האנשים היפים בעולם

matron

New member
../images/Emo2.gifזה יהיה מסובך...!

טוב אני אתחיל עם ה-10... 100. אנג'לינה ג'ולי 99. מרלין מונרו 98. אדי סיבריאן 97. ג'וני דפ 96. קייט וינסלט 95. קינדי קרוופורד 94. ניקול קידמן 93. בראנדון פלווריז 92. אנה ניקול סמית' 91. מדונה 90. טיירה בנקס 89. נטלי פורטמן אני אמשיך יותר מאוחר...

LENAFAN

New member
היפה בתבל- הטניסאית אלנה דמנטייבה

לא דוגמנית, לא מוחצנת כמו שראפובה וקורניקובה אבל יפה לא פחות מהן וגם אחת הבחורות המקסימות ביותר בעולם.

PonPon82

New member
הטניסאית הלא מוכרת הזאת ממש לא מהיפות בתבל..

היא אפילו בכלל לא יפה. אפילו מכוערת, אם עליי להיות ישירה.

LENAFAN

New member
מכוערת? מכוערת?? נו שוין...

מה אני יגיד, תהיו בריאים...

LENAFAN

New member
וכדי לחדד את הנקודה...

אגב, Sport Illustrated הציעו לה הרבה כסף למהדורת בגדי הים אבל אלנה נפנפה אותם...

LENAFAN

New member
היא לא מופיעה בהרבה מסיבות אבל כשהיא באה...

...אפילו שראפובה מסתתרת...

לא דיברו עליה חחחח../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

Missing Oreo לא שרשרה אליך אלא אליי, היא התכוונה שדרו ברימור מכוערת ולא אלנה דמנטייבה

טוב יאללה../images/Emo26.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

100. שרליז ת'רון
99. סקרלט ג'והנסון 98. ג'וני דפ 97. קולין פארל 96. האלי ברי 95. ג'ניפר אניסטון 94. נינט טייב 93. ניקקול קידמן 92. קירה נייטלי 91. נטלי פורטמן 90. ג'ורג' קלוני 89. ג'וד לאו 88. קתרין זיטה ג'ונס 87. קתרין מקפי 86. בראד פיט 85. מתיו' מקונהי 84. ריס ויתרספון 83. קורטני קוקס ארקט 82. ראין פליפה 81. כריס פרטין 80. ג'ון בון ג'ובי 79. ג'וליה רוברטס 78. מרלין מונרו 77. אסתי גירינזבורג 76. בר רפאלי 75. גלית גוטמן 74. ביונסה 73. ברוס וילס 72. הילארי סוונג 71. ג'ק ג'ילנהול 70. גווין סטפני 69. היידי קלום 68. אדריאנה לימה 67. קלינט אינסווד 66. ליאונרדיו דיקפריו 65. טיירה בנקס 64. לינזי לוהאן 63. איווה לנגוריה 62. מישל פייפר 61. מתיו פרי 60. ראין סיקרסט 59. מארק וולברג 58. מאט דילון 57. בן אפלק 56. קייט בלנשט 55. אוון וילסון 54. קייט הדסון 53. בן סטילר 52. ג'וש הרטנט 51. אומה טורמן 50. איתן הוק

לפי דעתי....

שלום לכולם (הגעתי מהעמוד הראשי) לפי דעתי הבחורה הכי מדהימה בכל הזמנים היתה בריז'יט בורדו. אולי היום יש המון יפות, אך בישבילי יופי אמיתי=אמיתי !!!!! כלומר, ללא ניתוחים פלסטיים למינהם....

probably

New member
שני דברים:

קודם כל, מגיע לדרו ברימור, היא לא ספק מהממת ומאד מוכשרת. שנית, הבעיה שברשימה נמצאים אנשים עם גוף טוב וממש לא בהכרח פנים יפות באמת. נו, באמת, ריאן סיקרסט? הוא חמוד והכל, אבל לא יפה. חתיך- כן.

asasd11

New member
דעתי!!!!!

כיוון שאין בכוחי לרשום מאה אנשים, אז אני ארשום רק עשרה, -האדם הכי יפה בעולם הלא היא אנג'לינה ג'ולי!!! 100-אנג'לינה ג'ולי 99-ג'וש הארטנט 98-ג'יזל בונדשן 97- קתרין זיטה ג'ונס 96-קמרון דיאז 95-ג'ניפר לופז 94-טיירה בנקס 93-צ'אד מייקל מורי 92-צ'אנינג טאטום 91-ליאונקדו דיקפריו 90-פאמלה אנדרסון אנג'לינה ג'ולי היא האדם היפה ביותר בעולם,עובדה לכך שהיא הוכתרה עי' המגזין PEOPLE לא מעט פעמים בתואר הזה.. אבל הכל עיניין של טעם.

למעלה