך אוהבות את ג'יי סי אז הנה תמונה של ג'סטין וג'יי סי ביחד קבלו נא...