הדייט שקרע אותי(מצחוק)!

../images/Emo41.gifהדייט שקרע אותי(מצחוק)!../images/Emo202.gif

סטיב קארל ("מיס סאנשיין הקטנה") וז'ולייט בינוש ("שוקולד") מככבים בקומדיה רומנטית מקסימה על אהבה שמגיעה ממקום בלתי צפוי. דן ברנס (קארל) הוא אלמן צעיר ושרמנטי שעסוק בלגדל את שלוש בנותיו ומתפרנס מכתיבת טור ייעוץ ידוע. כשמשפחתו המורחבת מתאחדת כולה לסופ"ש ארוך במסגרת כנס משפחתי, הוא פוגש במקרה באשת חלומותיו – מארי (בינוש). היא חכמה, מצחיקה, מדהימה ביופייה ורק במקרה היא גם - החברה של אחיו... בפעם הראשונה בחייו מתקשה דן להחליט מה לעשות. דן, האיש שמספק תמיד לכולם את כל התשובות, מגלה שהעצה שהכי קשה לקבל עלולה להיות העצה שלו עצמו... קומדיה מצחיקה, אנושית, שנונה ומרגשת על אהבה, משפחה ומה שביניהן... עם יציאת הסרט החדש 'העולם על פי דן', תפוז
אנשים ו'קולנוע לב' מזמינים אתכם לזכות בכרטיסים לסרט ולצאת עם כל החברים! איך זוכים?
כל מה שעליכם לעשות הוא לספר לנו על הדייט הכי מוזר או מצחיק שהיה לכם! הזוכה ב
מקום הראשון
בתחרות יזכה ב- 10 כרטיסים לסרט 'העולם על פי דן'. הזוכה במקום השני בתחרות יזכה ב- 5 כרטיסים לסרט 'העולם על פי דן'. הזוכה במקום השלישי בתחרות יזכה ב-3 כרטיסים לסרט 'העולם על פי דן'. חלק מחברי הפורום שישתתפו בתחרות ויגיעו למקום הרביעי והילך, יזכו גם כן בזוג כרטיסים לסרט 'העולם על פי דן'. אתם מוזמנים להעלות את סיפורי הדייטים המצחיקים/מוזרים שלכם עד יום שלישי, ה- 25.12.07 בשעה 10.00. באותו יום ממש יבחרו הזוכים ע"י הנהלת הפורומים. רוצים לזכות? למה אתם מחכים?!
תקנון התחרות קולנוע לב

Suzana6

New member
איתי מתחילים כל הזמן ../images/Emo54.gif

ואני לא יודעת בכלל מה זה דייטים.

Suzana6

New member
כמובן שהשני נובע מהראשון ../images/Emo54.gif

מכיוון שבכל מקום ובכל זמן גברים מתחילים איתי אז אני לא צריכה דייטים.

neta1979

New member
FYI גברת פופולרית

לאחר שהגברים מתחילים איתך "בכל מקום ובכל זמן" - הם קובעים איתך לדייט. יש? (או שאצלך זה ישר לרבנות?
)

../images/Emo8.gifאח איפה הם ימי הדייטים הטובים והעליזים

היי ניגש ישר לסיפור: זה היה בליינד דייט והוא בא לאסוף אותי מהבית... ישבנו לקפה בטיילת, דיברנו צחקנו והיה סבבה לאללה- חשבתי שהנה סוף סוף דייט מוצלח שלו חיכיתי הרבה זמן, הנה המזל דופק לי בדלת והכל ורוד הכל דבש והכל אחלה על הכייפאק (מובן שחשבתי שהוא הוא יהיה ה- חתן?!) משם ירדנו לכיוון הים וטיילנו בשאנטי על החוף ואז פנינו לאיזור הסלעים שם נוכל להתכרבל ועוד... היה אחלה והתגופפנו קלות מה שיאה לפגישה ראשונה ומשאיר טעם טוב ומקום לעוד אבל ה"תנוחה" דרשה ממנו להסיר את השעון שלחץ/דקר לו על גב כף היד והוא בנון שלאנט הסיר אותו ו"הניח" אותו בעדינות על הסעלים תוך ליטוף מאופק אך חושני של גופי... אחרי שהתלהטו היצרים והחלטתי שעוד קצת וכבר יהיה מאוחר מדי קמנו והלכנו חבוקים ומאושרים זו בזרועות זה!- אמממממהההה את השעון שכחנו כלא היה עזוב גלמוד בודד וזרוק שם בין הסלעים, בלחות האיומה ובחושך הנורא... וזה כאב!!! כאב לי ובעיקר כמובן כאב לו! כאב מאוד... וכשהוא קלט את דבר השעון התחיל לעצוק בקול: "השעוווווון השעון שלי! עלה לי מלא כסף...ס'אמק השעוןןן השעון שלי איזה שיט FUCK וכו'... " ואז משום מה הפך עלם החמודות שלי.. הנסיך האביר הנפלא המושלם לחיית טרף רעה ואכזרית ואיכשהוא יצא שאני! כן אני אשמה בכל (כמובן ללא מילים אלא רק מבטים חדורי שנאה האשמה וגועל שירה לעברי) והוא פשוט עזב אותי שם ! על הטיילת בת"א!!! עזב אותי וחזר בטיסה לכיוון הסלעים לחפש את השעון האהוב שלו וזנח אותי לאנחות!!! באמצע הטיילת בת"א !! נטש אותי שם בלי להגיד אף מילה!! פשוט רץ לו בלי להגיד חכי פה/אני כבר בא/שנייה/דקה/רגע משהוווו כלום!!! ללא מילים! ואני פשוט עזבתי לצערי.. ללא מילים!!!

SweetBoy20

New member
הדייט המצחיק\המוזר שלי ../images/Emo6.gif

יצאתי לפני כשנתיים עם עם מישהי חתיכה ושקטה שכמעט לא דיברה בדייט הראשון שלנו לאחר הדייט הכושל היא צלצלה אלי אחרי יומיים והזמינה אותי אליה הביתה כשהגעתי אליה הביתה אמא שלה הכינה לנו מרק שעושית (כן! מרק שעועית...קראתם נכון) ואבא שלה דיבר איתי על אופרה...(אמאל'ה!) בשלב הזה רציתי פשוט להימלט, אבל היא אמרה לי שאני חייב לעלות אליה לחדר...עלינו היא דיברה רבות על ספר מסוים ועל סופר מסוים והביאה את הנוד של החיים
(כנראה מהשעועית) אמרתי לה שאני חייב ללכת בלי הסברים ויותר לא ראיתי אותה.

דבורה1

New member
הדייט הכי הזוי ומצחיק שלי

קרה לפני13 שנים! התקשר אלי מישהו ופתח במילים: "שלום X, איך באמת קוראים לך?"
לא היה לי מושג מאיפה הוא נפל עלי. התברר שהוא הכיר את חברה שלי וניסה להתחיל איתה מאחר והיא הייתה תפוסה כבר היא הציעה לו את החברה הכי טובה שלה "שמתאימה לך בול"
. והיא לא הסכימה להגיד לו מה השם שלי, רק את הניק ניים שבו היא מכנה אותי. אז בעצם היה לו דחוף להתקשר לברר מה השם שלי... אחרי ששוחחנו ונדלקנו (הי, הוא ויתר על כדורסל כדי לדבר איתי!) קבענו להפגש אצלי. הבחור, איך נאמר בעל צבע שיער ואופי שמאוד אופייני לבעלי צבע השיער הנ"ל. הגיע לביתי קצין גבוה, סקסי ומרשים ומאוד מאוד מרוגש. עם הרבה התרגשות (הייתי "שווה" התרגשות אז
) הוא לוקח אותי לאוטו, וכיאה לג'נטלמן הוא גם מניח את הנשק על גג האוטו כדי לפתוח לי את הדלת. ואחרי כמה דקות הוא מתיישב באוטו ואנחנו מתחילים לסוע. האמת? מצא חן בעיני שככה מישהו מתרגש מפגישה איתי, והייתה שם כימיה. בנתיים סביבנו- צפירות, הבהובי אורות, נהגים מנופפים בידיים. ואנחנו בשוק. מה קורה כאן? כולם מאחלים לנו בהצלחה?
אחרי דקות ארוכות, הבחור שגם באופן טבעי לא רחוק מלהיות אדום, מאדים יותר ומסמיק ואומר לי: "אני עוצר עכשיו, תצאי בבקשה ותביאי מהגג את מה ששכחתי שם." ואכן, המחסניות של הנשק חיכו על הגג. ושרדו נסיעה די ארוכה על כביש בין עירוני.
אחרי הפגישה הזו, עוד יצאנו שנתיים. אנחנו עדיין בקשר, אני עדיין יורדת עליו בגלל המחסניות, והסיפור כאן באישורו (גם אם הוא לא מת עליו).

2 דייטים הזויים ביותר:

1) היה לי דייט עם בחור שלא השתמש בבושם/אפטרשייב ולאורך כל הדייט (גם ברכב) פשוט נדף ממנו ריח של בצל נוראי ! ואני כבר חשבתי שחוש הריח שלי נדפק. לכל אורך הדייט בהיתי בו ולא ממש הקשבתי כי הוא לא היה מעניין במיוחד ורק הנהנתי בראשי לאות הסכמה ועניין. מה שכן, הקשבתי לזוג שישבו בשולחן לידנו כמעט בכל משך זמן הדייט וגם הם היו בדייט ראשון ! חזרתי הביתה שטופת ריח של בצל מבחיל. 2) היה לי דייט עם בחור שבא לבוש בג'ינס של פעם וחולצת סבא מלפני 80 שנה ו..נעלי ספורט כמו של פעם כאלה של ניו-באלנס לבנות גבוהות. היה משעמם מאוד, ורק רציתי לברוח משם ופתאום באמצע הדייט הגיעו משום מקום 8 חברים שלו מהשכבה והתיישבו בשולחן לידנו וצחקקו. בדרך לאוטו לאחר הדייט הכושל הזה הוא ניסה לתפוס לי את היד 3 פעמים והתחמקתי !!! וכשהגענו לשכונה שלי, שניה לפני שיצאתי מהאוטו הוא שאל..."אני יכול לקבל נשיקה?!" אז עניתי לו..."מצטערת, אני לא מתנשקת בדייט הראשון" וברחתי משם.

LIA07

New member
לי יש אחד

הקדמה- חבר של המשפחה שמשך המון זמן רצה להכיר לי משהו וכל הזמן דחיתי את הענין עד שכבר נמאסס להגיד לו לא והסכמתי.. הבחור לא גר בארץ..אז קודם התקשר אלי משם..היה נשמע סבבה הוא אמר שיגיע לארץ תוך שבועיים וניפגש...במשך השבועיים דיברנו פה ושם שהוא התקשר.. והוא הגיע..בא לאסוף אותי מהבית ולקח אותי לאיזו מיסעדה... היה דיי צולע..לא היה לי קליק..אבל לא הראתי לו את זה... באיזה שהוא שלב הוא החליט שלפגישה הבאה ניסע יחד לירושלים, ואני כזה " לא, לא צריך אפשר ללכת שוב לבית קפה זה לא מזיז לי" אבל הבחור בשלו... לא נתן לי כ"כ להגיד משהו בנידון יומיים אח"כ היה איזשהו חופש לא זוכרת למה הוא בא ונסענו לירושלים... רק שבדרך.. ופה מתחיל הקטע קטע...הוא אסף 2 חברים שלו... כן יצאתי לפגישה עם 3 בחורים..הייתי קצת בשוק לא ידעתי איך להגיב על זה אז לא הגבתי..באיזה שהוא שלה הוא שאל מה בא לי לאכול כי לא אכלנו כלום היום, אז אמרתי לו משהו קל..איזו ארוחת בוקר אבל לבחור וחבריו (כן זה היה טוב) היה בא לאכול איזה שוארמה או סטייק..ואני לא ממש הייתי בכיון של זה כי בקושי שתיתי נס קפה בבוקר... אז חברים שלו אומרים לו..לך איתה לאן שבא לה אנחנו נלך לסטקייה... זה היה נשמע הגיוני.. רק ש..לא..הוא רוצה בשר..אני כזה8 -* יודע מה מה שבא לך אני אסתדר... הלכנו לסטקייה...והשארתי אותו שם עם חברים שלו... אמרתי לו שאני לא חוזרת כי יש לי משפחה באזור ואני אלך אליהם..

here goes

בקיץ של טירוף חושים שלפני הגיוס יצאתי בחורה ואחרי קצת בלה בלה הלכנו למעיין (עין לבן בירושלים אם מישהו מכיר)... המעיין היה פנוי רק בשבילנו וזרמו שם למצבים אינטימיים למדי... אחרי בערך שעה באה איזו אישה דוסית ואמרה לנו שיש אנשים שרוצים להיכנס למעיין ולא נעים להם בגלל מה שאנחנו עושים שם... אמרתי לה להתחפף ואז הבחורה התחילה להגיד שהיינו צריכים לתת להם להכנס כי הם יטילו עלינו קללות וכל מיני שטויות כאלה... נשארנו שם עוד רבע שעה ובפעם השניה שהאישה באה באמת הלכנו, ומיד לאחר מכן קפצו למעיין בערך מיליון ילדים דוסים. הבחורה המשיכה לחפור על זה שהם יטילו עלינו קללה ואני לא הסכמתי להקשיב לשטויות האלה... יום אחרי זה גם אני וגם היא קמתי עם יבלות ענקיות וכואבות בכל הגוף (לי היו בידיים וברגליים בעיקר, לה היה ברגליים ובגב)... שנינו קיבלנו תרופות ומשחות שונות מהרופאים שלא עזרו במיוחד ולקח שבועיים עד שזה עבר (אני אפילו לא יכולתי לנעול נעליים מרוב שכפות הרגליים שלי היו נפוחות)... אז מי מאמין בקללות ?

מיטללל

New member
לא לתחרות ../images/Emo3.gif

שהייתי בת 19, יצאתי עם איזה בחור, זו הייתה פגישה הראשונה שלנו לבד. היינו באיזו מסעדה ודיברנו על כל מיני שטויות. למען האמת-זכור לי שדיי השתעממתי. לפתע - היה לו טלפון ובישרו לו שאבא שלו בבית חולים ועבר אירוע מוחי - והבחור נכנס להיסטריה והתחיל לבכות. עם דמעות והכל. אני אספר לכם משהו על עצמי- אני בן אדם דיי רגיש. אני משמשת כסוג של פסיכולוגית לחבריי ואף למכריי. מאוד אמפטית. מכילה. אבל - עקב מכוכה - דמעות גורמות לי לצחוק. בעיקר של בחור. הוא לא קלט את זה, הלשון שלי קצת ננשכה (על ידי. יא סוטים) כדי לא לצחוק, חזרתי לשליטה. הצלחתי להיות מעודדת ותומכת ומצאתי את עצמי בדייט שני - בבית חולים - מנחמת את הבחור ומכירה את המשפחה. היה מהמם. וחשוב מכל - בפעם האחרונה שבדקתי - האבא בסדר.

למעלה