האנשים היפים בעולם

MoRoSH11

New member
חייבת להוסיף

שאקירה ג'סיקה בייל ואני חשבתי ש100 זה הרבה

אבל בין כל אלה שכתבת אני צריכה../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

לדעת מי מקבל כמה נקודות.. מי אצלך הכי יפה
מקום 1
ואת שרליז, ג'סיקה, שאקירה ולורן אני לא יכולה להכניס למצעד כשאני לא יודעת מה הדירוג שלך

רוזנבאום עופר מלרדת בגדול עונה 1

לא יודעת לגביי 99 אחרים... הוא מקום ראשון שלי.

nkotb

New member
ראיתי את ההודעה בעמוד הראשי של תפוז

וזה נראה לי פורום באמת נחמד אז אני אנסה את כוחי: אין לי זמן כרגע לרשום 100 חבר'ה, אז אני ארשום לפי מיטב זכרוני: נשים: 100. מישל פייפר 99. קיילי מינוג 98. אנג'לינה ג'ולי 97. סקרלט ג'והנסון 96. ניקול קידמן וגם, נשים: מג ראיין,ביונסה, שרליז ת'רון, קארי אנדרווד, ריס וויסתרספון, טיירה בנקס, ג'סיקה אלבה, האלי ברי, קתרין זייטה ג'ונס, ג'וליה רוברטס, נטלי פורטמן, דניס ריצ'רדס, אלקסיס בלדל, גברים: 100. ג'ואי מקנטייר 99. טום קרוז 98. מל גיבסון האידיוט 97. מארק וולברג 96. כל הבקסטריט בוייז, במיוחד האווי וגם, גברים: אנדרה בראוור,פטריק דמפסי, בראד פיט, בלייר אנדרווד, צריך גם ישראלים? המ... בואו נראה, מבחינת גברים יש לי שניים בלבד: צביקה יחזקאלי ויעקב איילון. מבחינת נשים: בר רפאלי יפה, לא נחמדה אבל יפה, אסתי גינזבורג, נעה תישבי, איזבל אדלר, שירלי בוגנים, שלי גפני, גלית גוטמן, נינט, אנה ארונוב, מיכאלה ברקו, קרן מיכאלי, אגם, ויש עוד המון זה כרגע מה שעולה לי בראש, אם אני אזכר בעוד אני אכתוב. ואם כבר קבלו תמונה של ג'ואי מקנטייר השווה והנשוי. וזה האתר שלו: http://www.officialjoeymcintyre.com/

איזה טעם יש לכן...תהיו בריאות...

רוני סופרסטאר??? מיטל דוהן?? סיגל שחמון??אשלי סימפסון המנותחת?? יאק. מה עם אנדראינה לימה הסופר מודל למשל? ג'ניפר לופז (הכלבה שלובשת פרוות ,אבל בכל זאת יפה)? ג'סיקה אלבה המעלפת? בארץ רק בר רפאלי ואסתי גינצבורג ראויות להכנס לרשימה...אה ואולי גם קרן מיכאלי.

deathly hallows

New member
היפה מכולן...

איך אף אחת לא הזכיר אותה??? eliza dushku פיית' מבאפי ציידת הערפדים וטרו מ"מירוץ לאתמול" מה-ממת!!!!

yafitbin

New member
הכי יפה בעולם-Aishwarya Rai

על טעם וריח אין להתוכח אחת הנשים המדהימות שיש עוד תמונות שלה http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=yafitbin&album=111118

../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif ולרשימה שלי!!../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

אני באתי לפה מהכתבה בעמוד של תפוז
הראשי והרעיון
היה נראה לי נורא נחמד
וידידותי לשעה כזו בלילה
במיוחד כשמשעמם לי פחד אייימים
אז.. אני יושבת עכשיו מול המקלדת ומנסה להעלות שמות ואני מקווה שיצאו לי באמת השווים שאני אוהבת!!
חשוב לציין שאני לא כ"כ מבינה בניקוד שלהם ברשימה
מי יפה יותר
או פחות
אבל כולם בעיניי חתיכים/ת הורסים/ת!!
אז בקיצור- אל תתיחסו למיקום
אז להלן [נהייתי פתאום ספרותית משו
] הרשימה שלי
1. קמרון דיאז 2. אנה קרניקובה 3. טיירה ריד 4. אשטון קוצ'ר 5. שרליז תרון 6. דיויד שרבט [זמר אמריקאי. היה חבר לשעבר של בר רפאלי. בקיצור- סמכו עלי
הוא ח ת י ך] 7. היידי קלום 8. טיירה בנקס 9. מורן אטיאס 10. ג'ראד לטו 11. איתי תירוש 12. אנריקה איגלסיאס 13. ריקי מרטין 14. דודי בלסר 15. גסיקה אלבה 16. אסתי גינסבורג [כן אני בהחלט מכלילה אותה בן היפות בעולם!!] 17. בר רפאלי 18. בראד פיט 19. ג'וני דפ 20. איתן אורבך 21. שאקירה 22. ג'וון סטפני 23. אנג'לינה ג'ולי 24. ג'ניפר לופז 25. ג'ורג' קלוני 26. ריאן פליפה 27. קייט הדסון 28. אימאן 29. נעמי קמפבל 30. סינדי קרופורד 31. קלאודיה שיפר 32. מלאני פרס 33. נינט טייב [כן, לדעתי היא יפה ברמות עולמיות!] 34. ליב טיילור 35. אוון וליסון [ לא יפה במיוחד אבל סקסי!!] 35 וונתוורת מילר [טוב. נדפקתי עם השם שלו!! אבל כנ"ל הוא סקסי אבל לא חתיך!] 36. דיוויד בקאהם 37. האלי ברי 38. ג'נסן אקלס [מקווה שאתם מכירים אותו
] 39. קירה נטלי 40. קולין פארל 41. אדגר [אין לי מושג מה שם המשפחה שלו. אני רק יודעת שלפני בערך 5 שנים הוא היה דוגמן של רנואר והוא בלונדיני עם שיער ארוך עיניים מהפנטות ועד היום [!!!!!] אני לא מצליחה לשכוח את היופי המדהים שלו! ולפני כמה זמן ראיתי אותו בטלויזיה מתחרה להיות מנחה לMTV ובסוף בחרו איזהפלצן אחר
. כל היודע דבר על מקום המצאו של השקסי שלי מוכרח!! לשלוח לי מסר מיידי
] 42. ג'סיקה סימפסון אין לי עוד רעיונות לבנתיים

Gaunt

New member
100..?

אני לא יכולה למנות אפילו 10
הכי יפה לדעתי זו קריסטין קרוק

idomenta

New member
הנה הרשימה המהפכנית שלי ../images/Emo70.gif

אבל רק 10 הכי הכי הכי יפות! מקום 10: בר רפאלי מקום 9: נועה תשבי מקום 8: היידי קלום מקום 7: מיכל אמדורסקי מקום 6: שרון סטון מקום 5: אילנית לוי מקום 4: קייט מוס מקום 3: ניקול קידמן מקום 2: גלית גוטמן מקום 1: קיילי מינוג

Aviyush

New member
אהה ושכחתי

כמובן שיש ה-מ-ו-ן אנשים מדהימים שהם לא מפורסמים

למעלה