הדחה הראשונה - דור הבא 24/7

רגע רק רגע

Active member
הדייטים... לא כוחות.

עם איילת המקום היה שקט וגם ככה שניהם שרו במבוכה. לעומת זאת, הדייט עם קרן התבצע במקום רועש שנתן לשניהם לברוח אם היו רגעי מבוכה. גם העובדה שהיה אלכוהול עזרה מאוד לדייט. האם ההפקה מכוונת דברים?

קשקשה9

New member
היי ../images/Emo140.gif

בטח שההפקה מכוונת אבל למקום אחר
מישהו אמר עדי ולא קיבל..........?שקוף

רגע רק רגע

Active member
אני לא מנחש את מה שלא ראיתי...

אני התייחסתי לשני הדייטים בלבד. הדייט של איילת, לעומת הדייט של קרן. ובהחלט ראיתי העדפה של ההפקה. איתן נמשך לעדי ללא עזרת ההפקה. האמת... בתור גבר אני מבין בהחלט למה
היא כוסית אש ובזמן המועט שהם מכירים זה בהחלט משפיע. וחוץ מזה... היי גם לך

קשקשה9

New member
צודק ממש לא כוחות

המיקום והאלכוהול היו משמעותיים אבל..... אם היתה כימיה וזרימה אז גם באמצע קבלת שבת בגן ילדים היו מרגישים במתח מיני כלשהו עם קרן היתה זרימה כי הם יותר חברים ולעומתה איילת עשתה את כל מה שלא עושים והמבוכה שיתקה אותה מה שמביא אותי לתגובה הראשונה שלי לגבי עדי-גם בבית מלא בחורות או סביב שולחן מלא אנשים הם עדיין משדרים משיעה ומרגישים את קשר העין לב שלהם

רגע רק רגע

Active member
רואים את זה מקילומטרים...

היחידה שבאמת יכולה לתת לה פייט... זו אורטל. גם עדי וגם אורטל יודעות את משחק המינים. קרן לעומתן, יותר עסוקה בעצמה ובכמה שהיא שווה. גברים, לרוב, יעדיפו את השתיים האחרות.

רגע רק רגע

Active member
אז איפה ההכוונה של ההפקה?

אם שני אנשים נמשכים... זה עדיין לא אומר שלא תהיה מבוכה בדייט. סמכי עלי. לא פעם זה קרה לי

קשקשה9

New member
בפרק של היום המצלמה כיוונה

למתח בניהם כמה פעמים מה שאומר שהם כבר מתחילים לכוון למישהי מסויימת ,כך שגם מי שלא שם לב הם ידאגו שישים לב
לגבי המבוכה בדייט........שום דבא לא יכול לטשטש או לקלקל או להפריע למתח מיני גם לא מבוכה

רגע רק רגע

Active member
ברור ששום דבר לא יכול לטשטש...

לא אמרתי שלא סיימנו ת'ערב על "קפה אצלך או אצלי?"
לעניין עדי וההפקה - יפה, היא חידדה את המצב כמו שהוא. כבר ראינו כמה דוגמאות בתכנית דומה (מעניין איזה
) שההפקה ניסתה בכח לצייר תמונה של משהו שלא קיים. רמז- השמעת נגינת פסנתר נוגה.

קשקשה9

New member
על איזו תכנית אתה מדבר?../images/Emo192.gif

לי אישית קצת (קצת הרבה חחח) מפריע שהמישחק הסתיים לפני שהתחיל,אבל אוליי אני עוד יופתע מי יודע(אופתע או יופתע?)

רגע רק רגע

Active member
אל תרתמי את העגלה לפני הסוסים...

ישנם עוד שלושה חודשים של משחק. יכול להיות שבמהלך הדרך הוא יגלה עליה דברים שלא ימצאו חן בעיניו. מי יודע... גוף ראשון יחיד - מקבל א' (עפ"י חוקי אותיות איתן
)

davidlev0255

New member
הפסיכולוגית הכי יפה שם, אבל שתלך עם ארוך

כי יש לה מידלדלים בידיים או שתרים משקולות כבדות עם הבייספ ותחזק אותם

davidlev0255

New member
היא מזכירה את היועצת בסטארשיפ אנטרפייז

הדור החדש (אולי ראיתי 2 פרקים ) אבל היועצת שם קצת מתנשאת

למעלה