הגיגים ושאלות

סאמוואן

New member
נצל"ש זה אומר זה../images/Emo26.gif../images/Emo207.gif

זה אומר שכשאתה רוצה להידחף לאיזה שרשור ולכתוב משהו לא קשור אתה שם את הסמל הזה...ולא סתם משרשר משהו...הבנת??

אפרילA

New member
חחח....את רחוקה שנות אור מלתאר אותה נכון.

ונסה חפה מכל תחמנות. היא הבן-אדם הכי ישר ואמיתי בבית האח הגדול. חסר שם תחמנים וצבועים שהחלטת דווקא את ונסה לתאר בצורה כזו? את ממש לא יודעת לקרוא אנשים נכון.

אמרה לאיתי בסויטה שהיא היתה רוצה את יוני שם!

וכשיצאו לוילה סיפרה את זה לכולם כשהוא נמצא לידה.. ממש נשמה טובה..

אפרילA

New member
תגובתי.

מה שקורה הוא שהיא רצתה לבחור ביוני, אבל בגלל שהבינה שבחרו אותה להדחה בגלל שהם חושבים שהיא שיחקה באיתי, היא רצתה "להכניס" להם ולבחור דווקא באיתי ולהראות שאין לה שום דבר נגד איתי. יחד עם זאת (אם אנסה להיכנס לראש של ונסה) היא הודיעה להם שהיתה מעדיפה להיות עם יוני כדי ליידע אותם שהיא לא רוצה קשר רציני עם איתי, אלא היא מעדיפה לבלות את רוב הזמן עם יוני.

kinga10

New member
נקודה אחת לזכות ונסה-

עוזרת לבעלי חיים עזובים. צריך נשמה כדי לתת מהלב ללא ציפיה לתמורה

omer719

New member
../images/Emo41.gif הגיגים ושאלות ../images/Emo41.gif

בבקשה לשרשר לפה דברים קשורים ולא לפתוח הודעה חדשה. תודה!

הגיגים: מעניין אותי לראות מה תעשה עינב...

כשתצא מהוילה של האח הגדול ותראה את דמותה בשישי סוף...

תקשיבו לרביעייה הרעה. חייבים לסמס לונסה

צבר, שפרה, רנין וליאון פושט איומים הם רוקמים מזימות חייבים להצביע לונסה

nuno12

New member
תראו את חבורת שר"צ ותבינו - לסמס

צבועים זחוחים רנין במרכז - מלאת שנאה לכל עבר ליאון לא מאופס שפרה זחוחה משכרון אהבתה וצבר הוא מ"מ שלא עשה טירונות עם כל הכאב תנו לונסה תנו לצבר ושבוע הבא - נמשיך עם הדורבן

nuno12

New member
צודק - שניים לצבר - שפרע הביתה

זה יתן חמצן לרענין - ושנאתה תגבר ותתפרץ ועלייה על הגריל מבחינת רנין לא נראית באופק מה יהיה הסוף? מתי היא תגיע לרדארים

JasPoint

New member
שפרה נשארת בטוח, הקרב הוא בין ונסה לצבר

ונסה חייבת להישאר אחרת נמות משיעמום.

בוני1010

New member
נגיד שמגיע עכשיו לכדור הארץ תושב מאדים שבחיים

לא ראה האח הגדול ולא מכיר מילימטר מההיסטוריה של התוכנית. מספיקה לו השיחה שמתנהלת כרגע כדי לשנוא את כל הרשלצים תוך חמש דקות ובעיקר בעיקר את שיפרה. פשוט מתנשאת ושקרנית ברמות על. נקודה. ואני רוצה להזכיר שאני עדיין ולמרות הכל אוהב אותה אהבת נפש. זאת אומרת את אחת מחמש הנשים המרכיבות את מכלול האישיויות המפוצלות שלה. את כל שאר הארבע אני ממש שונא. ושקרנין שרק אתמול אמרה לצבר באומץ שעינב היא חברה טובה שלה והיא אוהבת אותה בכל ליבה מתיישרת מהר מאוד ושוב מודיעה שהיא לא יכולה לשהות לידה יותר ממספר דקות וטוענת שהיא מבחינתה אחת הסיבות העיקריות ששי לא נמצא כאן. כשהיא תעיף את עינב, אומרת שקרנין, היא תודיע לה בפנים שזה !!! בשביל שי. לאון, כרגיל כשמדברים על מי העיף את שי, מקשיב בפנים חתומות. לצבר יש הערה על הפרצוף של לאון, אבל הוא לא באמת מנחש את האמת. מין סוג של אינטואיציה לא ברורה.

בוני1010

New member
פירטו קצת למעלה על

כך ששוקלים לצרף את אינה ובכלל להתקרב לאנשים מחוץ לקבוצה. שיפרה טוענת שחד משמעית זו לא הסיבה שהם על הגריל. היא ניסתה להתקרב בהתחלה היא אומרת, אבל לא פיתחו איתה שיחות משמעותיות ולא הבינו את ההומור המתוחכם שלה. בשורה התחתונה היא מצהירה שאם היא תחליט להתחבב על מישהו אין מצב שהוא לא יאהב אותה (צבר שותק...) אבל היא החליטה החלטה אסטרטגית לא לנסות להתחבר לאף אחד כדי להישאר ולא להיות מועמדת שוב להדחה. כרגע יש הסכמה בין רנין לשיפרה שאם צבר מודח שתיהן לא נשארות בבית. אם מוציאים אותך זאת אומרת שמעדיפים את ה"דבר האחר". אם מעדיפים את "הדבר האחר" אני לא רוצה להיות פה (שיפרה). רנין מצטרפת: אם יוציאו אותך אחרי שהוציאו את שי זה אומר הרבה מאוד על מה שקורה בחוץ ואיך הדברים נראים בחוץ. במצב כזה אני מעדיפה להיות עם החבר שלי בבית. (שזו אגב קביעה נכונה מאוד של רנין. רק המסקנה שהיא מסיקה ממנה היא מסקנה עקומה. היא לא סומכת על שיקול הדעת של קהל הצופים שאולי רואה משהו שהיא לא רואה. חבל. זאת אפשרות שהיא אמורה לקחת בחשבון). צבר מנסה להעביר להם את מורשת צבר כמו (ששי עשה עם מורשת הקקי שלו) ואת חובתם להמשיך ולהישאר על אפם ועל חמתם של כל הגויים. הבעיה של צבר היא שאין לו את הכריזמה של שי. התקווה הגדולה שלו היא שלא נודף ממנו סירחון הרוע של שי. לכן, כשהוא ייצא, יש סיכוי טוב שיסלחו לו ויראו בו קורבן שזקוק לעזרה, כפי שהוא באמת.

למעלה