האירוח של דנה מודן

מיטללל

New member
דנה מודן- האישה והאגדה ../images/Emo99.gif

כמו שאני מקווה כבר שמתם לב, היא תבוא להתארח בפורום שלנו ביום ראשון הקרוב (18.1.04) בשעה 19.00 עד שעה 20.00. אתם מוזמנים להתחיל לשאול. היא תשיב עליהם שהיא תבוא
* השאלות יכולות להיות על החיים האישיים שלה. בעבר ובהווה. (רק בגבול הטעם הטוב) * על הדרך המקצועית המטורפת שהיא עברה (ממשפטנית לכתבת במדור רכילות לשחקנית "בפלורטין". ל"יחסים מסוכנים" (התוכנית שלדעתי עשתה אותה מה שהיא) ו"לדאבל דייט". *וגם לנסות לדון איתה בסוגיות ברובנו של עולם, כמו שאתם אוהבים :) ולבקש ממנה טיפים\עצות. רק באמת.. שמרו על שפה נאותה. ואני מקווה שיהיה מוצלח

love88

New member
מודה לכם על התוכנית המעולה.

אין מילים לתאר עד כמה אני אוהבת את התוכנית. היא חכמה, הקישורים שלכם מצויינים, מעולה !!! תמשיכו כך. וגם, אם אחד הזוגות יהיה רציני וימשיך, תנו עידכונים לאחר זמן. מעניין לשמוע אם יש זוגות שהמשיכו. מהיכן הרעיון את מי לשדך למי? לפי מה שהם אומרים על עצמם? תוכנית פנטסטית.

A n d r i a n a

New member
דנה, בבקשה תעני לי..

לא הבנתי, אם אני חושבת שהוא מועניין רק בעניין עסקי, אז לא לשתף איתו פעולה? ועוד משהו, דיברתי איתו בטלפון, ושאלתי אותו למה... הוא ניתק מגע, והוא אמר שזה לא לא לטלפון,.. [והוא לא נפגש איתי והסביר.. ] לעלות את הנושא שוב? הוא התחמק לדעתך? פשוט לא הבנתי..

A n d r i a n a

New member
דנה, בבקשה תעני לי..

לא הבנתי, אם אני חושבת שהוא מועניין רק בעניין עסקי, אז לא לשתף איתו פעולה? ועוד משהו, דיברתי איתו בטלפון, ושאלתי אותו למה... הוא ניתק מגע, והוא אמר שזה לא לא לטלפון,.. [והוא לא נפגש איתי והסביר.. ] לעלות את הנושא שוב? הוא התחמק לדעתך? פשוט לא הבנתי..

A n d r i a n a

New member
כל הכבוד! ../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

אני אישית מתה על התוכנית שלה ושל רועי לוי - דאבל דייט... ולדעתי היא משעשעת בטירוף וצינית גם... סחטן!

מיטללל

New member
אוקיי :))

אז בואו נהפוך את השרשור הזה ל"שרשור הערצה למיטל" ונפתח שרשור חדש לשאלות?
סתם. הרעיון להביא אותה עלה לי בראש מזמן. אני גם מתה על השנינות שלה. ובפרט על דאבל דייט :) ואז העברתי את זה לx הקוסם, שאחראי על כל האירוחים בתפוז והוא השיג אותה. היידד לו. באמת תתחילו לשרשר שאלות... או שתחכו עד יום ראשון. או עד יום שבת. או עד יום שני. אבל אז לא יענו לכם...

apl

New member
שיחקת אותה עם הדנה הזו../images/Emo13.gif

אבל לא הבנתי דבר אחד,היא הייתה משפטנית? איפה?מה?היא משכילה? באופן אישי אני לא צופה בתוכניות שלה,,אז לא דעת אם יהיה לי משו ספציפי לשאול כי אני לא הכי עוקבת..אבל אולי אהיה יצירתית משהו ביום א' ואמצא משו מעניין לשאול..

ilana4ka

New member
מה המצביישן דנה?

מה הדייט הכי דפוק שהיה לך? ומה את חושבת על בנות שמתחילות עם בנים? פלוס? מינוס? יתרון?חיסרון? תנקס:)

A n d r i a n a

New member
דנה היקרה...

קודם כול, לדעתי התוכנית שלך ושל רועי לוי היא פשוט משהו! באמת!!! נהנית מכול רגע .. ולא מפספסת אף תוכנית, אתם גדולים מהחיים!! שנית, מה דעתך על קטע מסויים: את פוגשת בחור, חביב שנראה טוב , ובמשך חודש מתראים, מתנשקים, מתמזמזים קצת, מדברים בטלפון וכו'. אחרי מפגש בינכם, הוא מנתק איתך כל קשר לפתע, ואחרי חודש [חודש!] מתקשר שוב.. הוא מתעלם ממה שקרה בינכם, ומדבר איתך לדוג' רק על עניינים עסקיים...כאילו לא היה ולא נברא מה שהיה בינכם..וממה שנראה לך הוא מדבר איתך רק בשביל האינטרס שלו, לעניין העסקי. מה היית עושה אם היית במצב הזה? אני ממש מועניינת בו [נראה לי בגלל כול הקטע שהוא ככה ניתק איתי כל מגע] . *לנסות ולהשיג אותו- דרך שיתוף פעולה עסקי? [את חושבת שזה אפשרי?] או שלא להסכים לשום מגעים עסקיי? [לעזור לו במשהו חשוב , למרות שהוא עשה לך ככה.. ] דרך אגב, הוא בן 26 ואני בת 18 מחכה לתשובה ... בקוצר רוח, תודה רבה..

יש לי משהו שתגידו לדנה..

אני מתה על התוכנית שלה ושל רועי אני עכשיו רואה אותה פשוט יש פרסומות רציתי להגיד לדנה שיש להם אחלה תוכנית והרבה מעריצים וצופים אז למה לא לפתח ביטחון?! אחותייייי יש לכם את זה תפתחו ביטחון תתלהבו מעצמכם יש לכם ממה....... אל תהיו יבשים תקטלו אנשים אתם לא חיביים לפרגן לכולם!!!!!!!! ויש לי שאלה: כמה עונות ופרקים יש לדאבל דייט ואם יהיה עוד עונות??? ואם יש לדנה חבר או משהו ואיפה היא גרה.. שותפים או משהו! המשיך דאבל דייט ביי כולם ביי דנה:)

אוקה

New member
בקשר לתוכנית שלה

תוכנית מעולה- מבדרת בכל רגע! משפטנית? חדש לי...חשבתי שהיא שחקנית ומגישה, לא ידעתי :)

מיטללל

New member
וגם

דנה, מה עשית בצבא? היה לך שם כיף? ובנושא לא קשור.. יש לנו סקר חדש- מהי התכונה המרתיעה ביותר עבורכם אצל בן זוג פוטנציאלי? -קמצנות -חוסר בטחון עצמי -מראה חיצוני רע -אדישות -שחצנות -גזענות -מצב כלכלי רע -אנוכיות מהי לדעתך ? ומה התכונה שהכי חשובה לך בגבר שלך? (פה אין אופציות:)

דנה מודן!!....שאלה בבקשה..

חוץ מזה שאמרו שאני מזכירה אותך חיצונית, יש לי שאלה.. איך זה להנחות תוכנית (שאותי אישית, הכי מצחיקה).. עם השרוט הלאומי- רועי לוי?... אוהבת אותך דנה.

למעלה