הגיגים

nana banana XD

New member
חדשה ../images/Emo205.gif

היי לכולםם! :) חח טוב,, כבר הצגתי את עצמי בשרשור אחר ובסיטואציה אחרת.. אבל.. הפעם זה רשמית.. D: אני גל בת 14 מרחובות ^^ אוהבת האח הגדול.. -.- נמממנממ.. עוד משו?! שאלו
אהה.. וההוא שם.. בנושא.. (
) קוראים לו שוביפ,, XD -
- גל ^^ אני הצגתי את עצמי- עכשיו תורכם *_*

Ping Poong

New member
אנחנו הפורום השלישי הכי פעיל בתפוז!!

יאללה עוד קצת מאמץ ונהיה מקום ראשון :)

Xtramen

New member
האין זו פחדנות?

למחוק הודעה רק היא נוגעת לרנין? למה לא מחקו את של שפרה? של אשר? כי הם יהודים? אשר זו לא גזענות? שפרה זו לא גזענות? האין זה מקום לבטא את דעתנו האישית?

תיור

New member
מה יהיה ביום כיפורים?

ערוץ 20 יפעל כרגיל? המצלמות לא יפעלו?

clearer

New member
הפער בין השידור בלייב לבין התוכנית בערץ 2

אני חושבת על זה הרבה, על הפער הגדול בין אלו שרואים את השידור בלייב, והרבה ממנו (ואני ביניהם), לבין אנשים שרואים רק את מה שיש בערוץ 2. ההבדל הוא אדיר. בשידור בערוץ 2 אי אפשר להתרשם מהאופי של האנשים, מראים כל כך מעט. וגם המגמתיות שבה אפשר להציג את האנשים, מבחינת העריכה, משפיעה על אהדת הצופים אל מתמודד זה או אחר (או סלידתם). זה מעניין שאפשר לראות את כל החומר השבועי הלא ערוך, ואח"כ את העריכה. כנראה שאין מה לעשות נגד זה. וגם צריך להבין שמי שייקבע בסוף מי יינצח, זה אנשים שרואים את השידורים בערוץ 2. ומה שימכרו להם - הם ייקנו. אנחנו שרואים ברצף, או יותר, הם מיעוט, וכמעט חסרי השפעה. לא?

שרשור על יוסי..../images/Emo108.gif

יש פה יותר מדי שפרה בזמן האחרון.. רציתי לחלוק את הדעה שלי איתכם, מכיוון שנראה כאילו רוב האנשים פה פשוט סוגדים ליוסי.. דיסקליימר: נכון, יוסי מצחיק. אבללל באמת בגלל זה מגיע לו המיליון? הבנאדם ממש ממש ממש לא מה שעושים ממנו, הוא מנסה לשחק אותה נחמד, ולא כמו הבת שלו, אבל עוד מהריב על הסיגריות שלו עם ונסה היה אפשר לראות את הפרצוף האמיתי שלי, הוא ממש מלוכלך, הוא יודע שמתים על כל השטויות שהוא עושה בבית, אז הוא עושה את זה, וזה עובד לו מצויין.. אני באמת רוצה לדעת, כולם פה באמת היו נותנים לו את המיליון? על צחוקים שהוא עושה?

יNOT

New member
שוב שלום

גל היה לנו כבר שרשור גילאים אך בלי שמות אמיתיים (בכל זאת אינטרנט ) , אבל משום מה הוא לא הגיע לטאגליינס ,חבל.

Saladin

New member
איתי דבוק אליה כמו מסטיק לשולחן.

אין מצב שהם לא יוצאים מהוילה זוג. וזה בשביל ריקושט, ה"מומחה לבנות".

GALLL117

New member
אוייש, תנוח. יוסי בנאדם כל כך אמיתי,

כל כך נחמד, כל כך רגיש, ממש עמדתי לבכות כשדיבר על אישתו ועל הגעגועים אליה. יוסי בין היחידים שם שלא צבועים, בין היחידים שאפשר ממש להיקשר אליהם. למה אנשים פה כל כך אוהבים לחפש? ובקשר לסיגריה, זה היה ממש בטעות, וונסה יצאה הרעה והרכלנית מהסיפור, והכל בגלל סיגריה עלובה. יוסי הולך בדרך ישרה, לא צעקן עם פתיל קצר כמו שי ועינב, בנאדם שמאוד מועיל לבית לעומת רנין שלא מנקה את הבית אף פעם (ולמרות זאת אני פשוט מתה עליה), ולא פלצן כמו שפרה וצבר. אז דיי לחפש, הבחור זהב.

../images/Emo45.gif הם מציירים את המתמודדים כרצונם,

מי שלא רואה את הלייב, לא מכיר חצי ממה שאנחנו מכירים.

../images/Emo45.gif

האמת אם לא הייתי רואה בלייב.......הייתי מדמיינת את הכל בצורה אחרת. מי שרואה רק ערוץ 2....לא יודע אפילו חלק קטן ממה שידוע לנו.

יNOT

New member
איפה שמעת את זה?

אם בשידורים באינטרנט את מתכוונת לשידור "לקט" זה אחת האופציות שנאמרו שייתכן שייקרו. שידור חי , לא. אם זה בגלל "חוק" או כיבוד של מסורת, לא ידוע.

למעלה