הגיגים

michaly2003

New member
לאור התפתחויות אחרונות - זאת האסטרטגיה שלי ל.

להדחה: 1. המחרחרי מלחמה: שי נעמה 2. ואז להתחיל להפריד זוגות למען איזון כוחות: שיפרה (מצבר) רנין (מג'ני) עינב (מיוסי) ונסה מאיתי או להפך. ואת קרן גם לא יזיק להעיף ואז נתחיל משחק הוגן בגובה העיניים, מה אתם אומרים ?

NetNet33

New member
מתקפת מכנסי המשבצות של דיירי הבית

מה אלה בגדי השבת החדשים או שמא עברו לתלבושת (כמעט אחידה)?

רק אני2

New member
שי: "...שש שנים אני משקר לאנשים בעסקים.."

כך אמר שי באחד הימים באותה סיאטואציה כשמיקי,ונסה ושאר החברות ניסו לנקום בוולזרוק אותו למים והוא עלה על זה מיד.. ממשפט כזה אפשר להבין בדיוק במי מדובר.... "ראש הנחש"

איך ירד לי משי..

מש אהבתי אותו ועכשיו לא יודע.. אני מסתכל עליו ומרגיש קצת גועל ואכזריות. הוא ממש הוציאה את נעמה מעבר לכל פרופורציה

שיפרעעעעע מוזרה

אני לא סובלת אותה היא כל הזמן נמרחת על לאון שזה כבר ניהיה ממש מגעיל אם נגיד צבר רוצה אותה והוא כל הזמן רואה אותה נמרחת על ליאון אם ההיתי במקומו כבר היה לי יורד ממזמן! צבר צריך להסתכל על ונסה שהיא הרבה יותר אמיתי מישפרע זה בטוח שיפרע מנסה לדבר כאילו היא מתוחכמת אבל תכלס אני לא מבינה מילה ממה שהיא מבלבלת... אפילו קרן הרבה יותר נורמאלית ממנה

זו רק אני או ש...

מיקי עושה היום מסיבה ענקית על הסיוט שעברה נעמה ופרישתה? היא כ``כ חיכתה לזה! אגב, נעמה באה כדי לפרסם את עצמה ואומנם היא לא זכתה במליון אבל את הפרסום שלה היא קיבלה. בטח כל העיתונים ירצו לראיין את התחמנית הזו...

dar999

New member
שי הצבוע

כרגע שי מדבר עם אשר וקרן מבקשת משי שיעיר אותה לקידוש כמו את האחרים. ושי הצבוע אומר לה בסדר,ואחר כך אומר לאשר:נראה לך שאני אעיר אותה? ואשר היקר,לא איכפת לך שלא מעירים אותה לקידוש??? אז ,נראה לי ששי מתחיל מעכשיו עליהום על קרן... אחרי שהיא שמרה בלילה ואילו ה"חברות" של שי רנין גני והשאר הלכו לישון. שי ניראה לי שמיצית אפילו הקירות בוילה רוצים להקיא מהתככים שלך! חייבים השבוע להעיף את התככן הזה!!!

אורמש

New member
קטעי וידאו קורעים

יש ברשומה שפתחתי מיקס הורס, וכמה קטעי וידאו ממש קורעים שחובה לראות שוב ושוב מבית היוצר של הבובלולים יוסי ועינב בובליל אתם מוזמנים להכנס שבת שלום

insane sanity

New member
משחק הוגן?

ממתי המשחק הזה אמור להיות הוגן? הרעיון הוא לנצח, זו לא מועמדות לראשות המדינה. כל אחד מוצא את מה שמתאים לו בשביל לסלול לעצמו את הדרך לסוף. אין פה הוגן. הכול נחשב, זה העניין.. חוץ מלסכן ממשית אדם אחר או את עצמם. ובלי קשר, מי אמר שזוגות זה לא הוגן? וריבים זה לא הוגן? הם מתפקדים כמשפחה.. כמו בכל משפחה הדברים האלה קיימים. ונניח שהכוחות יתאזנו, אז יצוצו כוחות חדשים חח.. אז מה עשינו?

המשימה שלהם היא לשים את הבגדים האלה במשך

שבוע ולא להתקלח-אם הם יצליחו הם יקבלו יציאה מהווילה לקניון הסמוך במבשרת לחצי שעה ועכשיו ברצינות תחפש בפורום-בטוח תמצא

בהלםם

New member
צודקת..אוף כואב לי על נעמה.. ../images/Emo10.gif

אני מרגישה שנעשה אי צדק.. הפרצוף של שי יחשף זו רק שאלה של זמן, חבל שהיא עזבה

rand10

New member
אני לא חושב שזה הפרסום

שהיא רצתה לקבל, לעוף כי כולם שונאים אותה ולא יכולים להסתדר איתה... משום מה למרות שאומרים שכל פרסום הוא טוב זה נראה לי כבר יותר מדי שלילי...

בן אדם שפל, איכסססססססס.

מה גם שהוא צעק והשתולל שהוא לא ישן ולא ירדם 48 שעות. הוא ישן לו והשאיר שתי בחורות לשמור. בושה גבר מגעיל . מסכנה נעמה שעזבה בגלל החלאה שי, לדעתי היא הייתה צריכה לנסות להיות חזקה ולתת לו להתפוץץ, כנראה שכבר נגעלה יותר מידי וגם אמרה לעצה שעדיף משפחה חמה ואוהבת. הוא גורר את כולם וכולם אחריו כמו טיפשים, שמחתי שאתמול עינב אמרה לו שהוא קובע לכולם מתי ללכת לישון, מרכל על כולם ומצד שני משחק אותה שהוא אוהב את כולם.

superjets

New member
לא נראה לי שזה ככה

פשוט בגלל שהיא שמרה הרבה וישנה רק שעה הוא נתן לה להמשיך לישון כי היא שפוכה.

הקורבן הבא

יהיו הנשים החזקות החכמות והדעתיניות קרן וונסה אך תראו שכבר בשבוע הבא אם שי הדוחה ישאר יתחיל עליהום על קרן אני מקווה שהיא תהיה יותר חזקה מנעמה וצריך לתמוך בקרן!!!!!

למעלה