הגיגים ושאלות

אפרילA

New member
תצביעו בהמוניכם לונסה.

ונסה היא הבן-אדם הכי אמיתי וישר בבית הזה. היא לא מלכלכת על אף אחד, לא מתאמת הדחות, לא משקרת. היא מתוקה וכייף לראות אותה. יהיה משעמם בלעדיה. לדעתי בגלל היושר שלה מגיע לה לזכות. כול השאר הם תחמנים וצבועים. אל תקנו את ההסתה של רנין נגד ונסה שהיא משחקת באיתי. רנין היא נחש והיא משתמשת בזה כתירוץ כי היא שונאת את ונסה. והיא שונאת את ונסה מאז שהיא תפסה את רנין בשקר ו"נתנה לה בראש". ונסה לא משחקת באיתי, היא הבהירה לו מהתחלה את מהות הקשר והוא בחר להמשיך בזה ולהידבק אליה. רנין הסיתה את כולם נגד ונסה. ושוב, להצביע רק לוונסה!!!!!

kinga10

New member
רנין וש"צ "האינטליגנטים" ניסו להוציא את עינב

מפגרת על זה שהיא לקחה 50 טיפות אופטלגין... עד שאיתי אמר להם שבהוראות זה המינון המותר ואפשר לקחת 4 פעמים ביום כל פעם מעל 40 טיפות... הם ישר התחילו לרדת עליה בקטע של "אכפתיות" לבריאות שלה. כאלה חכמולוגים

LAE

New member
איך קוראים לשיר?

איך קוראים לשיר שצבר ושפרה שרים הרבה ביחד? מי שראה אתמול - זה השיר שהם שרו בלילה בחדר.

אורין6

New member
אני חושבת שנסחפת קצת היא תחמנית ברמות

וולגרית ומתנהגת ללא קודים חברתיים ועוד בשידור חי .

רותוש123

New member
יש לי שאלהה

כשרנין ולאון היו במטבח, אז לאון שר שיר באנגלית, ורנין שאלה אם הן הופיעו עם השיר הזה באורווזיון??!? מה השם של השיר שהוא שר (שיר לועזי)

leelach

New member
שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifעינב גוססת מכאבים-הרביעיה-

רנין-שיפרה-צבר-ליאון יושבים לאכול שומעים אותה מתלוננת מכאבים איייייייייייייי--ליאון קם בדק אותה וחזר,רנין קמה אליה, צבר קם והתעקש שהיא צריכה ללכת למיון עכשיו כי היא סתם סובלת--אממממממאאאאא ומי לא קם??
והמשיך לאכול ולבלוס?? שיפרה היפת נפש איכסססססס היא מגעילה אותי הבחורה הזו, קצת אנושיות

זואי35

New member
לא לצפות משפרה למשהו אחר

הבחורה הזאת כבר הוכיחה לנו עד לאיפה יכולה להגיע הרשעות שבה. אני יכולה רק להגיד שאני פשוט מרחמת עליה. היא זאת שבאמת אוספת לעצמה קארמה לא טובה.

שפרע מגעילה ברמותתתתת

אני כבר רשמתי על זה וזה נעלם משום מה..... בכל מקרה אמרתי שזה ההבדל בין שפרע לעינב כי כשלשפרע היה רע(אחרי ששחר צעק עליה) אז עינב עודדה אותה ונתנה לה אפילו סיגריות. אבל עכשיו כשלעינב רע אז שפרע ממשיכה לבלוס כמו מכשפה רעה.........כמה גועל יכול להיות בבחורה אחת? אני פשוט לא סובל אותה וכל פעם שמראים אותה אני עובר ערוץ מהר..... שפרע את חלאת המין האנושי!!! כמה רוע יכול להיות בבן אדם אחד.

ועוד משהו קטן שאני חייב לציין כנסו!!!

עד היום לא שלחתי אפילו SMS אחד. אבל רק בגלל הרוע של שפרע אירגנתי את כל החבר'ה שלי וכל אחד הולך להשקיע על וונסה 100 ש"ח. רק כדי ששפרע או צבר יעופו(וזה לא משנה מי מהם יעוף כי אם צבר יעוף שפרע תתאבד............) אנחנו 15 חבר'ה שהולכים לעשות את העבודה לוונסה וזה יצליח!!!!

שפרע מגעילה ברמותתתתת

אני כבר רשמתי על זה וזה נעלם משום מה..... בכל מקרה אמרתי שזה ההבדל בין שפרע לעינב כי כשלשפרע היה רע(אחרי ששחר צעק עליה) אז עינב עודדה אותה ונתנה לה אפילו סיגריות. אבל עכשיו כשלעינב רע אז שפרע ממשיכה לבלוס כמו מכשפה רעה.........כמה גועל יכול להיות בבחורה אחת? אני פשוט לא סובל אותה וכל פעם שמראים אותה אני עובר ערוץ מהר..... שפרע את חלאת המין האנושי!!! כמה רוע יכול להיות בבן אדם אחד.

ordiki

New member
לא בדיוק

הצמד טאטו התפרסמו עם all the things she said לפני האירוויזיון ורק אח"כ ייצגו את רוסיה באירוויזיון.

סאמוואן

New member
איתי צודק,אני משתמשת בזה ובאמת

כתוב ככה בהוראות... טיפשים השר"ץ האלה!!

למעלה