נכון
א אלה בלה New member 15/4/06 #57 הם הפכו למקום ראשוןןןן../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif וואווווו
הם הפכו למקום ראשוןןןן../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif וואווווו
I inbal287 New member 15/4/06 #38 XD שיהיה בריא... נראה לי שזה ממש כיף להשתכר איתו [עוד משהו לרשימת ה"צריך לעשות" שלי ].
S sharon5592 New member 15/4/06 #40 תודה רבה אלה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif חחחחחחח הדני הזה שיפסיק לשתות כבררר מענין כבר מה הוא עשה ששוטרים באים להחזיק אותו ?
תודה רבה אלה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif חחחחחחח הדני הזה שיפסיק לשתות כבררר מענין כבר מה הוא עשה ששוטרים באים להחזיק אותו ?
H Hip Hop star New member 15/4/06 #41 אבל ראית כבר אתמול אצלי../images/Emo12.gif חחחחחחחחח.............. אני צריכה לשלוח לך את ההשוואה לדני והעכבר ההוא וזה שוטר אחד.... הוא באמת צריך להגמל
אבל ראית כבר אתמול אצלי../images/Emo12.gif חחחחחחחחח.............. אני צריכה לשלוח לך את ההשוואה לדני והעכבר ההוא וזה שוטר אחד.... הוא באמת צריך להגמל