../images/Emo18.gif למי מדיירי הבית צריך להזכיר ש...
יש לו חבר\חברה\בעל\אישה שמחכים בבית ? עינב : 'באבי' מחכה לה בבית, ועינב מפנטזת על 'חזני' . מעניין, אם משמעות הכינוי 'חזני', הוא חזן, אז מה זה לעזאזל 'באבי' ? ,בערבית 'באב' זה דלת. האם חבר של עינב הוא דלת ? שמישהו יזכיר לעינב שיש לה חבר בבית. ולמרות שחבר זה לא קיר (וגם לא דלת), שתפסיק לפנטז עליו כשבאבי צופה בבית. רנין : מה שלום תייסיר רנין ? אותו בחור ממושקף וחביב שהוצג לפני כחודש לקהל הישראלי כשהוא לועס מסטיק בשידור-חי ומדבר תוך כדי. רנין אמנם לא אומרת זאת במפורש, אבל לפי המבטים ושפת הגוף אפשר לומר שהיא החליפה את תייסיר בשי, ולא שיש כזה הבדל, הרי שניהם מזרחיים, אבל עדיין, רנין, שי זה לא תייסיר, ואני הייתי מיעץ לך להיזהר כשאת חוזרת הביתה, הרי בתרבות הערבית לא מקובלים דברים כאלה כגון בגידה, ועוד בשידור חי. שמישהו יזכיר לרנין שהמצלמות מאוד אוהבות דו-קיום, במיוחד עם זה בין שני אנשים עם חברה בבית.. |הדגש |שי : תכלס יש לו חברה חודש, ולא נראה לי שהצד הרגשי כל כך מפותח אצל שי, ומבחינתו הוא יכול להפרד מחברתו בשידור חי ובלי למצמץ. שמישהו יזכיר לשי שיש לו חברה, או אפילו כמה שמחכות לו בחוץ. יש עוד מישהו ששכחתי ?