בטח ככה תתלבשי..חחח
ד דורבנות לשלטון New member 9/10/03 #109 ../images/Emo39.gif בהצלחה...ואל... תלחצי תזרמי עם הסוס ותסמכי עליו...
S SHoooKoLaTa New member 10/10/03 #119 אה ולגמדה של שי אממ, היה יותר יפה עם היית עושה רקע, על התמונה של קיסר שהבאתי לך בשביל זה- זה היה הרבה יותר יפה!! ולשי- אני שמחה שאהבת- אני הבאתי ת'תמונה, שמרתי אותה מלפני מיליוני שנים, שסתיו שמה אותה
אה ולגמדה של שי אממ, היה יותר יפה עם היית עושה רקע, על התמונה של קיסר שהבאתי לך בשביל זה- זה היה הרבה יותר יפה!! ולשי- אני שמחה שאהבת- אני הבאתי ת'תמונה, שמרתי אותה מלפני מיליוני שנים, שסתיו שמה אותה
ה הגמדית של טוי בוי New member 8/10/03 #68 אלהההההההההה אחד מהדברים הכי הכי חשובים בחיים... זה לצחוק..והרבה !! אז אני מקווה שהתמונות הבאות ישעשעו אותך...ואם הן יצחיקו אותך- מעולה בשבילי ! לסיכום- 1. אל תפסיקי לצחוק, אף פעם!(טוב מדי פעם אני מרשה לך... ) 2. אל תתני לדבר כז-ה לקרות לך מומלץ !( מה הקשר ? לויודעת...
אלהההההההההה אחד מהדברים הכי הכי חשובים בחיים... זה לצחוק..והרבה !! אז אני מקווה שהתמונות הבאות ישעשעו אותך...ואם הן יצחיקו אותך- מעולה בשבילי ! לסיכום- 1. אל תפסיקי לצחוק, אף פעם!(טוב מדי פעם אני מרשה לך... ) 2. אל תתני לדבר כז-ה לקרות לך מומלץ !( מה הקשר ? לויודעת...