הדיון היומי - יום רביעי
ספרים

Miss Maple

New member
איזה פאדיחות....

צודקת לגמרי...תודה על התיקון (ועל הפרח)

ספרים רבותי ספרים..

איזה ספר מונח כרגע ליד המיטה שלך? כרגע חזרתי מצומת ספרים הספר שיונח מעכשיו ליד הספה שם אני בד"כ נזרקת הוא הסמל האבוד של דן בראון איזה ספר נהנית לקרוא וקשה לך להודות בכך? לא קיים ספר שנהניתי מקריאתו ויהיה לי קשה להודות בכך.. איזה ספר לא קראת וקשה לך להודות בכך? רוצה מאוד לקרוא את הספר של הרב לאו "אל תשלח ידך אל הנער" בטוחה שעוד יגיע זמנו. איזה ספר ילדים לגיל הרך הכי נצרב בך? הספרים של ע' הלל תמיד עושים לי משהו חמים בלב כשאני קוראת עכשיו לילדיי איזה ספר לנוער הכי נצרב בך? "מכתבים לצופיה" של אסתר שטרייט ורצל האם יש ספר ילדים שכילד/ה הפחיד אותך? הספר הראשון שבכית איתו? היו מלא לא זוכרת אחד ספציפי. איזה מספריו של אריך קסטנר הכי אהבת כילד/ה? אורה הכפולה ספר שלמרות שהיה לבגרות, ממש נהנת לקרוא? לא עשיתי בגרות, יש לי פטור מהשאלה?
אילו ספרים שאת/ה הכי אוהב/ת להקריא לילדים (שלך או של אחרים) כל סיפרי הילדות היפים והטובים של פעם.. תירס חם, הילד הזה הוא אני ועוד כאלה.. מי האדם שהכי השפיע על הרגלי קריאה שלך? אני, מאז שאני זוכרת את עצמי, הייתי עם ספר ביד גם בשירותים וגם כשאמא הייתה מכבה את האור, הייתי נשארת לקרוא עם האור הקלוש שבקע מהפרוזדור.. אחד הספרים הכי הכי אהובים עליי וקראתי אותו כמה פעמים ותמיד ריתק אותי מחדש הוא 100 שנים של בדידות של הסופר גבריאל גרסייה מרקס.

תיקתק1

New member
פעם לפני שנים (כן אצלי זה כבר שנים)

הייתי תולעת ספרים .כל יומיים ספר. בשנים האחרונות אין לי סבלנות לקרוא ואני מצרה על כך. מתחילה ספר ולא מצליחה להמשיך . לעומת זה קוראת המון דווקא באינטרנט ,אבל לא ספרים. מייחלת שזה יחזור אלי ואתחיל שוב לקרוא.

הספרים האהובים עלי מילדות ועד בגרות.

גילגי (שלימים הפך לבילבי) בית נוח עדון פרחים בעלית הגג הציפור הצבועה האדום והשחור שושה וכמובן הרשימה עוד ארוכה ארוכה, הייתי תולעת ספרים פעם עם השנים זה עבר לי.

גם אני עונה../images/Emo13.gif

איזה ספר מונח כרגע ליד המיטה שלך? 100 שעורים של אלון גל והתנהגות היא שפה של תמי איפלח (ספרי "עבודה") איזה ספר נהנית לקרוא וקשה לך להודות בכך? ספרים של רם אורן איזה ספר ילדים לגיל הרך הכי נצרב בך? מה קרה לתרנגולת - דליה קורח שגב וכמובן הקלסיקות - מיץ פטל ודירה להשכיר איזה ספר לנוער הכי נצרב בך? מה שקרה אולי ומה שקרה כמעט לקרשינדו ולי - דבורה עומר הנפלאה איזה מספריו של אריך קסטנר הכי אהבת כילד/ה? אורה הכפולה אילו ספרים שאת/ה הכי אוהב/ת להקריא לילדים (שלך או של אחרים) - השבוע סיימתי להקריא לבנים את הארי פוטר (הראשון), אנחנו נעבור לספר קליל יותר (למשל אורה הכפולה) ונחזור לפי בקשתם לספר השני של הארי פוטר או לפרסי ג'קסון

למעלה