אוקי דעתי.....
ממבט ראשון אולי אי אפשר למצוא איזשהי משמעות נסתרת ועמוקה, אומנם במבט שני גם לא, אולי גם לא במבט שלישי, אבל לדעתי אחרי שחרשתי על השיר הזה יומם וליל, כן יש לו איזשהי משמעות, או שאולי אני מפרשת אותו כמו שנכון בשבילי, בקיצור, זה הולך ככה:
נשבר....נשבר....ושוב....מתקררים... מערכת היחסים שהייתה לו עם מישהי....נשברה, פשוט כמשמעו, קרה משהו והיא משבר....נשבר.... ואחרי המשבר הזה הם התרחקו, כי זה מה שמשברים עושים, או מרחיקים אנשים או מקרבים בינהם, וכנראה שהמשבר הספציפי הזה הרחיק בינהם, ז"א מערכת היחסים שלהם התקררה.... הם התקררו אחד כלפי השני...
הייתי רוצה לשבור לך יד... ואז לתת לך רחמים.. אולי הוא עדיין כועס עליה בגלל מה שקרה, ורוצה לשבור לה יד, לעשות לה משהו, להוציא את הכעס שלו, אבל הוא עדיין אוהב אותה, אז אחר כך הוא יתן לה רחמים.....
כמו ציור של דגה שמנמנה וענוגה... דגה שמנמנה וענוגה זה מטאפורה למערכת יחסים עשירה ומלאת אהבה ותשוקה, אבל מה, זה ציור, וציור מראה רק את החיצוניות, לכן מהצד מערכת היחסים שלהם נראתה מושלמת, בדיוק כמו שכל דייג רוצה דגה שמנמנה כך גם כל אחד היה רוצה מערכת יחסים כזאת, אבל בפנים....משהו לא היה בסדר...
שנה סחבת אותי על הרצפה... זה בא להמחיש את זה שמערכת היחסים שלהם הייתה בלוף גדול, שכאילו היא עבדה עליו בעיינים, סחבה אותו על רצפה, הוא לא ראה את המציאות, והמשבר הזה גרם לו לראות אותה לאחר שנה...
פזמון: על הריצפה.....על הריצפה או או או או או או או או... אין פה הרבה מה להסביר, הוא פשוט סוף סוף פקח את עיניו, ועכשיו הוא רואה עד כמה מפגר הוא היה שהאמין לכל מה שהיא האכילה אותו...
נשבר... נשבר.... הקרח המלוכלך... שוב נשבר, שוב אותו משבר, אותה המריבה, הקרח בא להמחיש את מערכת היחסים שלהם, שהיא כבר מלוכלכת ולא תמימה וטהורה כפי שהיא הייתה בהתחלה, המשבר הקודם "זיהם" אותה....
נקבר בלחישה... הרגש שוב נמעך...על הרצפה..... נקבר בלחישה, מערכת היחסים שלהם נקברה, נהרסה, אין לא יותר עתיד, זה מסמל את סופה של מערכת היחסים שלהם, כי הקבר זה בעצם המקום האחרון שנגיע אליו....חח הרגש נמעך, אין יותר מערכת יחסים... כליפת הכלום... שום דבר, אין יותר רגש, רק הפעם זה סופי.... הוא שוב קולט שהיא האכילה אותו קש שנה שלמה, למרות שהוא נתן לזה הזדמנות שניה....
פזמון: על הרצפה... על הרצפה או או או או או או או או.... כנ"ל..... חסר לכם שלא תגיבו! השקעתי המון....