נו, ונעמי מזכירה לי את דורית מה שמזכיר לי את א' ואת נ'. גם לא אסוציעציות משהו. גאד דאמט.
א אינתי עמרי New member 21/7/07 #26 נו, ונעמי מזכירה לי את דורית מה שמזכיר לי את א' ואת נ'. גם לא אסוציעציות משהו. גאד דאמט.
ד דניזבל New member 17/7/07 #19 זוהר ליבה ../images/Emo23.gif גודדדדדדדדדד הדבר הזה סקסי ברמות על פצצת סקסאפיל מטורפת
D daydream believer New member 17/7/07 #20 שיין ווסט בסיפור אהבה בלתי נשכח או פייסי וויטר בדוסון קריק - על אותו העקרון של הבחור הרע שבחורה גורמת לו לשנות את עולמו מהקצה אל הקצה...
שיין ווסט בסיפור אהבה בלתי נשכח או פייסי וויטר בדוסון קריק - על אותו העקרון של הבחור הרע שבחורה גורמת לו לשנות את עולמו מהקצה אל הקצה...
ת תות שדה קטנה New member 18/7/07 #22 ממ זה ישמע אידיוטי אבל יהודה לוי פשוט עושה לי את זה ברמות קשות המשחק שלו כלכך יפה והוא גם בגובה שלי :]
ממ זה ישמע אידיוטי אבל יהודה לוי פשוט עושה לי את זה ברמות קשות המשחק שלו כלכך יפה והוא גם בגובה שלי :]
L Lir האחת New member 18/7/07 #23 טיילור קינאי ../images/Emo99.gif טיילור שמגלם את לוק בסידרה "בית האופנה", הוא ללא ספק, האהבה החדשה שלי! [וונטוורת' מילר (מייקל סקופילד מהסידרה נמלטים) הייתה האהבה הראשונה ] הוא מגלם דמות רגישה, כנה, מוכשרת, אכפתית ואוהבת. הוא פשוט מקסים! ולגבי המראה, צירפתי תמונה... say no more
טיילור קינאי ../images/Emo99.gif טיילור שמגלם את לוק בסידרה "בית האופנה", הוא ללא ספק, האהבה החדשה שלי! [וונטוורת' מילר (מייקל סקופילד מהסידרה נמלטים) הייתה האהבה הראשונה ] הוא מגלם דמות רגישה, כנה, מוכשרת, אכפתית ואוהבת. הוא פשוט מקסים! ולגבי המראה, צירפתי תמונה... say no more