חחחחח איזה רעה
I idanias New member 28/5/08 #39 אני לא חמוד?../images/Emo7.gif אני לא יכול להגיד לה כי אמרתי לה שתנחש והיא התעצבנה עליי ואמרתי לה 14 ואז 11 ואז 9 ואז 8.5 והיא לא רצתה...עכשיו זה עלה ל15!! כן כן לא לא (מורן מת עלייך )
אני לא חמוד?../images/Emo7.gif אני לא יכול להגיד לה כי אמרתי לה שתנחש והיא התעצבנה עליי ואמרתי לה 14 ואז 11 ואז 9 ואז 8.5 והיא לא רצתה...עכשיו זה עלה ל15!! כן כן לא לא (מורן מת עלייך )
M moranXD New member 28/5/08 #41 אתה לא מת עלי! אם כן היית אז היית מגלה לי איזה שיר זה..(סוחטת אותך בלי שום בושה)... נו תגיד לי ואז אני אסלח לך..
אתה לא מת עלי! אם כן היית אז היית מגלה לי איזה שיר זה..(סוחטת אותך בלי שום בושה)... נו תגיד לי ואז אני אסלח לך..
K kabookit New member 27/5/08 #5 שליי ../images/Emo13.gif הייתי בטעם העיר, עם בתדודה וחברה- היה שיא הכייף
K kabookit New member 28/5/08 #19 עד ה-29. אני הולכת גמחר נראלי, לפגוש שם חברות שלא ראיתי שניםם. אם אתה בא תגיד לי ואם אתה צריך עוד פרטים תכנס לאתר.
עד ה-29. אני הולכת גמחר נראלי, לפגוש שם חברות שלא ראיתי שניםם. אם אתה בא תגיד לי ואם אתה צריך עוד פרטים תכנס לאתר.
K kabookit New member 28/5/08 #23 תחפש בגוגל "טעם העיר" ../images/Emo6.gif http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=4&featid=14648
I idanias New member 28/5/08 #26 חחחח תודה-ככל הנראה אני אלך יום חמישי../images/Emo9.gif מורן את באה? הולכים עם רעות
M moranXD New member 28/5/08 #48 פעם ראשונה,פעם שניה... פעם שלישית נמכר!!!! עידן מכרתי אותך לבדואי..(והוא הומו..ווידאתי את זה לפני )
M moranXD New member 28/5/08 #53 הוא לא בן דוד שלי!! כבר אמרתי לך!! הוא רק קרוב משפחה... והוא ביקש אותך..הראתי לו תמונה..והוא התעקש..זה סופי..תארוז
הוא לא בן דוד שלי!! כבר אמרתי לך!! הוא רק קרוב משפחה... והוא ביקש אותך..הראתי לו תמונה..והוא התעקש..זה סופי..תארוז