האוספים שלנו!

alice123

New member
כמה !!! ../images/Emo2.gif

כיף לכם~ לי עדיין אין אף דיסק *הולכת לצד לבכות*

oracle

New member
LOL

יש לי מלא כאלה... נראה לי הם דופקים קופה משו... P=

ayumi3000

New member
אז הנה האוסף של הדיסקים -המקוריים-

שלי... הכל מקורי XD אז משמאל לימין: ayumi hamasaki - A BALLADS ayumi hamasaki - CAROLS single ayumi hamasaki - MY STORY CD + DVD ayumi hamasaki (miss)understood CD + DVD overseas (שחבר טוב שלי הזמין לעצמו) אז הוספנו XD ayumi hamasaki - on my way photo book - אלבום תמונות קטן עם תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת של איומי (אנשים שהבאתי את זה לבצפר כמעט זה לא חזר אליי X_X) וזה בא עם האלבום מיס אנדרסטוד. ayumi hamasaki - (miss)understood - CD + DVD - שלי הכל מקורי מקורי XD וזה עוד יגדל. כל השאר משחקי פלייסטיישן 2 שסתם הוספתי :]

Nurmidor

New member
אהה, איפה מצאת FF מקורי?? ../images/Emo99.gif

*נסעה עד לת"א כדי לחפש, ו-לא- מצאה ;D*

Nurmidor

New member
לא בחנויות המחשבים שאני נכנסת אליהן

אלוהים, ואת VII כנראה יהיה בלתי אפשרי להשיג. אני אצטרך להסתמך על ביטורנט כאן >:

innocence

New member
אז כנראה את לא נכנסת לנכונות^^

וכן, את הישנים יותר מן הסתם קשה הרבה יותר להשיג...

ayumi3000

New member
חחח

סתם הראתי את זה למישהו ואז הוא הראה לחברים שלו וגם כמה בנות הם התלהבו וזה והם נורא אהבו את המראה של איומי XD הלוואי והם היו אוהבים מוסיקה יפנית כמו שהם הגיבו לזה X_X

ayumi3000

New member
ברור ^_^

הם אמרו הרבה טובים על המראה שלה וחבר מהכיתה שלי אומר שהיא יותר יפה מאנג'לינה ג'ולי אפילו (אז הוא החליט לשמוע אותה והוא אהב את מיס אנדרסטוד אז הוא הזמין) ואולי הוא יזמין גם את LOVEppears שלה, איזה כיף לו שיש לו כסף :[[ גם אני רוצה!! איומי היא הזמרת היפנית היחידה שהוא מוכן להקשיב לה... ניסיתי להשמיע לו עוד כמו קומי ואוטאדה אבל איומי היא היפנית היחידה שהוא מוכן להקשיב לה P: נו טוב לפחות אוהב זמרת יפנית כלשהי. (אורי תקנה לי גם!!! קמצן) איומי פשוט מדהימה מכל בחינה XD

מ א י י ק

New member
אהה יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

אני מתפלא שישראלים אוהבים יפנים,כילא הרבה אוהבים, ומי שכבר אוהב אז זה בגלל שזה התחיל מאנימות,אבל אני לא קורא לעצמי ישראלי
אני י פ נ י - ב נ ש מ ה - ו ב כ ל ל - ב ה כ ל
והכי מעצבן...שמי שקורא ליפני סיני...אויי איך בא לי לרצוח אותו

המצב של לקרא ליפני סיני...

עדיף מלקרא לאנימה ג'קי צ'אן!XDDD דווקא יש כמה שאוהבים מוזיקה יפנית בלי קשר לאנימות *אהמ* *אהמ* נגיד יעל, החברה הכי טובה שליD: יעל מעריצה את איי-צ'אן אבל היא שונאת אנימה ומנגה... הו, היא גם באה איתי לאנימה-קון ולהוליקוןDDD=

למעלה