דיון סופשבוע

adva mj

New member
../images/Emo41.gifדיון סופשבוע../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

עלה לי רעיון לעשות דיון על למה ליאל מקדמת את עצמה במיוחד בגרמניה ולא בארה"ב למשל כי אם מצליחים שם אז אחר כך מצליחים בכל העולם...
ובגרמניה זה לא ממש מקדם משהו... מה אתם חושבים??? לדעתי זה לא ממש טוב כי הכי טוב זה להצליח בארה"ב כי ככה מתקדמים לכל העולם...

עונההה..../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם זה מקדם או לא,אבל זאת הייתה הבחירה של ליאל/המנהלת שלה. ומה שלא יהיה,אני חושבת שטוב לה שם והיא בהחלט מצליחה[לפחות הרבה יותר מאשר בארץ..] אז למה דווקאשם?, אני חושבת שזאת יכולה להיות שאלה מצוינת שאפשר לשאול אותה כשהיא תהיה באירוח בבלוג TV. בהמון ראיונות ליאל מספרת שהבחירה שלה בגרמניה הייתה מוצלחת כי משם היא יכולה להצליח ולהופיע בעוד ארצות רבות... בקיצור,אין לי ממש דעה באיזה מקום הכי טוב, כי אני הייתי מעדיפה שהיא תשקיע את הקריירה בכלל בארץ.
ואדוה,כל הכבוד על הדיון.

BARSASOS

New member
באמת יהיה נחמד לשאול אותה בראיון

כי גרמניה זה באמת לא ארץ שתקדם אותה כל כך, למרות שהנה, היא כן, אבל בכל זאת . אולי היא הייתה מצליחה יותר בארץ אחרת..

nitzan111

New member
גרמניה../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

שואה, אנטישמיות, גועל נפש

ניצן !! רק שתדעי ...

שלא כל הגרמנים נאצים !! ברור שיש.. אבל זה כמו שתגידי שכל הערבים מחבלים
בקשר לשאלה.. לדעתי זה לא נכון.. זה שאתה מתפרסם לארה"ב לא אומר שתתפרסם באירופה או להיפך.. ההצלחה היא באותו מקום.. כל ארץ וארץ יש סגנון יחודי של מוזיקה...או רוב שאוהב מוזיקה מסוימת.. ארה"ב למשל [הרוב] אוהבים מוזיקה שחורה או רוק .. אירופה אוהבים יותר את הסגנון של ליאל . פופ.. ולדעתי היא מצליחה בגרמניה והיא לא הייתה צריכה להתחיל בשומקום אחר!!!

nitzan111

New member
בודאי

שאני לא חושבת שכל הגרמנים נאצים. ואני גם לא חושבת שכל הפלסטינאים הם מחבלים. ההבדל הוא שהגרמנים רצחו שישה מיליון יהודים, ללא סיבה. והפלסטינאים נלחמים על זכותם הליגיטימית למדינה, בדרכים לא לגיטימיות. לא ממש ממש ממש לא אומרת שכל הגרמניים נאצים, אבל אני מדברת על הקולקטיב יש עד היום אנשים שלא נוסעים לגרמניה או קונים שום דבר תוצרת גרמנייה רק בגלל הזכרון! ולא בגלל שהם שונאים גרמנים.

nitzan111

New member
*פלשתינים* כמובן

אייזה פדיחות. תסתכלו על השעה שכתבתי את ההודעה

זה נכון ש..

6 מליון נרצחו.. וזה נכון שזה נורא.. והמשפחה שלי יוצאת שואה... אבל מפריע לי המכלול הזה שלך.. כי הגרמנים שרצחו ועשו את הדברים הנוראים הללו... לא קיימים יותר.. עכשיו זה דור חדש לגמרי שקם ורובו מאמין בגישור וחיים בשלום איתנו.. נכון שיש עדיין כמה.. אבל זה לא הרוב

Lucy Diamond

New member
הייתי חייבת להגיב לך כי דיונים

כאלה מרתיחים לי את הדם!!! אני גרמנייה, יהודייה. יש לי חברים גרמנים-נוצרים. אף אחד מהם לא יעלה על דעת להגיד משהו אנטישמי. ההודעה שלך מלאת שנאה. לא יודעת אם שמת לב. בסדר, אז יצאת ידי חובה שאמרת: "ולא בגלל שהם שונאים גרמנים" אבל ההודעה שלך מראה על בורות מטורפת ועל רצון להאשים אומה שלמה על משהו שהיה לפני 60 (!!!) שנה. אולי זה יפתיע אותך, אבל המושג "דור" מדבר על 25 שנים. אם תחשבי, תראי שב- 60 מתחלפים 2 דורות. כלומר, מי שהיה אז בגיל להשפיע על הדרך שבה המדינה שלו הלכה, ואנשים שתמכו אז באידאולוגיה הנאצית כבר לא בחיים היום, ואם הם כן, אז הם כ"כ מבוגרים שהם לא יכולים לעשות רע לזבוב. |הדגשגרמניה היא בן המדינות שיותר עוזרות לישראל בזירה הבינ"ל ובאו"ם, לא רק בתמיכה מורלית אלא גם כספית בלי גרמניה וכספי השילומים שהיא שילמה לא הייתה לך עכשיו מדינה. וזה בדוק. לדעתי זה גם מטומטם לא לקנות מוצרים מתוצרת גרמניה, כי רבאק, אין במקומות אחרים אנטישמיות, גזענות ושנאת ישראל? פעם הבאה, לפני שאת מסווגת מישהו כגזען ורוצח תחשבי מה את עושה: רצח אופי, והדבקת תווית למי שזה לא מגיע לו. נ.ב. כותבים: פלסטינים (ככה לפחות בתרגום של הסכם אוסלו)

nitzan111

New member
פלשתינים אפשר לכתוב בכמה דרכים

תסתכלי איך זה כתוב בעיתון.... לשאר הדברים אין לי זמן להגיב.

Lucy Diamond

New member
אני הולכת לפי התרגום של הסכמי אוסלו

וחבל שאין לך זמן להגיב... או שאולי הוצאתי לך את הרוח מהמפרשים?! אני תמיד מוכנה לקרוא. גם בפרטי.

../images/Emo103.gifאישית,

אני בדעה של שני, היא כתבה דבר מאוד חשוב: "עכשיו זה דור חדש לגמרי שקם ורובו מאמין בגישור וחיים בשלום איתנו.." צריך להביט אל העבר,ללמוד ממנו,להתקדם הלאה.. אם אנחנו רק נגיד "גועל נפש",לא נתקדם הלאה,נמשיך לשנוא ואפילו יש אנשים שעוד יחפשו נקמה.. המטרה היא השלום,ולא הנקמה. בכלל,שנאה זה דבר ממש לא טוב.

nitzan111

New member
אני לא שונאת אף אחד

אף אחד מבני משפחתי אינו ניצול שואה ולמרות זאת, אני חושבת שהקלות שאנשים שוכחים היא פשוט מדהימה. אני בתור ישראלים בוודאי לא הייתי בוחרת להתמקד בקריירה דווקא בגרמניה. ודרך אגב יש הרבה מאד אנטישמיות בגרמניה זו לא "קבוצה קטנה" הדר, מה שכתבת הוא מאד מאד יפה. באמת. אבל זו תאוריה שממש לא עומדת במבחן המציאות. העולם לא למד שום לקח מהשואה.

nitzan111

New member
* בתור ישראלית לא ישראלים

בואו נשאל את ליאל באירוח עם היא נתקלה באנטישמיות בגרמניה.

adva mj

New member
../images/Emo45.gif את צודקת גם אני חושבת שגרמניה

זה מקום מגעיל.. במיוחד בגלל השואה ולא ברור לי למה היא או האמרגנית בחרו דווקה להצליח שם היא פשוט צריכה לעבור לארה"ב...

סליחה ?!

1. גם אני לא שכחתי.. ובטח שלא אשכח.. אין יום שאני לא חושבת על מה עשו לנו בשואה.. אין יום זיכרון [לשואה] שאני לא בוכה בו !! הזכרונות של סבא וסבתא שלי מהשואה הם משהו בלתי נפרד מהחיים שלי! ואני בטוחה שרבים כמוני לא שוכחים.. אסור לנו לשכוח מה עשו לנו.. צריך לזכור ולהיות מודעים להכל.. אחרת אנחנו נהיה בצרות ונחזור על טעויות העבר !! 2. כן.. בכל מקום יש אנטישמים .. גם פה בארץ יש שנאה בין גזעים ודתות ואפילו אמונות.. יש כאלה ששונאים רוסים, יש כאלה ששונאים אתיופים, ערבים, אנטישמים, חילונים, דתיים, נוצרים, שחורים, תימנים, אשכנזים.. לא יודעת מה !! אני למשל שונאת גזענים.. גם זו סוג של שנאה.. אבל רק שתהיי מודעת לזה שיש שנאה בכל מקום.. והרי, מה זה אנטישמים? שנאת יהודים או ערבים .. את לא יכולה להגיד לי שאת לא שונאת אף סוג .. כי זה יהיה שקר.. [כי כבר נוחכנו לדעת שאת שונאת גרמנים !!] 3. בגרמניה יש מספר עצום של אוכלוסיה.. אז מספר האנטישמים הם מיעוט לעומת האוכלוסיה הכללית.. אז זאת כן "קבוצה קטנה.." 4. זה טמטום להתכווח על הנושא הזה כי לא אני ולא את ולא אף אחד בפורום הזה.. יקבע לליאל איפה להצליח ואיפה לא.. אם ההצלחה בגרמניה עושה לה טוב.. למה שהיא תשנה את זה ?! למה שהיא תלך לארה"ב ?! למה שהיא תסכן את ההצלחה שלה ?! אוהבים אותה שם.. זאת כבר הוכחה לחוסר אנטישמיות.. כי היא הרי לא מסתירה את היהודות שלה !! 5. גרמניה היא ארץ יפיפייה !! מלאת היסטוריה.. גם ההסטוריה שלנו נמצאת שם!! גרמניה ארץ מדהימה לדעתי.. יש בה המון תרבות !! היא לא מגעילה בכלל.. אני אפילו לא מאמינה שאמרתם את זה !!!! 6. לסיכום העניין.. עזבו את הנושא הזה בשקט.. זה לא בכלל נתון לויכוח.. ליאל בחרה להצליח שם ולא בארץ או בארה"ב.. שיהיה לכן יומטוב !! ואם אתן נתקלות בגמרני.. תשתדלו לא לרוק עליו
שני .

בואו נסכם את העניין../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

אנחנו חייבים להסכים על לפחות דבר אחד ששני כתבה בתגובה שלה,ואני מצטטת מתגובתה: 4.זה טמטום להתכווח על הנושא הזה כי לא אני ולא את ולא אף אחד בפורום הזה.. יקבע לליאל איפה להצליח ואיפה לא.. אם ההצלחה בגרמניה עושה לה טוב.. למה שהיא תשנה את זה ?! למה שהיא תלך לארה"ב ?! למה שהיא תסכן את ההצלחה שלה ?! אני בטוחה שלליאל ולמנהלת האישית שלה יש את הסיבות שלהן מדוע הן בחרו להתפרסם דווקא שם ואני מרגישה שאני מוכרחה לחזק משהו נוסף מדבריה של שני,היא כתבה:"היא הרי לא מסתירה את היהדות שלה" וההוכחה לכך היא שליאל בכל הופעה שלהשרה את השיר:"ירושלים של זהב"
אז כמובן שלכל אחד יש דעות, אבל יש כאן גם לא מעט עובדות.. וכפי שכתבתי,אני בהחלט מציעה שתשאלו שאלות בנושא הזה את ליאל, אני בטוחה שהיא תוכל לענות לנו את השאלות הללו ולהגיד לנו את דעתה... אז פשוט תשרשרו שאלות בעניין ל"שרשור השאלות לאירוח"..

למעלה