הגיגים

יNOT

New member
המצלמות?!

אני לא חושב שזה נכון. המצלמות לא מורידות ולא מייצרות תשוקה לשוכנים בווילה , זה תלוי באנשים עצמם ובפעולות שלהם. הבידוד עצמו אם היו מלהקים אנשים שקצת יותר מוחצנים היה מספיק, עובדה שרוב מערכות היחסים של חצי מהאוכלוסייה שעשתה צבא בבסיס סגור הולידו קשר. ואתה יכול לראות איך הדברים נראים ב"אח הגדול" בארצות אחרות , כך שזה מסביר את העובדה שזה קורה רק פה , ולא קשור למצלמות. המנטליות של יחסים או אהבה ו
היא בינלאומית.

insane sanity

New member
דווקא לא המצלמות.. :)

יותר הכיוון של האנשים בשילוב עם סיטואציה של תחרות. אני חושבת שלראות אנשים מוציאים שחורים, מתבכיינים, מלכלכים.. ביחד עם לחץ מתמיד מפני הדחה לא עושה טוב לתשוקה. הרי גם במציאות, כשאנשים תחת לימודים, לחץ כספי.. או כל השפעה אחרת פחות מגורים מינית. מה גם שהבחורות שם לא ממש שיא ההיי לייט (;

Jason2

New member
הוא דתי

והדת במיוחד היהדות האורתודוכסית מאוד שובינסטית. היא שמת לב כשהוא פונה לאשתו הוא קורא לה "אמא" שזה בעצם התפקיד שלה וזה הדבר הכי חשוב בעיניו. אין מה לשפוט אותו כך הוא מאמין וכך גם אשתו מאמינה וכך הם בחרו לחיות.

יNOT

New member
תפנה לפורום משוב

נראה לי רק הם יכולים לעזור לך . אם בכלל.

insane sanity

New member
קישורים..

בעקרון כשאתה שולח הודעה אז הדף חוזר לתחילתו. מה שכן אתה אמור לראות את התגובות שקראת צבועות בכחול.

droriko

New member
אני רואה עכשיו פסטיבל מספרי סיפורים

יש שם תוכנית הזוי לגמרי על סיפורי מוהלים. לדעתי צריך לעשות משימה ולבקש מהם לצפות שעה בתכונית הזו מבלי להקיא

Jason2

New member
בקשר למיני ויכוח בין שפרה ושי

בקשר לשיר ironic של אלניס מוריסט. שפרה טענה ששום דבר בשיר לא אירוני כי זה לא ההגדרה של אירוניה ואילו שי טען שזה כן. אז בדקתי ושניהם צודקים כי אירוניה במובן של אמירת דבר תוך כוונה לדבר אחר זה סוג אחד של אירוניה ויש דבר כזה שנקרא אירוניה קוסמית והכוונה למצבים המתוארים בשיר שכל היקום יוצא נגדך.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

ברור ששניהם צודקים. זה גם חלק מהפואנטה של השיר.

actress

New member
למה זה שורשר להגיגים של יוסי ולא לשישי?

מרוב המהירות לא מצאתי, בכל מקרה הוא שם גם היום משום מה את המיקרופון, אז הוא מחולל שבת בכל מקרה.

למעלה