דיון פרק 304 - "מתפשטים"

אסף אא

New member
הוא נראה דיי מת,

מהמכות שחטף משיין, הזכוכית השבורה שנכנסה לו לראש, הנחיתה במרחק 3 מטרים מהרכב שלו על הכביש, והמוח והמעיים בחוץ
אחלה פרק... מעניין מה הריב הזה יעשה לצוות

מושמוש18

New member
די מוזר לי שהוא עף כל כך רחוק

הוא לא נסע *כל כך* מהר... מן הסתם הוא לא היה חגור, והוא גם נראה בחור "בריא", אבל זה נראה לי באמת מוגזם. בכל מקרה נחיה (או לא) ונראה.

Kippi S

New member
באמת מוזר...

בהתחלה ראיתי את החור בחלון ולא הבנתי אחר"כ רואים אותו ממש רחוק... אבל הוא גם לא היה חגור ונראה לי (לפי מה שאני זוכרת) הוא נסע די מהר...

דון גל

New member
../images/Emo41.gif דיון פרק 304 - "מתפשטים" ../images/Emo41.gif

שני הצוותים המיוחדים מתחרים על פיצוח רצח משולש, שזכה לחשיפה תקשורתית רבה, ומסכמים ביניהם שהצוות המפסיד יצטרך לחצות את ה"אסם" בעירום; דאץ` חוקר מקרה של הרעלה, שבו החשוד העיקרי הוא אחיו של הקורבן; הסכסוך בין שיין לטוואן יוצא משליטה. הדון.

פרק מצויין!

דאץ' משעשע כרגיל. כשויק ביקש מטוואן לסדר את העניינים עם שיין, חשבתי לעצמי שכך אכן יקרה, אבל כשראיתי את טוואן בביתו של שיין היה צפוי שיהיו מכות או משהו בסגנון, אבל חומרת המכות הפתיעה אותי מאוד (דרך אגב, אני חייב לשבח את המשחק בכל הסצנה הזו), חבל על טוואן חיבבתי את הדמות (לא בטוח שהוא מת אבל לא נראה לי שהוא יחזור לתפקד חחח). אם עד כה חיבבתי את הדמות של שיין, מאתמול היא מעצבנת אותי, ורק בגלל הההערות הגזעניות שלו.

igonnakillu

New member
הוא בטח התחיל לקנא או משהו

כזה...כי ויק התחיל כזה לא לתת לו יחס מועדף ובכלל נראה כאילו הוא כועס עליו..(כששין אמר לויק שהו רוצה שויק יהיה מעורב בכל תהליך עם החתונה והכל אז הוא כזה נראה מסתיישג..)..ואני לא מבינה מה כאילו ויק כבר לא חושב ששיין שווה את זה?? מה הוא חושב שהוא איבד את ה"טאצ'" שלו?

slayer22

New member
נראה לי ../images/Emo62.gif

שהוא סתם אמר את זה לטוואן כדי לתת לו הרגשה טובה, שהוא כן חלק מהצוות. אגב לא הבנתי משהו. טוואן רצה לתת גם מכות לאשתו (לעתיד) של שיין? למה הוא ניסה להתקרב אליה?

Better Man

New member
הוא לא ניסה להתקרב אליה

היא הביאה לו מגהץ בראש אז הוא היה על סף התעלפות, ראו שהוא לא ידע לאן הוא הולך ומה קורה איתו, אני בספק אם הוא בכלל ראה אותה. משחק משובח אגב.

Felix 5

New member
ויק ושיין

הם חברים הכי טובים 7 שנים. ויק בעצמו עובר שלב קשה בחיים, אי אפשר להאשים אותו שהוא לא מביא מספיק צומי לשיין חוץ מזה ויק בעצמו אמר שהוא מחוייב להחזיק בן מיעוטים בצוות שלו וזה גם משאיר אותם עירנים בקשר לכסך הגנוב מהארמנים,[כל הזיבולי שכל שהוא אמר לטיוון היו רק חלק מהמניפולציות היומיומיות שויק עושה] בקשר למכות שהיו, למרות האדישות והיחס המזלזל של שיין ולמרות ההערה הגזענית שממש לא הייתה במקום - טיאוון היה אורח בביתו של אדם, ועוד אחד עם אישה בהריון. הוא היה צריך לצאת משם כמו ג'נטלמן. אבל במקום זה הוא מתנפל על שיין כמו בולדוג שהוערב במשך יומיים. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מצודד יותר בשיין.

Systemnir

New member
אמממ

הם כבר היו מחוממים אחד על השני . ועוד שיין אמר לו כושון , שזה ממש מחמם . אבל אל תדאגו , טיאוון לא מת D:

Felix 5

New member
לא לא לא בלי ספויילרים!

בלי ספקולציות עד יום שבת!

Systemnir

New member
חהחה D: בסדר D:

אבל אם תרצה אני יודע מה יקרה שבת הזאתי ושבת הבאה

Felix 5

New member
../images/Emo13.gif תודה נשמת אל

למזלי לא קראתי את זה אחריי ששמת את הספויילר.

ofrasch1

New member
טוואן התחיל במכות

המכה הראשונה היתה שלו. בכלל, הם כמו סיכמו על הפסקת אש ולחצו ידיים, ופתאום הוא כאילו החליט לא לוותר ולעורר מחדש ויכוח. ואז שיין אמר darky ומשם כבר היה קשה לעצור. ולמרות שאני בד"כ עם שיין, המריבה היתה מיותרת והם יכלו למנוע אותה. גם לא ברור לי מאיפה העוצמה הזו של השנאה ביניהם. במהלך הפרקים ראו שהם סולדים זה מזה, אבל לא היה רמז לכזו עוצמה של שנאה. משחק לא רע של טוואן מהרגע שההיא הלמה בראשו עם המגהץ. שאלה: רק לי היה רושם ששיין צעק "תעזבי אותי" כי רצה לצאת לעזור לו? היה לי רושם שהוא רוצה שהיא תעזוב אותו לא כדי לצאת אחריו ולהמשיך במכות, אלא דווקא לבדוק מה קורה ולמנוע ממנו למות, כי הוא הבין שמשהו מוגזם קרה. אבל אולי זו רק אני.

דון גל

New member
לי היה הרושם ששיין רוצה שהיא תעזוב

אותו בשביל שהוא יוכל לרוץ החוצה "לסיים את מה שהוא התחיל" ולהרוג אותו... גם אותי הפתיעה רמת השנאה ביניהם, או יותר נכון זה שלא ממש ראו שזה כל כך עמוק קודם לכן. לילה טוב, הדון.

למעלה