הגיגים

BeN ShaDe

New member
אולי שומרים את זה למחר בצהריים?

או לאיזה יום שישי / שבת? או לארוחה מפסקת של יום כיפור?

no nick 1989

New member
ונסה מדהימה

בהתחלה חיבבתי אותה,אח"כ עם כל הקטע עם יוסי והסיגריות לא יכלתי לסבול אותה,אבל עכשיו אני באמת רואה כמה אמיתית היא וכמה היא לא הולכת עם הזרם והיא באמת מביעה את הדעות שלה והכל.. היא באמת אחת החמודות! וקרן גם. אני בכלל אף פעם לא הבנתי מה רצו מקרן..היא בחורה עם שכל וזה שהיא הצביעה נגד ערן ונגד נעמה ממש גרם לי להעריך אותה..אפילו שהמון אנשים הרימו גבה על זה שהיא הצביעה נגד חברה שלה כביכול אבל לדעתי היא צדקה.

לגבי המתנה של שי

לפני יומיים הוא ישב עם שפרה בחצר ומפה לשם יצא דיבור אז הוא אמר לה " בואי נגיד ככה ,לא קיבלתי שום מסר מחברה שלי ושום מסירת ד'ש את עוד תדעי בהמשך מזה היה " אחרי כמה דקות אולי 3 דקות האח הגדול קרא לו לחדר וכנראה כנראה אמר לו שהוא נכשל במשימה הזאת. בגלל זה הפנים שלו מבואסות כ"כ ..... בקיצור הוא הפסיד במשימה הוא גילה לשיפרה שלא היה שום דבר מחברה שלוווו.. שנה טובה וחג שמח

insane sanity

New member
מממ.... הוא דומה לשי!!

מעניין שעינב ציינה שהטיפוס שלה משולב עם מראה של שי. תסביך אלקטרה משהו :)

קורין1

New member
ואין הרבה רוסים שייצאו עם מרוקאים?

אתה מתכוון רוסיות, תסתכל סביב ותראה כמה רוסיות יוצאות עם מרוקאים

TLV GUY2

New member
הבהמה הכי מגעילה בבית - עינב בובליל

חלאת המין האנושי, וחלאת החברה הישראלית. בטוחה שהיא צודקת בהכל, דוחפת את אשר לריב עם שפרה כל הזמן ומרכלת עליה בכל הזדמנות, וזורקת לליאון כל כמה דקות מילה על זה שהוא מעדיף להיות עם שפרה במקומה (מעניין למה, להשוות אישה עם טיפת אינטלגנציה לקופה מפוצצת בסיליקון עם IQ של מספר נעליים). לא מתביישת לבקר אנשים לפי מידת האמונה שלהם, כשהיא בעצמה עלובה לא פחות ובוחרת לעצמה מה לעשות ומה לא, צועקת לכולם לבוא אליה ולהביא דברים, ובעיקר מפיצה טמטום שרק מבייש את מי שהיא אמורה כביכול לייצג (תושבי אשקלון והדרום, יוצאי עדות המזרח ונשים)... פשוט מגעילה אותי, מעניין אותי לפגוש את האנשים שמצביעים לה, אם הם מטומטמים כמוה או יותר.

droriko

New member
שמתי לב למשהו קצת תמוה

כאילו זה ששי לא קיבל ארוחה בשרית עדיין זה גם מוזר אבל מילא, מה שבאמת תמוה זה איך זה שכבר שבוע שי לא מזכיר שום דבר על זה? הרי הייתם מצפים מבן אדם, בעיקר שי שנוהג לאמר את מה שהוא חושב בקול רם(מאד), שימחה על דבר כזה או לפחות יתעניין בנידון .

BeN ShaDe

New member
אולי הוא אמר את זה

לאח הגדול בחדר של האח הגדול? כי אסור לו לדבר על זה בבית כי כאמור שאר הדיירים לא יודעים על זה.

לפי מה שהבנתי

הוא כמעט פלט משהו לשפירה על זה ואז קראו לאח הגדול יכול להיות שהוא פשוט הפסיד במשימה ולא סיפר לכולם מה הייתה המשימה כדי לא לצאת מפגר... ( לא משנה שאנחנו כבר יודעים את זה)

no nick 1989

New member
מסכימה איתך.

לדעתי אם היו מביאים את הטיפוסים הקלאסים(הומו,דתי,ערביה,רוסיה..) אז היה הרבה יותר מעניין.

למעלה