הגיגים

ליהוק המתמודדים...כנסו

אהלן כולם. חשבתי על משהו. בתוכנית האח הגדול ליהקו דתי, ערבייה, חוזרת בשאלה, הומו, המופוב+שונא ערבים, פריפרייה, רוסיה, צפונבוניות. אולי שכחתי משהו. אבל הערבייה נראית יותר ארופאית בכל הסגנון שלה, ה"דתי" מחפף חופשי בחוקי הדת, ההומופוב הסתדר טוב מאוד עם ההומו והערבייה, הרוסייה בכלל יוצאת עם מרוקאי ולא מרגישה כמו רב העולים הרוסים בארץ, הצפונבנית (קרן), אמנם נשפך לה כסף מהאוזניים אבל בכ"ז היתה חיילת בודדה בצבא כי ההורים בחו"ל וזה אומר שהיא צריכה לדאוג לעצמה לגמרי. בקיצור מה שאני מנסה להגיד הוא, שבהגדרות באמת כל אחד מהם הוא כזה: הומו, דתי וכו', אבל הם לא מייצגים את החשיבה שרווחת למשל בקרב הדתיים או הרוסים. הם כאילו לא: "רוסי אמיתי" או "הומופוב אמיתי". הם לא "מיינסטרים" באוכלוסיה שלהם. כי רב הערבים בארץ לא משכילים (מבחינת תואר) ואין הרבה רוסים שייצאו עם מרוקאים(למרות שקיים, אבל הם לא הרב) ואין הרבה דתיים שיהיו "פתוחים" כמו אשר לקבל הומואים ולהצטלם בשבת. ההפקה אולי חשבה שעדיף להביא כאלה, שהם לא באמת הערבים הקלאסיים או הדתיים הקלאסיים. לא יודעת למה הם בחרו כך. מעניין מה היה קורה אם היו מביאים ערבייה שנראית ומתנהגת יותר ככזו, או דתי יותר מחמיר. מה אתם חושבים על זה??

ונסה אין כמוה!

אז אלו מחשבותיי בנוגע לונסה,המשתתפת הכי אמיתי בכל המשחק הזה אני פשוט נהנת לראות אותה עומדת על שלה ולא נגררת אחרי אנשים ושוברת את אמינותה בדרך,היא תמיד אומרת מה שהיא חושבת ואם היא מדברת על מישהו מאוחריי הגב היא לא מתיחסת אליו צבוע היא פשוט אומרת מה שהיא חושבת. ותאמינו או לא גם את קרן אני מתחילה לחבב שנעמה לא שם היא נחמדה ומתחברת עם כולם והיא לא יותר נחש משאר האנשים שבבית.

NatashaInChains

New member
מה בסוף עם המתנה של שי?

הבשרים על שהצליח לגרום להם לקום בזריחה. ביום ראשון הזכירו את זה אבל לא ציינו שום מתנה

גם אתם שמתם לב כמה אשר חיבק את ליאון השבוע?

אני מקווה שאני לא מגזימה, אבל אני ומשפחתי צפינו השבוע באח הגדול, וכולנו שמנו לב לכך שאשר מאוד אוהב לחבק את ליאון............ לא נראה קצת מוזר..?......כלומר.....מוגזם..?....ועוד...דתי...והומו?....קצת לא הסתדר לנו....

../images/Emo186.gif../images/Emo194.gif../images/Emo153.gif../images/Emo66.gifהקפצה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

Saladin

New member
../images/Emo45.gif

ואוסיף ואומר שאני אומר את זה כבר הרבה זמן.

no nick 1989

New member
אוי נו באמת!

לאון הוא חמוד הוא כמו ילד כזה ואשר באמת ובתמים מחבב אותו.. חלאס עם השטויות האלו

Saladin

New member
כן :)

אני סתם רוצה קרדיט בגלל משהו, לא חייב בגלל זה. וגם ליטוף אם אפשר

למעלה