הג'ודו על המפה

../images/Emo41.gifהג'ודו על המפה../images/Emo43.gif

פורום ג'ודו מארח הערב את הספורטאי ששם את הג'ודו על מפת הספורט הבינלאומי. אורן סמדג'ה - הספורטאי הראשון אי פעם לזכות במדליה אולימפית עבור ישראל, יענה לשאלות הגולשים בפורום אולימפיאדת אתונה 2004 בשעה 19:00. הגולשים מוזמנים.

Athaclena

New member
נצל"ש: מוזר מאוד...

קודם כל, חשבתי שיעל ארד היתה הספורטאית הראשונה שהביאה מדליה וכו'? סמדג'ה היה רק הספורטאי הזכר הראשון, לא? לא שאני לא מעריכה אותו... חוץ מזה, שמתם לב ש-18 אנשים הצביעו בסקר? אני פשוט תוהה מאיפה הם, אני לא חושבת שיש פה בפורום 18 איש! אני דורשת התפקדות! או שכל אלה שהצביעו ולא משתתפים להתוודות על חטאיהם, עכשיו!! והכי מוזר שהמטען/מזוודהתיה מנצח. נו, התכוונתי לLuggage. איך הוא מנצח? אני מסכימה שהוא מגניב וזה אבל יותר מכלב? יותר מהספרן?? יותר ממוות העכברושים??? אני בהכחשה. שמישהו יודיע לי כשמישהו אחר מוביל בסקר.

limilu

New member
ואני הייתי בטוחה איזה שנתיים

שיעל ארד זאת הילדה הקטנה הזאת שקראו למדליה על שמה.
יש הרבה יותר מ18, זוכרת את ההתפקדות לפני איזה חודשיים? חפשי בארכיון, זה בטח בעמוד השני

Ergil

New member
אם כבר מדברים על הסקר

מה זאת אומרת עורב שקוראים לו ג'ייקוב?

Athaclena

New member
לא קוראים לו ג'ייקוב

מישהו אמר שקוראים לו QUOTH. הוא מסתובב עם מוות העכברושים וסוזאן החל ממוזיקת נפש (גאד איזה תרגום מזוויע, יש למישהו הצעה יותר טובה?) והמשך באבאחזיר (אוי, אני לא מאמינה שבאמת כתבתי את זה. זה עוד יותר גרוע! רעיונות, בבקשה??) ואולי בעוד מקום או 2, אני לא בטוחה.

Athaclena

New member
<נושמת לרווחה>

טוב, אז מתרגמת אני כבר לא אהיה. מישהו עם שיפור לאבא-חזיר? בבקשה? מתחננת?? מישהו???

ברמת העקרון

לואיס אדם יקר. לי ולפורום. אולי נתרגם את הוג-פאת'ר כשלואיס בעצם הוא אבא? אבא של כולנו?

לא.... לא רעיון טוב...

כי אם פאת'ר זה לואיס, והוג זה חזיר, אז הוג-פאת'ר זה לואיס החזיר? לא. מעליב ופוגע בלואיס, יקירנו. טוב, נאלץ למצוא תרגום אחר.

Athaclena

New member
ששששששששש...

תרגעי, תנשמי עמוק... עוד מעט יבואו האנשים בחלוקים הלבנים וישימו אותך במין חולצה מגניבה עם שרוולים נוראאאא ארוכים... ויהיה לך נורא כיף ותוכלי לחשוב על לואיס כל היום! הזכרתי לעצמי את השיר everything for free...

דווקא

היה לי נחמד שרשור עם עצמי. סוף סוף קיבלתי תגובות לכל ההודעות שלי. בד"כ אני כותבת ואף אחד לא מגיב. מעט מדי משתמשים בפורום הזה.

J e n i e

New member
התפקדות?

בקשר לג'ודו- יעל ארד ואורן סמדג,ה זכו שניהם במדליות באותה אולימפיאדה, אני לא בטוח מי קודם- אבל לא נראה לי שזה משנה הרבה. טוב זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, אבל השתתפתי בסקר.

למעלה