דעות שירים

fushi e

New member
ראיתם שיש קליפ להפוך בשמש?!../images/Emo95.gif

חחח וגם שם זה באותו מקום של הקליפ של מכה אפורה ועל הרצפה.. מקורי מצידם

Just Adi

New member
סורי חן ../images/Emo4.gif ../images/Emo80.gif

אין ממש מה לרשום... זת'ומרת הסיפור די ברור, מערכת יחסים בלה היא כל הזמן השפילה אותו והוא עבר על זה בשתיקה והדחיק הכל בבפנוכו שלו... אחלה קצב, אחלה פזמון פשוט לעוס אבל מעולה בהופעות אנרגטי בטירוף ויהלי מהממממממם והקולות רקע של פיטר אחחח פשוט טוב

lifa girl

New member
איייייייייייייייייייייי../images/Emo18.gif

כן באמת כבר הסיפור מאוחרי השיר די ברור....אבל עדיין לא נראה לי אי פעם יימצאס עליי השיר הזה,כאילו הוא אחד מהשירים האהובים עליי של מוניקה,אבל אומרים שגם די כבר כל הופעה שמים אותו וזה מרגיז,אבל בכלליות כמו שיהלי אמר פעם אחת אין הופעה בלעדי השיר הזה!!!! פשוט שיר גדול

ThE Fire GiRl

New member
אוקי דעתי.....:)

ממבט ראשון אולי אי אפשר למצוא איזשהי משמעות נסתרת ועמוקה, אומנם במבט שני גם לא, אולי גם לא במבט שלישי, אבל לדעתי אחרי שחרשתי על השיר הזה יומם וליל, כן יש לו איזשהי משמעות, או שאולי אני מפרשת אותו כמו שנכון בשבילי, בקיצור, זה הולך ככה:
נשבר....נשבר....ושוב....מתקררים... מערכת היחסים שהייתה לו עם מישהי....נשברה, פשוט כמשמעו, קרה משהו והיא משבר....נשבר.... ואחרי המשבר הזה הם התרחקו, כי זה מה שמשברים עושים, או מרחיקים אנשים או מקרבים בינהם, וכנראה שהמשבר הספציפי הזה הרחיק בינהם, ז"א מערכת היחסים שלהם התקררה.... הם התקררו אחד כלפי השני...
הייתי רוצה לשבור לך יד... ואז לתת לך רחמים.. אולי הוא עדיין כועס עליה בגלל מה שקרה, ורוצה לשבור לה יד, לעשות לה משהו, להוציא את הכעס שלו, אבל הוא עדיין אוהב אותה, אז אחר כך הוא יתן לה רחמים.....
כמו ציור של דגה שמנמנה וענוגה... דגה שמנמנה וענוגה זה מטאפורה למערכת יחסים עשירה ומלאת אהבה ותשוקה, אבל מה, זה ציור, וציור מראה רק את החיצוניות, לכן מהצד מערכת היחסים שלהם נראתה מושלמת, בדיוק כמו שכל דייג רוצה דגה שמנמנה כך גם כל אחד היה רוצה מערכת יחסים כזאת, אבל בפנים....משהו לא היה בסדר...
שנה סחבת אותי על הרצפה... זה בא להמחיש את זה שמערכת היחסים שלהם הייתה בלוף גדול, שכאילו היא עבדה עליו בעיינים, סחבה אותו על רצפה, הוא לא ראה את המציאות, והמשבר הזה גרם לו לראות אותה לאחר שנה...
פזמון: על הריצפה.....על הריצפה או או או או או או או או... אין פה הרבה מה להסביר, הוא פשוט סוף סוף פקח את עיניו, ועכשיו הוא רואה עד כמה מפגר הוא היה שהאמין לכל מה שהיא האכילה אותו...
נשבר... נשבר.... הקרח המלוכלך... שוב נשבר, שוב אותו משבר, אותה המריבה, הקרח בא להמחיש את מערכת היחסים שלהם, שהיא כבר מלוכלכת ולא תמימה וטהורה כפי שהיא הייתה בהתחלה, המשבר הקודם "זיהם" אותה....
נקבר בלחישה... הרגש שוב נמעך...על הרצפה..... נקבר בלחישה, מערכת היחסים שלהם נקברה, נהרסה, אין לא יותר עתיד, זה מסמל את סופה של מערכת היחסים שלהם, כי הקבר זה בעצם המקום האחרון שנגיע אליו....חח הרגש נמעך, אין יותר מערכת יחסים... כליפת הכלום... שום דבר, אין יותר רגש, רק הפעם זה סופי.... הוא שוב קולט שהיא האכילה אותו קש שנה שלמה, למרות שהוא נתן לזה הזדמנות שניה....
פזמון: על הרצפה... על הרצפה או או או או או או או או.... כנ"ל..... חסר לכם שלא תגיבו! השקעתי המון....

fushi e

New member
פששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

יפה יפה.אין מילים בפי.

ענננננננננננקקקקק ../images/Emo168.gif

פשששש.., פירוש באמת מדהים
!|
קחו דוגמא אנשים
קבלי ח"ח

ThE Fire GiRl

New member
../images/Emo9.gif תודה....

השקעתי....
אתה מוזמן להכניס את זה למאמרים... אפשר לעשות קטגוריה חדשה "דעות שירים" או משהו כי יש כבר אחד על מכה אפורה...

פשש סחטיין על המחשבה ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

באמת אדיר רק מה, רשמת ש"כל דייג היה רוצה דגה שמנמנה וענוגה" אבל משהו פה לא מסתדר לי כי "דגה", הוא בעצם צייר, "שמנמנה וענוגה" הוא בעצם הציור שלו... זאת היצירה שלו אז הקטע של הדגה לא מובן לי

ThE Fire GiRl

New member
אוקי אז ככה...

השמנמנה וענוגה מתאר את הדגה, אז בעצם הדגה היא הציור והשמנמנה וענוגה זה איך שהיא מצויירת....:)

amirbilu

New member
כן, חחחח.. אני גם רציתי להגיד.

דגה הוא צייר שמצייר נשים שמנות וענוגות כאלה, בדיוק כמו בשיר.

jingle bell

New member
אמממממ לדעתי...../images/Emo6.gif

כל הקטע הזה עם "דגה שמנמנה וענוגה." זה שדגה היא נקבה של דג... שמנמנה ס'תומרת שאו שהיא בהריון או שהיא מכילה המון בשר וענוגה כלומר הוא עינג אותה(גרם לה להתענג עליו....) ס'תומרת כנראה הלך שם איזה שהוא אירוע אינטימי...(אם אתם מבינים למה אני מתכוונת) ועכשיו היא בהריון (או שלא....) וענוגה כלומר נהנתה ממה שהלך באירוע שהלך בניהם..... ואז היא זרקה אותו והוא היה במשבר והוא הרגיש כאילו היא סחבה אותו על הריצפה... והקרח מלוכלך זה הרי בהתחלה הוא כתב "ושוב מתקררים" כלומר "שוב.." כנראה שזה קרה כבר כמה פעמים רק שהפעם מרוב שזה קרה כל כך הרבה הקרח כבר התלכלך(הקרח שקירר בניהם...) מכל מה שהיא עשתה לו...

jingle bell

New member
גם פעם אם אני לא טועה ../images/Emo6.gif

הייתה איזו ביקורת על השיר ואמרו שהוא קצת גס אז מה כבר יכול להיות גס מלבד המילה ענוגה?

amirbilu

New member
ושוב, כמו שאמרתי.

דגה זה צייר שצייר את הנשים מהמעמד הגבוהה של אז, שהיו שמנות וענוגות(אז שמן זה היה יפה)

jingle bell

New member
אהההההההה ../images/Emo6.gif

כשקראתי קודם חשבתי שאמרת צייר שצייר דגים שמנמנים.....

כיסוף.. קוראים ול דגה../images/Emo163.gif

הייתי בטוחה שקוראים לו על שם האלוהים של הפלישטים "דגן" אקיצר טעיתי... והוא באמת נהג לצייר נשים שמנמנות וענוגות.... ואנשים באמת שמעתי את הפרוש בוואי בלילה באותו יום שישי של ההופעה ב2 לפנות בוקר היה פרוש של על הריצפה ויש לזה פרוש די גס...זאת אומרת חם בטרוף!!!חחחח

שימו לב לכינוי שלי ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

ררר
אם כבר אנצל את השרשור, ואודיע שחזרתי רשמית לפורום. כי הביאו לי מחשב חדש והוא עובד כמו שצריך... בלה בלה בלה... ולקאם בק לי

למעלה