דייט עם כוכב

Lir האחת

New member
../images/Emo41.gifדייט עם כוכב../images/Emo202.gif

הדמות שלה בסרט פשוט הקסימה אתכם
התאהבתן בדמות הראשית של הסידרה
ניתנת לכם הזדמנות לצאת לדייט חלומי עם דמות מהטלוויזיה. עם איזו דמות מהסרטים/סדרות/תוכניות (והאגדות
) הייתם בוחרים לצאת לדייט. למה בחרתם בדמות הזאת? מה בדמות כבש אתכם? מה בתכונות האופי? ומה במראה?

grace22

New member
קצת הזוי אבל..

למי שראה/ראתה את הצ'יק פליק האחרון בכיכובה של מנדי מור "אמרתי לך" זה שמשחק את ג'וני הגיטריסט - זה שחקן לא מוכר אני אפילו לא יודעת איך קוראים לו דבר ראשון- החיוך הכי ממיס שראיתי !! שמגיע יחד עם גוף מדהים.. דבר שני- מוזיקאי.. דבר שלישי- צורת לבוש זרוקה/אלגנטית כזאת דבר אחרון- הוא משחק אב חד הורי בסרט ויש לו מצד אחד כזאת רגישות ורצינות ומצד שני רוח שטות של ילד וואו חפרתי... בקיצור אם מצאתם במקרה מישהו שמתאים לתיאור הזה...המוצא הישר יבוא על שכרו ..

ג'ניפר לאב יואיט בשולחן לחמישה :)

לא ראיתי את זה איזה מיליון שנה, אבל אני זוכר שפעם הייתי אומר לבחורות שאני מחפש חברה כמוהה... לפי מה שאני זוכר היא הייתה החברה הכי מותק בעולם למרות שביילי היה מניאק אליה... והיא פשוט מהממתתתתתתתת

RVD18

New member
../images/Emo45.gif

חחח איזה נוסטלגיה, ראיתי את כל הפרקים

NONICK207

New member
דרמוט מלורני (משה כזה)

שיחק בסרט "הדייט שלי לחתונה" קודם כל החיוך שלו משגע. ב' כל הקול שלו סקסי ברמות מטריפות. הוא שיחק בסרט בתור ג'יגולו שרמנטי ומבוקש שבסוף מתאהב ופורש מהמקצוע. מהמם! וסרט מומלץ! השני הוא ג'סי מבנת גילמור. סיבות: כל הנ"ל.

Cobe Anan

New member
../images/Emo4.gif

היא מזכירה לי את נעמי.. לא עושה לי אסוציעציות משהו..

למעלה