האירוח של דנה מודן

SofyTofy

New member
שאלה ../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

לפי מה שרשמו כאן, הספקת כבר לעשות הרבה. מה הכי אהבת? (משפטנית, כתבת במדור רכילות, שחקנית "בפלורטין", "יחסים מסוכנים" או "דאבל דייט").

eliormagick

New member
אני מקווה שהיא תקרא את זה

דנההה חולהה עליךךךךך את מלככהה את ענקית בדבל דייט ובכלל אישה מדהימה תודה שאת קיימת ושיהיה לך רק אושר ועושר

טל ר

New member
לא רק קרובים קרובים

מולי שגב זכור מהופעתו הקודמת ברגע עם דודלי (נדמה לי בפרק בו הכלב של דנה אבד). נפל בחלקי הכבוד לגדול בשיכון הרופאים של ביה"ח תל השומר. מולי שילם מחיר על הופעתו זו - כששיחקנו בחוג כדורסל, עמדו מסביב הילדים הגדולים יותר, וירדו על כוכב הטלוויזיה, ועלינו, חבריו.

זיו25

New member
שלום דנה ../images/Emo140.gif

רציתי לומר שאני חושב שאתם אחלה צוות בתוכנית , ואנחנו נהנים מכל רגע. שמעת שהבחור המעופף מאמסטרדם נתפס על ידי המשטרה כשהוא נוהג באופנוע גנוב? כנראה שהוא לא חזר לעצמו אחרי הקופי שופ
שאלה לגבי התוכנית - אתם חלק מצוות התחקירנים? האם אתם מכירים אישית את בני הזוג או שרואים אותם כמונו רק בוידאו? ועוד שאלה - האם בעונה הבאה צפויים מפגשים של חילופי זוגות ?? בברכה, זיו.

ml2001

New member
שלום לך דנה מודן

אני אוהב לראות את תוכניותיך ושמתי לב שיש שידורים חוזרים. מדוע? אין מספיק מועמדים לתוכניות חדשות? אודה להתייחסותך לנושא. חוץ מזה אני מאוד נהנה לראות את התקשורת שיש בינך לרועי . [דעי לך שבמצבים מסויימים אתם נראים ממש כזוג]. בהצלחה

שלום דנה ... אני בחורה ביישנית

ובליינד דייט זה הפתרון הטוב ביותר בשבילי להכיר גברברים . יש לי בעיה רצינית , אני כל כך חוששת לפני כל דייט שזה מוציא לי את החשק ובסופו של דבר בדרך כלל אני מבטלת את הפגישה. חוששת מלהיות עם בן אדם זר, מרגישה שהפגישה היא דבר מאולץ מאוד ולכן אני מתוחה כל כך.. מה עושים?

נעמהdj21

New member
שאלה לדנה מודן ../images/Emo24.gif

קודם כל רציתי לציין שהתוכנית ממש ממש אחלה ונורא מצחיקה... דבר שני , בסופו של דבר יוצא שהתוכנית שלכם היא לא תוכנית שידוכים , אלא תוכנית של אנשים שרוצים לראות ולהיראות , או יותר נכון , נהנים משום מה מהעובדה שיורדים עליהם בפריים טיים. האם זו באמת הכוונה של התוכנית או שעם הזמן איבדתם את המטרה המקורית (שהיא להכיר בין אנשים) והבנתם שמה שעובד זה לעשות מהניין צחוקייה. הרי ברור לכולנו שזוגות לא ייצאו בחיים מהתוכנית הזו...(מקסימום השפלה לאומית) תעני ברצינות... נעמה

נעמהdj21

New member
דנה שאלה......../images/Emo3.gif

יש לי בעיה... אני יוצאת עם בנים וכמעט תמיד אחרי דייט אחד אני פוסלת אותם כי משו לא נראה לי ... כי אני מאמינה בקליק ואהבה ממבט ראשון וכל זה.... אז מה לעשות?(חברים שלי אומרים שככה אני אהיה לבד לנצח)

מאור 87

New member
שלום דנה.. ../images/Emo9.gif

קודם כל, רציתי להגיד שאני ממש אוהב את התכנית שלך ושל רועי.. יש לכם תכנית ממש מצחיקה וחמודה.. השאלה שלי אלייך היא, מה הטיפ הכי גדול שלך כדי לעשות את הדייט מוצלח
וסתם שאלה.. את מאמינה שבליינד דייט יכול להוביל למערכת יחסים רצינית, או שקשר שמתחיל בבליינד דייט עתיד בד"כ להסתיים מהר
מאור.

סוזן50020

New member
אין מצב לכך שיהיו פה תשובות בפורום?

ז"א לענות לכל שאלה בשרשור, יש מצב לכך?

קודם כל - אף אחד לא הזכיר

אבל אני זוכרת אותך מפלורנטין שהיית גדולה ומושאת להערצה... השאלה היא בנוסף להנחייתך, האם יש דברים בקנה בקשר למשחק?

hoomi

New member
דנה היי, מסרי ד"ש לדן- דן היפיוף

הוא בהחלט אחד המוצלחים ביותר שהיו לי..... אחלה תכנית יש לכם יש מצב לשדר אותה קצת יותר????

למעלה