האם אתה מכור לשוקולד - הסקר!

א ו ר ח 1

New member
../images/Emo41.gifהאם אתה מכור לשוקולד - הסקר!

שלום שלום שמי דניאל ואני עושה סקר בשביל עבודה בבית הספר על שוקולד עכשיו, אני יודע שאולי זה לא הפורום המתאים אבל זה אחד מהפרורומים ש"מתאימים" לשאול את השאלה אז הנה: סקר: כמה חפיסות שוקולד אתה אוכל בחודש? 1] 1,2 2] שוקולד? לא מתקרב לדבר הזה! 3] 3 ויותר 4] זה תלוי במצב רוח.. 5] רק בימי הולדת ואירועים. תודה מקרב
! אבל ממש ממש תודה!!!!!!!!

גוז

New member
שכחת את אפשרות מס´ 6 ../images/Emo118.gif

והיא - אם זה היה תלוי בי הייתי אוכלת חבילה אחת ליום אבל בגלל הדיאטה והפיגורה וה(אומרים לי שזה) בריאות - אני אוכלת חטיף גרנולה אחד במקום...

mabsutit

New member
מצטרפת לגוז../images/Emo45.gif

ובוחרת ללא ספק באפשרות מס´ 6

droli

New member
עוד אופציה שנשכחה,

קוביה/שורה מדי פעם, שזה מאפיין אותי.

א ו ר ח 1

New member
תודה לכולם, אני יוסיף את זה

איזו עבודה? עבודה בשביל בית ספר ונתנו עליי לעשות סקר אז אני חשבתי איך להשיג את דעת העם ? בתפוז! אז אני כאן... תודה לכולם הוספתם לתוצאות

kripton

New member
מה אכפת לך?

עבודה! לא בשבילך! אותך רק מעניין אמבט של שוקלד

t a m n u n a

New member
לצערי...רק חפיסה אחת../images/Emo110.gif

אבל, אבל, רק מרירררררררררררררר. מכורה מאד......... בגמילה.

עטרה ב ט

New member
שוקולד ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

נתחיל בזה ששוקולד בעיני זה נקטר האלים ונמשיך עם הצרות שהדבר התמים והחמודי הזה גורם. באמת קשה להאמין שדבר כזה חמודי יכול לגרום לכל כך הרבה ק"ג מיותרים ומדי פעם גם מיגרנות
. אני משתדלת להימנע. אבל כשנופל עלי האטרף אז בדרך כלל אני מעדיפה את השוקולד שלי לא בצורתו הגולמית אלא בתוך חטיף או עוגיה או מילקי או משהו בקיצור שבו אני ארגיש לא רק את הטעם אלא גם את המרקם הנימוח. ולכן העדפותי הן אלו: חטיפים מסוג ה"כריות" של ורד הגליל. מאפינס (אוי זה מושחת כל כך) גלידות מילקי ומעדנים דומים ופלות עשירות מסוג הפסק זמן הכחול או מרס אם בכל זאת הלכתי על חב´ שוקולד, מה שמאוד נדיר אצלי... אז יש כלל קבוע: לא משנה מה גודל החבילה, (וזה קטע די מופלא), תמיד כשנשארות שתי שורות אחרונות נגמר לי החשק. עד אז זה מלחמה די אבודה
. אה ואיך שכחתי: רושר, רושר, רושר !...

appleorange

New member
תשובה וגם הערה חשובה (ובלי להתבאס)

תשובתי היא 3 (פרה מריר-מנטה היא הלהיט התורן), והערתי היא שמשתמשי האינטרנט אינם מייצגים נכון את העם, ולכן גם סקר באינטרנט לא יכול ללמד על הרגלי צריכת שוקולד בעם. אני מניחה באופן כללי לגמרי שבאינטרנט תמצא אנשים יותר צעירים, יותר משכילים ומשכבה כלכלית יותר גבוהה. תמצא פחות מבוגרים, פחות עולים, פחות מהמגזר הערבי ועוד. אני ממש מקווה שחשבת על זה, ואם לא- אני מקווה שלא ביאסתי אותך (ואולי ככה חסכתי לך הערה של מורה...) בהצלחה!

shiri s

New member
לא נוגעת בשוקולד, אבל בעלי

יכול לאכול חפיסות שלמות... בהצלחה בעבודה

צומפי_2

New member
גם אצלי

אם היה אפשר אחד ביום זה מה היה קורה. אבל מה לעשות- ולא כ" מסתדר עם הפיגורה. אני חושב שאני מחסל שתיים בשבוע. רק מריר.

שוקולד הפסקתי לקנות בחבילות, ועברתי

לשקים של 5 ק"ג והולך בערך אחד כזה בחודש, לפחות בחורף בקיץ קצת פחות כי בקיץ אני בעד גלידות וסורבה ואני לא אוכלת את הכל לבד, מכבדת קצת גם את החברים בעוגות ושאר מיני שוקולד

א ו ר ח 1

New member
קודם כל תודה לגולם

זה ממש עוזר. אז תודה לכולם תמשיכו להגיב! (ולאנשים שלא הצביעו... תצביעו!
)

cv

New member
דרך נוספת לגלות מה היחס לשוקולד...

זו השאלה: "איזה קינוח נוהגים להזמין במסעדה: 1. תמיד שוקולד 2. כמעט תמיד שוקולד 3. לעיתים 4. כמעט אף פעם 5. אף פעם" אני בדר"כ 4 (רק אם אני חולקת עם משהו קינוח ולוחצים עלי) וכמו טובים ואחרים מלמעלה שורה של שוקולד מעת לעת. אני לא חובבת נלהבת. מתוק לי מידי

alex

New member
אבל עוד...

לא ענה , הגולם. אז איך תודה ? מקסימום תודה מראש !

אני מכור ../images/Emo7.gif

שלום לכולם! אני די חדש באזור ועד עכשיו הייתי צופה, אבל כשמדובר בשוקולד אני חייב להתוודות: אני שבלול ואני מכור לשוקולד!

למעלה