הגיגים

ברדיו

ב99fm בתוכנית של גיא פינס,עלתה מישהי (ברח לי השם שלה) והיא אמרה שיהיו שידורים באינטרנט ולא לקט. נקווה שזה אכן ייקרה. מה ההבדל בין יום שבת לכיפור??? אם זה כיבוד דת אז גם בשבת יכלו לאסור את הצילומים...

יNOT

New member
כמובן שזה לא מדד לכלום ../images/Emo6.gif

אני הסברתי את זה בעבר ותגובות כאלה פשוט נמחקו. קח בחשבון כמה אנשים כותבים פה בהתמדה , כמה כותבים רק על נושא מסויים (פקקים, וכו... ) , כמה פעמים לוחצים F5 (אני באופן אישי עושה זאת יותר מ100 פעם ביום ), כמה מסך כל הנכנסים לפורום באמת כותבים בו, שרשור ארוך משמעותו רייטינג בלי שום קשר מה התוכן. ויש עוד....אבל רוב הסיכויים שהפוסט יימחק. אז אם אתם רוצים להתלהב ולצעוק אנחנו מקום 3 בתפוז
אז בבקשה. זה סתמי , כמו קליפת תפוז.

סאמוואן

New member
היי גל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני כרמית בת 18וחצי את מי את הכי אוהבת מהאח הגדול?

michaly2003

New member
רנין האישה ה"המסורסת מנטלית" חייבת להמליך....

מישהו בבית שיממש הכי קרוב שרק אפשר את יעודה כ"אישה הקטנה", חסרת העמוד שידרה, "מי ימשוך לי בחוטים ? " והרי איזה פלא היא מצאה את שי למשימה. - חרם - שיש עוד נשים כאלה.

michaly2003

New member
בטח בסך הכל, אבל מה הקשר

בין הבסך הכל שתייה לאיך שהיא מרגישה עם עצמה...?
אני מבינה שיש פה קרוב משפחה קבוע שמגן עליה בפורום

Jason2

New member
אני לא מקבל בברכה

הודעות הפוגעות באופן אישי ואני בטוח שאף אחד כאן לא מקבל את זה

מה הקשר עכשיו קרוב משפחה?

קשה לקבל את העובדה אולי שיש אנשים שלא חושבים כמוך ולא שונאים את רנין? ומה חשיבה צרה קשורה לזה? את לא אוהבת אותה, לא התחברת אליה מהסיבות שלך - וזה סבבה ואני מבינה ומקבלת, ואנחנו כן התחברנו אליה ואוהבים אותה, ואם את תוקפת בגלל הסיבה הזו, אז החשיבה של מי צרה בדיוק?

טלטוש

New member
מאיפה את יודעת שהאי מסורסת מנטלית?

את מכירה את המשפחה שלה? את יודעת איפה היא גדלה? איך את יכולה לקבוע דברים כאלה? רק בגלל שהיא נוצריה? את יודעת שיש הרבה ערבים נוצרים שהם הרבה יותר פתוחים ומתקדמים מהרבה יהודים? אני כל כך לא אוהבת את האמרות האלו, שלא מבוססות על שום דבר אמיתי אלא רק על השערות.

michaly2003

New member
מה הקשר לנוצריות, מספיק לראות את ההתנהלות

שלה אל מול שי - ברגע שיש מישהו כוחני על ידה היא ישר מוחקת את עצמה.

זו סיבה לשנוא אותה?

אולי זו המנטליות, אולי זה פשוט האופי שלה? לא כולנו חזקים, לא כולנו רוצים/אוהבים להיות בשליטה כל הזמן. במיוחד בגלל שהיא באה מסביבה שהיא חממה ועטפו אותה עד היום, היא לא רגילה להיות כ"כ עצמאית, אז היא מחפשת מישהו לסמוך עליו מישהו שיוביל אותה. כמובן ששי הנחש מנצל את זה והיא תמימה כנראה כדי להבין שאסור לה לסמוך ככה על מישהו, בטח ובטח לא במשחק מסוג כזה.

michaly2003

New member
מי שונא ? מרחמים עליה אם כבר

כל זה נובע מ"סרוס מנטלי" כבר מהילדות, עד כמה שקשה לך להודות בזה.

את תמיד מכניסה משפטים לפה של אנשים?

אני כתבתי משהו שקשה לי להודות בזה? את כל הזמן חוזרת ואומרת "סרוס מנטלי", ואני כתבי שזו המנטליות, זה המקום שממנו היא באה, לא כולם גדלו בבית מודרני כמוך (אני משערת), ואני מקווה בשבילה שאולי החוויה הזו תהפוך אותה לעצמאית יותר.

droriko

New member
היא גדלה בנווה שלום,

לא ידוע כמקום שמסרס מנטלית אנשים , לא מבין מהזה קשור פתאום ואופי זה לא משהו שבונים אותו ב-3 חודשים (בטח לא כשכל היום מתרפסים בפני איזה בריון מגודל)

למעלה