דיון פרק 6X21 של "האוס"

if i fell

New member
../images/Emo203.gifוואו וואו וואו וואו

אני כל כך מקווה שזו לא הייתה הזייה.. וש13 תחזור.. הכל היה פשוט מעולה!

../images/Emo58.gif

רק אני מקווה ש13 תמות? אני מתה על הדמות שלה, באמת.. אבל הסדרה כ"כ צריכה מוות טרגי עכשיו! משהו בסגנון המוות של אמבר יהיה מצויין

miaBaby

New member
לא נראה לי...

הכותבים אמרו שאוליביה ווילד הייתה צריכה הפסקה בשביל לצלם סרט. היא תופיע בפרק הראשון של עונה 7 בשביל לסדר את הבלאגן בראש שלנו ואז היא תעשה הפסקה של חודשיים (הממ 8 פרקים?) ותחזור. הכותבים אישרו את זה וגם אמרו שהתזמון של הצילומים של הסרט שלה התאימו לקו העלילה וזה לא משבש כלום מבחינת הסדרה.

if i fell

New member
../images/Emo203.gifהממ גם בטח פחות משמונה פרקים..

בעונה הזו (אולי גם באחרות, אין לי מושג) בקושי היה פרק כל שבוע..

פרק פשוט מדהים!!!../images/Emo58.gif

וואו איזה פרק!!! סוף סוף האדי!!! 6 עונות חיכיתי שהאוס וקאדי סוף סוף יהיו ביחד, והנה זה קרה
באמת שהפרק היה מדהים, כל המקרה עם האנה, פשוט עצוב
אפשר לראות שהאוס עבר תהליך ענקי מהעונות הראשונות עד עכשיו... במיוחד מהעונה החמישית עם כל ההזיות של אמבר וכל זה, ממש רואים איך הוא השתנה, לטובה כמובן... אפשר לומר שהוא במקום שבו הוא יכול להתחיל מערכת יחסים עם קאדי... פרק מדהים, איזה כיף!

daniela21

New member
../images/Emo58.gif וואו.. איזה פרק חזק

בפרק הזה מגלים צד אחר אצל האוס, צד אנושי שהרבה יותר מחמיא לו. כל הסיפור על האנה היה נוראי, לא יכולתי לשאת את הצרחות והכאב, כמעט התעלפתי תוך כדי צפייה.... בהתחלה כ"כ כעסתי על קאדי שאמרה להאוס את המילים הנוראיות האלה, שמחתי שהתבדתי. לאורך כל הפרק רק היו לי חששות שלא יקרו דברים מהעבר: תחילת הפרק הזכירה לי את הפרק לפני ארחון בעונה 4, הדיאלוגים מול קאדי כבר חוזרים על עצמם, כשהאוס עמד לבלוע את הכדורים התפללתי שלא יעשה את זה, כשקאדי באה אליו הביתה, קיוותי שזו לא הזייה.. אז אחרי כל המכשולים האלה, הסוף היה באמת טוב.. הפרק היה אחד הטובים שראיתי.

yaelim90

New member
וואו.

מדהים. אני כ"כ מקווה שזו לא תהיה הזיה.. משום מה יש לי הרגשה שכן.. יותר מדי זמן עד העונה הבאה..

someferro

New member
פרק מעולה!

קודם כל החולים היו מעניינים וגם הבעיות הרפואיות שלהם היו מעניינות.האוס תפקד בצורה אידיאלית והעונה הזאת ממש הוכיחה לו ששווה לו להיות "ילד טוב" כבסופו של דבר הוא זכה בבחורה (למרות שהדרך הייתה קשה,מפרכת ועש הדקה ה90 של הפרק לא באמת ידעתי אם הוא ימשיך בדרך הטוב)עכשיו יש לי שני דרכים להסתכל על המצב1)האוס הזה את הכל מסיבה כזאת או אחרת וכל התקווה נמוגה אבל לדעתי זה לא המצב כאז הכותבים ימחזרו את עצמם.הדרך ה2 זה להיסתכל על זה כמו מר ודר מהאנטומיה של גריי,הסכויים שהם ימצאו אחד את השני היו אפסיים ואז לקח לה זמן להבין שהיא אוהבת אותו ואז לקח לה זמן להבין אם היא רוצה להיות איתו ואך להיות איתו ואז אם להיתחתן איתו ואז להיות אם ילדיו(תראו את הפרק האחרון היא אומרת את זה יותר טוב ממני)וניראה לי שזה בדיוק מה שקורה עם קאדי והאוס הרי ברור היה לשניהם שהם אוהבים איש את רעהו אך במציאות היו המון קשיים לקיום הקשר ועכשיו הם יעברו לדעתי בעונה שבע את תהליך מציאת הזוגיות?(אך?,כמה? ולמה?)קיצר מתה לעונה 7 ויש כבר שמועות על עונה 8?

Lyncha

New member
Behind the Plot Twists of the ‘House’ Season

An amazing episode indeed. Enjoy: http://artsbeat.blogs.nytimes.com/2010/05/18/behind-the-plot-twists-of-the-house-season-finale/

למעלה