דיון פרק 303 - "כלבה ראשית"

boolbool boy

New member
../images/Emo41.gifדיון פרק 303 - "כלבה ראשית"../images/Emo41.gif

הערב, לפי התקציר, יהיה פרק חזק ביותר!
תקציר הפרק:
קלודט שולחת את הצוותים המיוחדים למבצע פשיטה על איזורים מוכי זונות, ומאקי מסתבך עם זונה המנסה לסחוט אותו כדי להתגונן מפני הסרסור שלה. דאטץ' חוקר אונס של זקנה ומגלה שתפס את האנס הלא נכון. פרק חזק או לא פרק חזק?! נ.ב. עוד פעם הקדמתי את הדון!!!

igonnakillu

New member
לפי התקציר

נשמע פיצוץ...אני ממש מצפה לזה..עוש שעה וחמישים דקות חי חי! מה דעתכם לדבר אחרי הפרק??

igonnakillu

New member
פאק תנו לי קישור או הסבר איך להגיע

אליו...כי אני לא רואה שום קישור פה...

igonnakillu

New member
לא לא תפסו בגלל הפיספוס של

דאץ'! אני מסכימה איתך...איזה פרק מותח...ממש אהבתי כאשר הו הצמיד את הזונה ...חח..ואני שמחה שטיוואן בצוות עכשיו!

igonnakillu

New member
חחחחחחחח...איזה פרצוף היה

לקלודט.......חחחחחחחחחח...אני לעולם לא אשכח את זה.........חחחחחחחחח

v e g a

New member
פרק נחמד

היה אפשר לשפר קצת...... הסוף(מה שקרה עם האנס)היה די ברור,לא? חוץ מזה-מזל טוב לשיין.....אנחנו מוזמנים לחתונה? נ.ב גם לכם נראה שויק מרוקאי? הוא מתעצבן ממש בקלות......

v e g a

New member
כן תפסו

ג'וליאן והשותף שלו,אחרי שהאנס התקשר לדאץ'.....

אני חושב שטעו בתרגום שם הפרק

השם המקורי באנגלית הוא Bottom Bitch ככה גם קרא ויק לזונה, מפני שהיא הביץ' של סמות' וסמות' הוא הביץ' של ויק - מה שהופך אותה לBottom Bitch שלו. התרגום בעברית היה 'כלבה ראשית', אבל אני חושב שהיו צריכים לתרגם את זה כ'כלבה תחתית' או 'זניחה'.. אבל עדיין..היה אחלה פרק!

דון גל

New member
לא לא, bottom bitch היא הזונה

שהסרסור שומר לעצמו, הטובה ביותר מכל הזונות שלו, ולכן "כלבה ראשית" הוא תרגום מדוייק. יש הרבה פרקים שהתרגום של השמות שלהם ממש גרוע, אבל זה לא אחד מהם. הדון.

למעלה