הגיגים

../images/Emo45.gif

אבל לא הבנתי למה התכוונת בשורה האחרונה... ממי קרן יותר נורמלית? מונסה או משפרע?

mooolly

New member
שיפרע מנסה להיות מיוחדת

היא חושבת שהיא מתוחכמת וכל כך אינטילגנטית... היא כאילו כל הזמן חייבת להביע דעה שונה מכל השאר או "ממה שמקובל". הבעיה שההתעקשות הזאת מחליאה, ובא לי להקיא ממנה. בהתחלה היא עוד עבדה עליי, חשבתי שהיא מקסימה... למרות הקסדה שלראשה. זה טיפוס שלעולם לא הייתי נמשך אליו בחיים...

זהו שהיא באמת רק מנסה

כל פעם ששואלים אותה שאלה פשוטה היא מסתבכת ולא נדבר על איזה מגעילה היא הייתה עם אשר אתמול בלעעע

bubbleboi

New member
כי היא סתם מתיימרת.

לזכותה יאמר שהעמידה יופי של הצגה בשבועיים הראשונים. עכשיו כשהיא נינוחה הפרצוף האמיתי מתגלה והוא סתמי עד מכוער.

ניראה לי שהאסטרטגיה העיקרית שלו

היא ללכת הפוך על הפוך. יעני הוא בא מדבר מתוך מודעות עצמית ואסטרטביות - וככה גורם לאנשים לאהוב אותו ולא לחשוש ממנו, ככה הוא עובד על כולםם. והוא עוד אמר שאין לי שום אסטרטגיה והוא בא בתור עצמו - כאן תמון השקר.. מילים כאלו מרגישעות את רוב האנשים, ורוב האנשים תמימים.הוא פיקח ומצליח לעבוד עליהם יופי! ואולי אני טועה...

יNOT

New member
יש לך הרגל לשאול אותה שאלה פעמיים?

גם אחרי שקיבלת תשובה? 26/09/08 13:37 ושוב אותה השאלה , ושוב היא נענתה, אז למה לשאול את זה שוב?!

nini18

New member
נצל"ש וואי מה נסגר עם שי ?

הוא פשוט לא אנושי מה זאת השנאה הזאת כלפי בן אדם (נעמה) לא משנה מה היא עשתה היא בסה"כ בן אדם היא לא רצחה אף אחד היא לא אנסה מזאת השנאה הזאת, חייבים להעיף את שי היום זה לנעמה מחר זה למישהי משהו אחר , ממש ממש מזעזע הדברים שהוא אומר ועושה , אני ממש מרחמת עליה, גם אם היא ריכלה וגם אם היא סכסכה , לא מגיע לה יחס של חיה , גם לחיות לא מגיע , זה רק מראה איזה מן בן אדם הוא שי הוא לא אנושי ואם כבר חיות הוא מראה את זה איך בן אדם יכול להפוך לחיה. אני גם לא מבינה איך ההנהלת האח הגדול לא אומרת לו כלום פשוט בושה
חייבים להעיף את היחית אדם הזה משם ...

michaly2003

New member
נעמה לא שונה בהרבה משי - זה שהיא מנסה לשלוט..

בדרכים כביכול תרבותיות רק מצליחה בזה לסובב כמה מאיתנו, זה ההבדל.

nini18

New member
כמו שאמרתי לאף בן אדם

אבל לאף אחד לא מגיע היחס הזה . אני גם לא מחובבות נעמה , אבל עדיין לא מגיע לה יחס כזה כי היא בן אדם. לעומתה שי פשוט חיה . ושי תכמן וסכסכן הכי גדול שם רק שכולם עיורים גם על ערן לפני שהוא הודח שכביכול חבר שלו הוא לכלך עם רנין. ועל יוסי בובליל הוא גם לכלך שצריך להעיף אותו בזמן הנכון ולא עכשיו ועל עינב אין אחד בבית שהוא לא לכלך עליו, ועכשיו אם יתפתח משהו בין שפרה וצבר ימיהם גם יהיו ספורים בגללו כמו שהוא מעך את קרן וערן יגיע תורם. כולם בבית מלכלכים לא רק נעמה או שי לצורך הענין אבל לאף אחד לא עשו או עושים מה ששי ביומיים האחרונים עשה לנעמהנ. הוא פשוט חיה.

nini18

New member
אהה ד"א גם על רנין

כהיא רצתה לעזוב הוא אמר אם היא רוצה לעזוב שתעזוב. ושניה אח"כ הוא הלך לרנין וריכל על ערן , זה היה בפיצוץ הגדול לפני שערן עלה על הגריל.

michaly2003

New member
../images/Emo67.gif היא הכניסה את היד ללוע הארי, וגם רצתה

לחנך אותו , וגם לצאת מזה חיה ? סליחה אין חיה כזאת בעולמנו.

אריאל5

New member
שי לךא מחרחר מלחמה הוא פשוט רוצה

לפעול נגד הרוע בעוד שלאחרים האמת לא בוערת בעצמותיהם.. עכשיו מה הבעיה שיש זוגות זה טבעי והגיוני. שפרה צריכה לעוף לא בגלל שהיא בת זוג של צבר רנין צריכה לעוף לא הגלל שהיא בת זוג של ג'ני אלא כי היא מגעילה בתהנהגותה ובדעותיה. עינב צריכה לעוף כי היא נראית ומדברת כמו בהמה ונסה צריכה לעוף כי היא עושה חור בראש. קרן לא יזיק להעיף כי היא תככנית כך שאתה צודק (למעט שי) במועמדים לא צודק בסיבה.

אתה ממש אוהב נשים

לדעתך כל הנשים צריכות לעוף.... ממש משחק הוגן ושי שלך הוא אחד האנשים היותר דוחים גם מבפנים וגםמבחוץ.בההההההההההההה

למעלה