דמיון דמיון דמיון וקצת הרבה

shellydeez

New member
../images/Emo41.gifדמיון דמיון דמיון וקצת הרבה

יצרתיות. תסריטאי אשר כותב תסריט לרוב רואה את התסריט לנגד עיניו כסרט חי ונושם. מרגיש את השחקנים מרגישים, רואה איך הבמאי מביים. האם גם אתם מרגישים ככה כשאתם כותבים תסריט, רואים את כל הסרט מולכם כבר במהלך הכתיבה?

shirleyrozental

New member
כן, ובגלל זה...

מאד היה לי קשה לכתוב את התסריטים שלי ומאד היה לי קשה לצלם את סרט הגמר שלי בתיכון :(

bobby6killer

New member
לדעתי מי שלא רואה את הסרט חי

בזמן שהוא כותב אותו ייצא לו תסריט כפוי,לא זורם,לא אמיתי ומאולץ שכזה...

חייב להסכים איתך ...

כל אחד שכותב תסריט , ובאותו הרגע אומר לעצמו בראש שהוא לא רואה את הנעשה על הנייר הופך לסרט , חייב להפסיק את הכתיבה באותו רגע ולעשות חושבים . התסריט הוא שלב בדרך לצילומי פיצ'ר/סדרה , אם אתם לא יכולים לראות אותו הופך לכזה , אז זה לא תסריט טוב .

bobby6killer

New member
../images/Emo45.gif

לא רוצה לצאת בהצהרות משונות,אבל ביום שבו אני יכתוב תסריט בלי לראות אותו חי וקיים זה יהיה היום שבו אפסיק לכתוב תסריטים לאלתר.

אחריי הכל ,זה אמור להיות מובן מאליו

תסריט מוגמר זאת לא התחנה האחרונה , צריך להפנים את זה .

tribe spirit

New member
בהחלט..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

זאת כנראה אחת הסיבות לזה שאני כנראה בחיים לא אהפוך תסריט שלי לסרט,חוץ מהעובדה שיש לי מחסומי כתיבה בגובה האוורסט. במעט התסריטים שכתבתי בחיי,כמו כשאני קוראת ספרים,ראיתי כל פרט ופרט...החל בשחקנים,דרך השטיח בחדר האוכל,החתול והצלחות מרק וכלה בגימור של נחלונות... אני חושבת שנורא קשה שלא לראות...הרי קולנוע הוא אמנות ויזואלית,ככה שהמטרה בתסריט היא בד"כ לראות אותו בסופו של דבר על המסך...

ganooov

New member
כן!

בלי זה אני לא מסוגל לכתוב. איך אני אוהב את ההרגשה. תסריט שבוער בי זה דבר כיף
.

Drorrrrrr

New member
כן, ללא ספק

ואחר כך המורה שלי עושה לי: "אני לא רואה את התסריט שלך כויז'ואל", יופי לך, אני רואה את זה
.

bobby6killer

New member
המורה שלך על הפנים

חששתי שמורים לקולנוע יהיו מתישהוא מורים רגילים כאלה,מונוטונים,חסרי חיים שאכפת להם רק מהתלוש בסוף החודש...

Drorrrrrr

New member
והקטע שהוא בו כל כך ויזואלי

מה היא רוצה, שוטינג בתוך התסריט?
.

למעלה