הגיגים, שאלות ובקשות

בהלםם

New member
יש עכשיו בערוץ 10 כתבה

על אנשים שיש להם תחושת רעב תמידית וזו מחלה ואנשים כאלה צריכים השגחה הם פשוט רעבים כל הזמן (אמיתי)... הכתבה תסביר ותרחיב אולי זה יכול להתקשר לתוכנית ונלמד משהו

ruti

New member
וחשבת מיד על רנין ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

24 שעות 1

New member
למה המצלמות זזו משי ושיפרה שיחה על עינב

על ההצבעה של מחר ומיד הזזו את המצלמה לבנות בוילה שמעתי רק אמר לה היא עצבנית עליך ואי אפשר לדעת....... המצלמות זזו מיד

ruti

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הבנים לא הזמינו קונדומים? ../images/Emo8.gif

shy6

New member
הקטע הכי מצחיק עד כה

http://www.youtube.com/watch?v=c-UwqjRLsKU

יNOT

New member
ביקורת מוסיקה -בקשר לשרשור הקונספירציה שלך../images/Emo8.gif

יצא לי עכשיו לראות קטע מ"האחות הקטנה" ונראה לי שאפשר להכריז בלי ספק שמדובר בתוכנית שהיא פרסומת "לאח הגדול"
הקטע היה כזה: אברמוב הזו , פנתה לכתבת השטח שלה בשביל לסקר אתר מיניאטורי של האח הגדול
ו.... (כן מתברר שעושים גם כתבות רציניות בתוכנית הזו , ולא רק צוחקים על המשתתפים
, כמעט כמו YNET
) כתבת השטח שלה הייתה מיקי (כן מיקי מהווילה ) , אז מיקי מגיעה לאתר , ואת מי היא פוגשת?! כן את נעמה (גם כן מהווילה ) , ושניהן ביחד מעבירות סיקור על האתר. עכשיו האם אפשר לקרוא לזה בידור? או האם יותר נכון לקרוא לזה פרסומת...?
ומה פתאום מיקי ונעמה עומדות לשירותיה של התוכנית הזו? האין הם תחת איזה חוזה עם ההפקה? או אוליי זה לא עומד בסתירה אחד לשני...

shy6

New member
הכתבת ווידאו עם מיקי ונעמה

לא נעשת במיוחד בשביל "האחות הקטנה", כבר איזה חודש אפשר לצפות בה באתר של קשת.

יNOT

New member
סיקור של אתר מינאטורי?!

אוקיי. אז עבור מי זה כן נעשה? עבור ההפקה? הן עושות פרסומות עכשיו? האם זה הנוהל ? אני פשוט ראיתי את זה ב"אחות הקטנה", מכאן המחשבה שלי , אם זה באמת אותו קטע ,אז כנראה שבאמת זה נעשה "בזמנו" עבור ההפקה.

Ping Poong

New member
תגיד באיזה סרט אתה חי?

ההפקה שילמה למיקי ולנעמה כדי שייצטלמו לכתבה הזו. מה הבעיה שלך? כן זו פרסומת של ההפקה. מה עכשיו אתה רוצה?

יNOT

New member
אחרי שהסברת ../images/Emo4.gif כלום ../images/Emo9.gif תודה על ההסבר ../images/Emo45.gif

(אני התייחסתי פה לשרשור קונספירציה
, היו שטענו שאין קשר בין שני הגורמים , רק רציתי להראות טענה שאוליי כן יש קשר...בכל מקרה אין לי יותר מה לדון על הנושא הספציפי הזה)

Ping Poong

New member
>>

"האחות הקטנה" זה של הוט, ולהוט יש שיתוף פעולה עם האח הגדול. לכן "האחות הקטנה" פועל בשיתוף עם האח הגדול. אם בין הוט והאח הגדול לא היה שיתוף פעולה, אז 99% שהתוכנית הזו לא הייתה קיימת.

למעלה