דמיון דמיון דמיון וקצת הרבה

tribe spirit

New member
חח...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

זה קצת מאוד מפגש מצידה. הלווחו תסריט נכתב במטרה להיות ויז'ואל.אחחח...מורים לקולנוע...גם לנו יש כמה זוועות.

zoetrope

New member
היי! אני לא הייתי כזה...

אבל אולי בגלל זה אני כבר לא עובד בזה

dylan

New member
רגע רגע..

אולי המורה שלו באמת לא טוב אבל אולי גם יש משו במה שהוא(? אם זו היא תשנו לבד את הזכר/נקבה
) אמר.. לא קראנו את התסריט.. אולי יש בו בעיה, לא צריך ישר לפסול מורים, בטח לא ע"פ משפט אחד שנכתב כאן..

irene20

New member
כמובן!!!!

אי אפשר לכתוב תסריט בלי לראות ולנשום את הסיפור ואת השחקנים... אחרת איך אפשר לכתוב תסריט טוב ממש מהלב...:)

pink cigarette

New member
נו מה, בטח :)

אבל יותר משאני רואה את השחקנים, אני רואה את הסט. הבעייה שלי היא שבדמיון שלי הסטים שלי הם לרוב מקומות ישנים שאני מכירה - הדירה הישנה בירושלים, הדירה של סבא וסבתא, הפארק, כל מיני מקומות שאני לא זוכרת אפילו מאיפה אני מכירה אותם.. לכן זה די קשה. אבל גם את הסט, גם את השחקנים (אני תמיד יודעת מה/את מי אני רוצה!) וגם יודעת אילו הוראות בימוי לתת. אבל בחיים זה מתפקשש :)

tribe spirit

New member
למה בעייתי?../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כלומר,חוץ מהקטע של המקומות שאת לא זוכרת מאיפה הם,זה מעולה! סיור לוקיישנים בראש...זה ממש חוסך המון זמן של למצוא את כל הלוקיישנים,שה בהחלט קטע מעצבן.. גם אם את כבר לא יכולה להשיג את המקומות האלה,יש לך רעיון כללי טוב לגבי הלוקיישן-החיפושים יהיו הרבה יותר ממוקדים...

pink cigarette

New member
זה בעייתי בגלל זה שהמקומות האלה

לא תמיד קיימים באמת. לפעמים זה מן מיש-מש של מקומות שלא באמת קיימים, ואז צריך להתפשר/לשנות. ומה קורה אם אני, שגרה בחור בצפון, רוצה את הדירה של חברה טובה שלי ברחובות בתור לוקיישן לסרט? אני לא יכולה לנסוע לרחובות לצילומים במסגרת ביה"ס, לא לשלושה או ארבעה ימים של הפקה, ובטח שאין לי איפה להיות בימים האלה. מבין?

tribe spirit

New member
מבינה../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אבל כמו שכתבתי,זה נותן רעיון ריאליסטי לגבי סוג הלוקיישן הרצוי,דבר שלי באופן אישי בהחלט היה עוזר...לדוגמה,אנחנו עושים עכשיו תרגיל בבימוי,ואחת מהסצינות שלנו היא של מאפיונר במשרד.כמובן שהיה לי משרד במוח,אבל לכי תמצאי משו כזה במסגרת שלנו...אז שעות וימים חיפשנו עד שמצאנו חצי מהלוקיישן(רק את הכניסה
)אם הייתי רואה את הסצינה מתרחשת נניח במשרד של חבר של אבא,זה כבר נותן רעיון ככלי ומציאותי וכיוון טוב לחיםוש.

Masteron

New member
האמת../images/Emo35.gif

אני רוצה להיות במאי ותסריטאי, אז בטוח שאני ידמיין את הסרט כבר מרגע תחילת הכתיבה...

כן!

אני רואה את כל הסרט מול עיניי וככה אני מצליח לכתוב תסריט יותר מדויק ואמין.

למעלה