הגיגים

מה קורה בפורום של האח הגדול? האחיות של שיפרה

את כל האתר למה מנהל הפורום לא מצנזר אותן? כשאני שולחת הודעות הם מצנזרים ואת כל ההודעות של האחיות הפרזיניטיות של שיפרנ הם מציפים. נראה לי מכור כל האח הגדול , זה ברור שהם כל היום מצלמים שת שיפרה ורק אותה. כנראה אמרו לה מהבוקר להתעורר ולשגע אותנו עם הכאילו כאילו כאילו שלה. אני מאמינה גם שההפקה שולטת גם במתמודדים שמדיחים אחרת קשה לי להאמין למה שי אפילו פעם אחת לא הודח . ללא ספק משהו שם מסריח בגדול הרגשתי את זה כבר שבועיים לכן לא מסמסת , לא אשקיע 1 שקל בשביל שההפקה המכורה תיתן למי שהיא רוצה מיליון שקל. חברה שלא יעבדו עליכם לא לסמס.

actress

New member
איך אשר השאיר בשישי את המקרופון עליו?

בד"כ הוא מוריד בשישבת אבל הפעם הוא השאיר, מי הוריד לו?

cookies10

New member
שאלה לתפוז בקשר לפורום

האם אחרי שההודעה נשלחה האם אפשר לחזור מאיפה שהפסקנו לקרוא כי תמיד לאחר שמקישים שלח\י זה חוזר להתחלה וכל מה שפתחנו לקרוא הכל סגור ומסוגר.. לפעמים אני מתבלבט אם להשיב להודעה זו כי אחרי שזה שנשלח שוב, אני אצטרך להתחיל מההתחלה ולחפש את המקום ממנו הפסקתי זה מאד מכביד למצוא שוב את המקום, תעשו משהו. תודה

הילית111

New member
שיחה עם הפעם הראשונה

הי קראתי פה ואני לא מוצאת את ההודעה כי ההודעות פה רצות בקצב מטורף שהיה שיחה אתמול עם עינב לאון ונסה ולא יודעת עוד מי על הפעם הראשונה שלהם לא ראיתי נרדמתי היה פה שירשור על הנושא מה הם אמרו? זה נכון שצבר יצא ?

מיקאלה1

New member
אשר שובניסט גדול

איך הוא מדבר על אשתו, כאילו הוא המחליט הבלעדי בבית. הוא דיבר על זה שהוא משמין כשאשתו בהריון, אז אמרו לו היא תוריד הכל עוד מעט ואתה תשאר עם הבטן. ענה אשר - היא לא תשאר הרבה זמן בלי בטן. משהו כזה. ועוד ביטויים שובניסטיים. יוסי הרבה יותר נאור ממנו בענייני זוגיות ומשפחה.

24 שעות 1

New member
לאן נעלמו רנין ושי

למה ההפקה ??????? לא מראה את רנין ושי למה היא שומרת עליהם

shirax5

New member
העוגיות של צבר

מי יודע לומר לי מה מרכיבי הבצק של העוגיות המגולגלות של צבר? ניראה בצק מעולה...לא מצאתי...אני עזרתכם!

מיקאלה1

New member
כן ברור שהוא דתי, וזו המנטליות שלו וכנראה של

אשתו, בעיני זה לא מוצא חן. לגבי הבצק אין לי מתכון המילוי היה מעניין - וופלות חלווה שוקולד קקאו כל מה שהיה בבית גם במבה רצו לשים. הבצק נדמה לי שהם ניפו את הקמח שמו מרגרינה שלמה סוכר שמרים ומים.

shirax5

New member
בחיי שלא. יש מישהו שמשתמש בשם שלי בפורום הזה,

קיבלתי מייל שמישהו הגיב לתגובה שלי בפורום האח הגדול, די הופתעתי כי אני מעולם לא הגבתי כאן. לחצתי על הלינק במייל ונפתחה לי ההודעה של העוגיות של צבר (???) עם השם שלי. מאוד חשוד ומאוד תמוה. בכל מקרה, החלפתי כבר סיסמא בתיקווה שזה לא יחזור.

Jason2

New member
אולי מישהו נכנס מהמחשב שלך

תבדקי למי מבני הבית שלך יש תאווה בלתי נשלטת לעוגיות ותמצאי את האשם.

shirax5

New member
אבדוק בהחלט. :) לדעתי זה פשלה טכנית של תפוז.

מישהו כתב את התגובה ההיא עם העוגיות ותפוז החליף בטעות את הניק. לאף אחד בבית שלי אין גישה למחשב, אבל לך תדע... אולי החתול.

יNOT

New member
לא היו שם עוד ששכבו?

נדמה לי כל לילה הם לא יישנים בעמידה

insane sanity

New member
מופתע שעוד לא..?

לחיות עם אנשים בסיטואציה כזו מורידה חשק מיני לחלוטין!

למעלה