דיון סופשבוע

אתן חייבות להבין,

שהדיון הזה היה כנראה חייב להיות בזמן כלשהו, יש המון חילוקי דעות בנוגע לגרמניה/אנטישמיות בגרמניה. כל אחד והדעות שלו,אני מבקשת מכן,לפחות בפורום-שבמקום הזה ראוי שכל אחד יכתוב את הדעה שהוא מאמין בה והשקפת עולמו,אל תשפטו אף אחד בגלל הדעות שלו. אז כל אחת כתבה את הדעה שלה וזהו, לא אמור להתווכח מזה שום ביקורת של "שטויות" וכדומה... חוץ מזה,כל הדיון עצמו היה קשור בכלל לליאל, והנה,אתמול בראיון ליאל אמרה במפורששהיא מעולם לא נתקלה בבעיות בגלל שהיא באה מישראל,להפך,כולם מעריכים אותה ואומרים "Liel from israel" והיא מעולם לא נתקלה באנטישמיות מכל סוג שהיא.. אז אני חושבת שכאן בהחלט ניתן לסגור את העניין,לא?

BARSASOS

New member
בהחלט!!! :]

אבל אם כבר, תאמינו לי שבהופעות בגרמניה ידעו שאנחנו ישראלים והתנהגו אלינו כל כך יפה שם! אין לכם מושג אפילו! רואים שאכפת להם ושהם אולי מצטערים..לפחות אלה שפגשנו אז אני בטוחה שלליאל הם מתנהגים מדהים! אז אני לא מבינה מה כל הויכוח. הם אל נאצים! הם אנשים שגרים ונולדו בגרמניה..מה זה אשמתם שהדורות הקודמים שלהם עשו את זה?! תחשבו על זה =/

Lucy Diamond

New member
גם לך כדאי מאווווד לקרוא את מה

שכתבתי לניצן. לא בא לי לכתוב את זה שוב. רק דבר אחד אני עוד יכולה להגיד, לא חשבתי שישי עדיין אנשים שחושבים בצורה כזו מצומצמת. תגדילי ראש!

Lucy Diamond../images/Emo27.gif

מן הראוי שבפורומים יהיו דיונים. בדיון כל אחד כותב את דעתו והשני,גם אם לא כל אחד יחשוב אותו הדבר. אז יש דעות כאלו ויש אחרות, הדיון הזה לא צריך להתפתח ל"התבטאות שלא כראוי" שתגרור לריבים וויכוחים. כתבתי סיכום לעניין ובמקום להגיב להודעה ההיא,החלטת להגיב בכלל לדעה אחרת של מישהו אחר-שזה גם בסדר מבחינתי,אך בבקשה תכבדי את הדעות של אחרים. זכותו של כל אחד להגיב ולכתוב את הדעה שלו, לא צריך "לסתום את הפה",או לגרום לאנשים לא לכתוב את דעתם, אני בטוחה [ויודעת] שיש עוד המון אנשים שבטוחים שלא צריך לשכוח את האנטישמיות ושאולי היא אפילו קיימת,זאת זכותם לחשוב זאת. אף אחד לא כותב לך שהדעה שלך לא בסדר.. אנחנו חיים בסביבה עם המון אנשים והמון דעות, ושוב,הדיונים הללו נועדו "לתת במה",או במילים אחרות:אפשרות לתת לכל אחד לכתוב את דעתו. אף אחד פה לא טיפש ולא צריך "להגדיל את הראש" בגלל דעתו. מקווה שהבנת אותי.

נ.ב-

מתנצלת על כך שההודעה לא מנוסחת כראוי, אני ממש עייפה והאתר של תפוז לא עלה לי עד עכשיו.

Lucy Diamond

New member
להגדיל ראש לא במובן של: את מטומטמת

אלא במובן של: תראי את כל הצדדים ואל תתקעי על משהו מסויים. לא אמרתי לאף אחד לסתום את הפה, ואם מתחשק לך את מוזמנת ללכת מילה מילה בהודעות שלי ולבדוק את זה. עכשיו כבר אין בי כעס, אני פשוט חושבת שחבל שאנשים שיודעים הכי חזק לצעוק: לא נותנים לי להביע את הדעה שלי... הם אלו שאומרים בהודעות שלהם: אני שונא *** אני חושב בהם עושים *** קיצר, הודעות שנאה כמו שראיתי כאן בשרשור. אני לא מסתכלת על אף אחד מלמעלה (אם זה מה שאתן חושבות) אני פשוט חושבת שבתור מישהי עם קצת ניסיון גם בחו"ל יש לי מה להגיד ויש לי בסיס להגיד לאנישם "להגדיל ראש" תודה ויום נעים, Lucy Diamond

בהחלט,

זכותך להגיד את מה שאת חושבת,ועוד יותר שאת עם נסיון... זאת המטרה של הדיון,וכבר כתבתי את זה..
אני לא כועסת עליך או משהו, פשוט הדיון הזה התחיל להגרר לויכוח,וזאת הכוונה האחרונה. כולם צריכים לקבל את הדעות של האחרים, הדיון נכתב בשביל לראות מהן הדעות, אולי להשפיע על אחרים תוך כדי נסיון, אבל כנראה שהפעם זה לא כך.. בכל אופן,נראה לי שכולם כתבו את דעתם..

למעלה