הצלחתם לערער אותי, אתמול ראיתי כתבה במאקו אני אחפש את זה
י יונתנסקי Well-known member 7/7/11 #76 טוב שיש לך את מי להאשים "הצלחתם" אלק...... יללה, אני פורשת. הולכת למיטה לראות גידי ואהרוני שהקלטתי כשראיתי כוכב נולד. לילה טוב.
טוב שיש לך את מי להאשים "הצלחתם" אלק...... יללה, אני פורשת. הולכת למיטה לראות גידי ואהרוני שהקלטתי כשראיתי כוכב נולד. לילה טוב.
איבונה3 Well-known member 7/7/11 #93 דוד לביא מזכיר לי משום מה את שרל אזנבור, איש קטן ממדים וצנום אבל כשהוא פותח את הפה הוא ע נ ק !!!!!! דוד לביא גם יפיוף אמיתי אז בכלל הכל מושלם....
דוד לביא מזכיר לי משום מה את שרל אזנבור, איש קטן ממדים וצנום אבל כשהוא פותח את הפה הוא ע נ ק !!!!!! דוד לביא גם יפיוף אמיתי אז בכלל הכל מושלם....
BEAUTY האחת New member 7/7/11 #3 ../images/Emo41.gifהגיגינו , קשקושינו אל תוך הלילה לכאן ../images/Emo41.gif שיהיה לילה נעים , נא לשמור על לשון נקייה
../images/Emo41.gifהגיגינו , קשקושינו אל תוך הלילה לכאן ../images/Emo41.gif שיהיה לילה נעים , נא לשמור על לשון נקייה
BEAUTY האחת New member 7/7/11 #6 ../images/Emo29.gifערב מענג ונעים מיק ../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif
D didush100 New member 7/7/11 #5 אהלן מה קורה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif
מ מיק101 New member 7/7/11 #8 עופי מפה, בוגדת../images/Emo88.gif מה נשמע מותק, אני מבינה שאת אצל אורבך החתיך
D didush100 New member 7/7/11 #15 האמת שבקושי ראיתי היום אבל התחילו שם הבלגאנים תבואי לבקר ודרך אגב אורבך לא משהו בלשון המעטה מה חדש בהיכל?
האמת שבקושי ראיתי היום אבל התחילו שם הבלגאנים תבואי לבקר ודרך אגב אורבך לא משהו בלשון המעטה מה חדש בהיכל?
מ מיק101 New member 7/7/11 #16 אוף דידוש אני מתגעגעת../images/Emo7.gif ניסיתי לצפות ו.....מה אומר לך, מ ש ע מ ם