דיון פרק 6X21 של "האוס"

Netto

New member
../images/Emo41.gifדיון פרק 6X21 של "האוס"../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

הפרק ששודר בלילה שבין שני לשלישי (17 ו-18 במאי) בשעה 3 לפנות בוקר (לפי שעון ישראל). שם הפרק: Help Me תקציר: The team is called upon to aid a search-and-rescue operation during an emergency. House ends up staying to help a woman trapped beneath the rubble who has to choose whether she will sacrifice her imprisoned leg if she wants to live. מה דעתכם?!

thinlizzy

New member
../images/Emo58.gifוואו, איזה פרק מדהים!

אחד החזקים העונה. כל כך אהבתי את הסוף עם קאדי! סוף סוף יש איזו שהיא התקדמות ביחסים בין האוס לקאדי.

Barchechath

New member
פרק מדהים!!!../images/Emo58.gif

סוף סוף משהוא מוחשי קורה בסידרה מאז הפרקים הראשונים..... מישהוא יודע אם זה היה פרק סיום העונה? ואם כן, מתוכננת עוד עונה?

מרי42

New member
../images/Emo58.gif22

מאוכזבת ...מאוכזבת ..מאוכזבת ... אין ספק שיש להם את השחקן הגדול בעולם, דמויות שאני מאוד אוהבת ובכל זאת הם מצליחים לפקשש.. איך הם עושים את זה ???? אפילו עזיבת 13 , וכמה שחיכיתי לזה.?!, לא עשתה לי את זה , בטח תחזור עד הפרק השלישי בעונה הבאה.... לא מספיק שעות המרפאה "נעלמו" כמו לא היו , החולה השבועי כל פעם מקבל פחות פוקוס, "דיאדנוזה" היא כל פעם פחות ופחות רלוונטית, אנו לא יודעים דבר ולא מגלים דבר על החולים (ככה זה התחיל לא ?!)... התוכנית האהובה עלי ביותר הפכה לטלנובלה, ואני בדרך כלל אוהבת טלנובלות, אבל מטלנובלה אין ציפיות גדולות, מהאוס היו לי ציפיות מאוד גדולות (הרגילו אותי לטוב ...) נראה לי שהגיע הזמן "לסגור את הבסטה", לשחרר את לורי המדהים לפרוייקטים חדשים ורעננים, עם כל הצער שבכך...
על החתום: מכורה לשעבר

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif פרק פשוט נהדר!

המשך נפלא לפרק הקודם. האמת שחשבתי שהאוס בדרך להתאבד ע"י בליעה של 2 הקופסאות שהיו מוחבאות מאחורי המראה. שמח שהתבדתי. המיני מונולוג של האוס לחנה על הרגל הכואבת שלו וכמה הכאבים הפכו אותו לאדם רע היה ממש מרגש. כנראה שהטיפול הפסיכולוגי באמת עזר לו. מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה. יהיה מעניין לראות איך האוס וקאדי יסתדרו. והפעם 'על אמת' ובלי ציניות.

../images/Emo97.gifאוי ;_____________;

יש תאריך לעונה 7? ישמצב שהיא תתחיל בספט' כמו העונות הקודמות?

miaBaby

New member
הלוואי! זה ממש עוד מעט!

מה זה שלושה\ארבעה חודשים? זה בדיוק מספיק זמן להתגבר על הטראומה של עונה 6 ולחזור עם כוחות מחודשים לסידרה

OmErLoLa

New member
טראומה ?????!!! ../images/Emo58.gif

סוף סוף היא אומרת לו שהיא אוהבת אותו ומעיפה את הלוקאס הדפוק הזה לעזאזל !

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה!

מגיע להאוס ולקאדי סוף סוף להיות יחד שתי דמויות מיוסרות כבר 6 עונות כל אחת והבעיות שלה מעבר לזה היה פרק מעולה כל הסיפור עם הרגל של חנה והכותבים הלכו רחוק מאוד עם המוות של המטופלת לתת הרגשה שנמאס להאוס לחיות אם זו הייתה העונה האחרונה אז הם היו הורגים את האוס עם הכדורים באמבטיה.

FiReBall

New member
שאלה (ספוילר)

מה גרם למותה בסוף? סנדרום ההתרסקות? קטיעה שהזדהמה?

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif

תסחיף שומן כתוצאה מהקטיעה (לא ניתן היה לחזות או למנוע מראש).

Freemee

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

באמת פרק יפהפה, לרגע חשבתי בסוף האם זה הזיה או חלום שוב? אבל כנראה שלא ואני שמח על כך. היה קצת מפתיע שלפני רגע קאדי התארסה ללוקאס ועכשיו בום היו משתטחת בפני האוס. בכל מקרה, המקרה היה יפה, על איך שהאוס ניסה להציל את הרגל שלה אבל בסוף כרת אותה כי הבין שהוא לא רוצה שהיא תגיע למצב שבו הוא נמצא ואני מאמין שקאדי גם בגלל זה הבינה שכן יש בו טוב שהיא רוצה להיות איתו. חבל לי שהיא מתה בסוף האנה אבל זה היה מוות טראגי והאוס היה זקוק לו. בכלל העונה הזאת יותר הראתה שלהאוס כן יש רגשות, אמנם אצורים וחבויים שם בפנים אבל הם מבצבצים מדי פעם החוצה. בלי קשר, ככל שאני רואה יותר האוס, אני טועה, האם הרופאים כיום עושים כל מה שאפשר כדי להציל את החולים? האם יש פשרות מוקדמות מדי? האם הם הולכים עד הסוף? לא שאני מזלזל ברופאים והם עושים עבודה מופלאה אבל תמיד תהיתי האם באמת המטרה מקדשת את האמצעים גם בחיים האמיתיים.

ilanbt

New member
אל תחיה באשליות

אין קשר בין מה שקורה באמת בבית חולים לבין האוס. 6 רופאים על חולה אחד לכמה שבועות קיים רק בטלויזיה.

../images/Emo97.gifוואו :O ../images/Emo58.gif

איזה סוף מעולה! הדיבור שלו עם חנה בסוף שהוא שיכנע אותה לקטוע את הרגל היה ממש "בוהו אני מסכן ואין לי חברים", ובשיחה שלו בסוף עם קאדי אשכרה יכולתי לדובב אותם מרוב שזה היה צפוי. חוץ מזה מדהים מדהים מדהים ואני כ"כ מאושרת בשביל האדי
. (למרות שיש לי הרגשה שהוא יהרוס את זה איכשהו בעונה הבאה. זה לא יגמר טוב.) אבל כרגע אני ממש מבואסת על הארבעה חודשים של לחכות עכשיו
(תהיה: למה בטלוויזיה כושים תמיד מתחתנים עם כושים אחרים?)

Freemee

New member
לא תמיד

בסדרה ה4400, בלונדינית לבנה התחתנה עם שחור.

למעלה