האם אתה מכור לשוקולד - הסקר!

גוז

New member
We love you shablul...

אגב - אם אני לא טועה - ההתמכרות היא לסוכר - ולאו דווקא לשוקולד. אני הכי אוהבת שוקולד מכל המתוקים - אבל כשצריך מתוק - צריך מתוק - ואז כל ואפלה ועוגיה - ולו גם מן הזן הנחות ביותר - יעשו את העבודה.

לישר

New member
אוהבת שוקולד אבל לא ואכלת באופן

קבוע, אלא כאשר אני נתקלת בשוקולד טוב. וגם אז קוביה או שתיים. וזה מטעמי דיאטה. והערה נוספת: זה לא מחקר אלא סקר וגם מחקר יכול להתמקד רק בפלח שוק מסוים ואינו חייב להכליל את כל האוכלוסיה. השאלה היא מה מטרתו, מה רוצים להשיג מהמחקר. ויתכן שהמטרה היא רק לימוד שיטות מחקר וכלל לא על הרגלי צריכה של שוקולד. אבל דרך התנסות זו הוא ילמד. כך שהכל פתוח. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

מכורים !!!

וזה אומר הרבה יותר מ-3 חבילות בחודש מכל הסוגים, מכל המינים, מכל הטעמים ומכל הצורות . . . (גם בעלי מצטרף)

א ו ר ח 1

New member
וואו ! אתם שוברים את השוק ../images/Emo13.gif

אני יסביר: בגלל שלא שאלתי את הסקר הזה רק כאן אלא בעוד כמה מקומות אז יש לי הרבה אנשים שעונים (ותודה לכולם) והרוב בנתיים הוא 3+ חבילות... לא חשבתי שאנשים כ"כ אוהבים שוקולד
אבל העיקר זה טעים! תמשיכו לענות, תודה תודה!

יעלי2

New member
מודה ../images/Emo70.gif גם אני מכורה ../images/Emo4.gif

אם יכולתי מבחינת הגיזרה ולא היו מיגרנות, הייתי אוכלת חבילה של 100 גרם ביום. אבל אם אתה רוצה את האמת? זה הרבה יותר חמור מ"סתם" לאכול. במסעדה נדיר שאם אני מזמינה קינוח הוא לא יהיה שוקולד. אני תמידמוכנה לאכול שוקולד מרוכז ואיכותי: קוט-דור, שוקולד בלגי אחר, שוקולד גורמה (רותי שוקולדים או מהחנות באבן גבירול). אני הכי אוהבת לעשות קינוחי שוקולד עם דגש על מוסים. ואם אני אוכלת חטיף שוקולד, הוא צריך להיות משהו עצבני בסגנון פסק זמן החדש (פחות ארוך אבל יותר מסוכן).

חנהפ

Active member
שוקולד? מריר וכמה שיותר מריר אבל מה

לעשות שהשוקולד לא אוהב אותי? אז שוקולד תפוז בלי סוכר -בשביל המצפון..... 2 קוביות כל פעם כי זה מה שמותר

meravido

New member
אמנם אני אוהבת שוקולד

אבל אני לא מהמכורים. רק לפעמים כשבא לי משהו מתוק אז אני קונה לי פסק זמן או ארטיק שוקולד. אבל בעיקר אני עושה שימוש בעוגות וקינוחים.

מטית

New member
אחחחחחח שוקולד

מכורה
אי אפשר להגיד על בנות (לפחות על אלו שאני מכירה) שהן מכורות לשוקולד זה כמו להגיד על מישהו שהוא מכור לאוכל
זה יותר כמו צורך בעצם, זה בדיוק כמו צורך
ברור שאני אוהבת שוקולד, ברור שאף קינוח אחר לא עושה לי את זה, ברור ששוקולד זה טעים וברור שאם הוא יעיז להיות לידי הוא יגמר, אבל כל אלו בימים רגילים. ולפעמים לפעמים (קרובות מדיי) מתחיל האטרף, החשק, הצורך הבלתי מוסבר למתוק בצורת שוקולד ואז, אהפוך את כל הבית בכדי למצוא פיסת שוקולד, אחפש בכל העיר חנות שמוכרת את השוקולד שבא לי באותו הרגע ובייחוד - אחשוב עליו ללא הפסק עד הנגיסה הראשונה. מה שמפתיע, שאפילו עם הכדורים הורודים החשק לא עובר
אבל, אפילו בשעותי הקשות, יש לי קו אדום (לא מעקרון, פשוט לא עושה לי חשק) "פרה אדומה" איכססססססס! זה בכלל לא שוקולד!!

מטית

New member
אופס, שכחתי לענות

זה יוצא בערך כמה גלידות בחודש, רושרים בחגים, טראפלס אם יש, מוסים במסעדות.... וקוביות אמיתיות כמעט אף פעם

bali

New member
מנהל
אני אוכלת 1,2 חבילות בחודש

וזה כי זה משמין. אז אני "גונבת" שורה או שתיים מדי פעם.

למעלה