לילה טוב
א אלון גבוה New member 4/7/11 #100 אף אחד לא מדבר על לינוי השקרנית ? היא גילתה לאיתן על החד הורית ולאחר מכן משקרת לכולם כאילו אין מחר.
א אוהבת לפנק1 New member 4/7/11 #102 נכון שהיא גילתה והיא הרגישה שטעתה ולכן נלחצה ומאוד, אבל, היא לא הזכירה את השם לירון , אבל, דיי ברור שזה היה יוצא מהר איכשהו.
נכון שהיא גילתה והיא הרגישה שטעתה ולכן נלחצה ומאוד, אבל, היא לא הזכירה את השם לירון , אבל, דיי ברור שזה היה יוצא מהר איכשהו.
B Brotherholic New member 4/7/11 #109 זה מה שהבנתי ממנו כשהוא דיבר עם אורן הראו מקודם חצי שיחה של איתן ואורן וזה מה שהיה אפשר להבין, לפחות מה שאני הבנתי אבל אני לא זוכרת בדיוק מה נאמר
זה מה שהבנתי ממנו כשהוא דיבר עם אורן הראו מקודם חצי שיחה של איתן ואורן וזה מה שהיה אפשר להבין, לפחות מה שאני הבנתי אבל אני לא זוכרת בדיוק מה נאמר
ר רגע רק רגע Active member 4/7/11 #106 ../images/Emo12.gif הוא אמר את זה? הייתי בטוח שהוא נדלק על עדי... עיניים לא משקרות.
ר רגע רק רגע Active member 4/7/11 #107 ענבר מתחילה לפתח תסכול מאיתן... אם רק היה רוצה... היה יכול לעשות הום-ראן עליה
ר רגע רק רגע Active member 4/7/11 #108 לפחות יצא להם משהו טוב מהמשימה הזאת.... יהיה להם טייק-אווי היום משימת השאלות גרמה לבנות לקרקר בקולי קולות. סוג של ברכה לתכנית היבשה עד כה.
לפחות יצא להם משהו טוב מהמשימה הזאת.... יהיה להם טייק-אווי היום משימת השאלות גרמה לבנות לקרקר בקולי קולות. סוג של ברכה לתכנית היבשה עד כה.