הגיגים

יניבל1

New member
אולי, אבל מצד שני ....

זאת אותה ההפקה שלא ידעה לספור קולות נכון למיקי(מהוילה!) בתוכנית הדחה הראשונה . זאת אותה ההפקה ששני צלמים מצלמים את אותו הלוקיישן והם בטוחים שזה עדיין אטרקטיבי. יכול מאד ליהות שהם כל כך טיפשים שהם לא שמו לב שיש סיפרת קוד בעייתית מאחורי המעטפה.

יניבי

משהו פה מוזר כיון שהם חגגו על זה לילה ובוקר שלמים.אם הם היו מופתעים כמונו מכתב הסתרים שלו למה לא קראו לה באופן מידי ומבקשים לא לפצות פה? מוזר מאד שהם נותנים לזה לקרות בכאילו.

omer719

New member
../images/Emo41.gif הגיגים ../images/Emo41.gif

חושבים משהו על אחד המתמודדים או על משהו שקרה בוילה ורוצים לשתף אותנו? (כול עוד זה לא משהו שמתרחש עכשיו שלזה יש שירשור משלו) זה המקום

AlexH26

New member
אני מעדיף שמבוגר יזכה מאשר ילד עם אפס נסיון

חיים וגם אפס דברים אחרים שרק חושב שהוא יותר טוב מבובליל, אבל הוא בדיוק כמוהו. הצעירים תופסים תחת על המבוגרים וזה לא בסדר

דורוN

New member
יוסי לוקח את המליון. אין ספק.

באתר של קשת יש קישור לעמוד הפייסבוק של כל מועמד, ליוסי יש שם כרגע 2,310 מעריצים!! לאון מקום שני רק עם 650 הרוב לא מגרדים את ה100

מה ? מגלי היא באמת התאומה של וונסה?

חשבתי שהן סתם דומות, אבל מסתבת שמגלי אלוש ממפרץ האהבה היא באמת התאומה של וונסה אלוש, מצחיק אחיות ריאלטיות.

קפרי

New member
נשברתי והחלטתי לצפות קצת

הכל בסדר, כולם עובדים במטבח, אפילו אפו עוגה, יושבים לשוחח בשלווה ידידותית, עינב משתפת פעולה ויוסי נראה מבסוט לחלוטין! (לכל האמהות טרזות) .שמעתי שאמר שהוא מוכן לעשות הכל העיקר שיתקרב לגמר, מי לא? רובם. ואני יושבת ורואה את שי ולא מבינה מה רוצים , בסדר גמור, יודע לסדר ולהעמיד עניינים במקום. לאון חמוד, מעורר רחמים וזקוק כמו כולם לכסף ובגלל שהוא "פגוע" אנשים מרחמים אבל שי אחלה, חיבק את עינב כשבכתה, הרגיע את ג'נין, מדבר יפה ליוסי למרות ... דואג לתקציב , עוזר כשצריך בנקיון והנה עושים עליו פוקוס ויש מי שיגיד אפילו שהוא חמוד, לדעתי דעות על יוסי באות מתוך רחמים ושונות ולא אחרת. הוא לא חכם, הוא מתוחכם. (אם היה חכם לא היה אומר מול המצלמה כשידע שאישתו והילדים הקטנים בבית שומעים: שהוא עלול לא להתאפק אחרי זמן מה אם לא יקיים יחסי אישות וגם נותן בקול עצות לאשר, אז תגידו שהתוכנית לא מתאימה בעיקר לצעירים).... שי חזק ופוחדים ממנו...

ronita bonita7

New member
האח הגדול 1984

למה קוראים לזה האח הגדול מקסימום 5 שורות אני צריכה את זה למחר בבקשה

למעלה