הדייט שקרע אותי(מצחוק)!

מיטללל

New member
ועוד אחד (לא לתחרות../images/Emo13.gif)

שהייתי בת 14, הלכתי לחברה שלי, והיא סיפרה לי על דבר חדש שיש לה בבית - אינטרנט! זו הייתה הפעם הראשונה שהתחברנו לאינטרנט, ונכנסנו לצט, (טעות 1) ואם אינני טועה, זה אפילו היה הצט של תפוז. נכנסו ללובי, והתחלנו לפטפט עם אחד "כוסון 16" (טעות 2) - שסיפר לנו שכרגע יש אצלו שני חברים, וכינה אותם- "הישן", "המשעשע". דיברנו על כמה שטויות, עברנו לטלפון (טעות 3) וקבענו להיפגש באותו הערב (טעות 4) בקניון השוכן בעיר מגורינו (טעות 5) - הקניון שבו חברינו הסתובבו על בסיס יומי, גררנו עוד חברה (טעות 6) ארגנו הופעה מפוארת ומושקעת (טעות 7)... נשמע מבטיח, נכון?
בערב נפגשנו שלושתם היו מזעזעים. ברמות הקשות. לא נעים להגיד - אבל אני וחברותיי דיי התביישנו. אני לא ממש זוכרת מה היה שם. כנראה הדחקתי. הסתובבנו בקניון, אכלנו פיצה, בעודנו מלווים אותם לאוטובוס (כי הם גרו רחוק וטענו שאינם יודעים איפה האוטבוס) אחד מהם אמר לי ולחברה שלי - אתן יודעות שאנחנו יכולים עכשיו לרצוח אותכן ואף אחד לא ידע
... למחרת - הם התקשרו אליי. (כן. דווקא אליי!) ואמרו שהם קנו לנו כרטיסים ללונה פארק ורוצים שנצא שוב
אמרתי לו שתודה אבל לא. ודיי ניתקתי לו בפרצוף. זה היה הדייט הראשון ואחרון שלי עם מישהו שפגשתי באינטרנט. המסקנה? אל תצאו עם ה"כוסון16" לעולם.

murphy

New member
אין לי מושג לפני כמה שנים זה היה

אבל אני מתאר לעצמי ש"כוסון16" כבר גדל בכמה שנים, אולי היום הוא נקרא "כוסוןלשעבר26" משהו כזה...

tanya121

New member
הדייט שלי.

עוד אחד מיני רבים.. הכרתי בחור באינטרנט,התכבתבו במסנגר,החלפנו תמונות,והחלטנו להפגש אחרי זמן מה. קבענו בפאב,לא רציתי שיאסוף אותי,העדפתי לבוא לבד,לך תדעי על מי נפלת. הגעתי לפאב,צילצלתי אליו,והוא הסביר לי איפה הוא,הגעתי ואני רואה אותו יושב,עם חבר..איך שהוא ראה אותי הוא נעמד וחייך ונתן לי חיבוק,נראה באמת שהוא התלהב ממני.הוא הכיר לי את החבר שלו,אמרתי לעצמי שבטח פגש חבר בפאב ואז ישבו לדבר. עברו 5 דקות והבחור יושב עדיין איתנו וכולנו מברים זורמים הכל סבבה,והחבר לא מראה סימני עזיבה,ואז הבחור שלי מספר לי שהוא וחבר שלו נסעו בדרך לפה ו...-ו?! נסעת איתו לפה?!"דאם איט" הבאת איתך מישהו לבליינד דייט?! ואני חסרת טאקט שכמותי חחחחחחח באתם ביחד!? והוא עונה לי שכן. סתום!

cvrc

New member
אני את הדייט לא אשכח, תראו לאן הוא לקח אותי

חוויה נפלאה על קצה מצוק הפונה אל הכנרת, היינו רק אני והוא, לבד - ומה זה חגגנו. זו חוויה מיוחדת מאד: http://www.kesem-hateva.co.il/

האחרון

אני נוסע באיילון הפקוק, וכשאתה בפקק ואין לך מה לעשות, אז אתה מסתכל על המכוניות שלצידך, או על מה שיש בתוכן, במידה ויש משהו ששווה להסתכל עליו. רצה הגורל, ודבר ממש יפה היה מונח בתוך חיפושית פולקסווגן צהובה, כיאה לאחת כזאת. רצה הגורל יותר מזה, ושם לה על החיפושית שלט למכירה. תוך כדי שאני מתפלל שהמספר לא של אבא שלה, ושהיא פנויה להובלה, עונה לי קול נשי, תודה לאל, אני מחייך ומבקש פרטים על האוטו כדי לוודא שיש בה גם יותר מפרצוף. "אז מתי אני יכול לבוא ולהתרשם ממך קצת יותר מקרוב?" -"מהאוטו אתה מתכוון, אתה יכול לבו...". "ממך אני מתכוון. תסתכלי שמאלה, חיפושית זה מגניב והכל, אבל על הכביש אני מסתדר טוב עם שלי". והיא מסתכלת עליי, ואני מאשר לה שזה אני הקול. והיא מחייכת. "ולפני שתנתקי לי או תכנסי ללחץ, כי זה באמת מלחיץ מה שעשיתי לך כרגע, אני רוצה להגיד לך שאת יפהפייה, ומבחינתי להשאר בפקק הזה עד שיחשיך ואני כבר לא אראה." -"מטורף, אבל משעשע, עוד משהו אתה רוצה לפני שאני מנתקת?" "לצאת איתך". היא צוחקת. -"האמת שעל המקוריות מגיע לך. אבל לא על הקלות בה אתה עושה את זה". זה היה הפקק הכי טוב שהייתי תקוע בו, ובסופו של דבר, אחרי שהיא בחנה אותי טלפונית כמעט חמישים דקות, היא הסכימה לי.

lady parket

New member
הדייט שלי

הכרתי מישהי בצ'ט בתקופת המלחמה וכל הזמן דיברנו בטלפון והגענו למסקנה שאנחנו חייבות להיפגש נסעתי אליה סיכמנו שאני אשן אצלה כמה ימים עד שיירגע קצת המצב בצפון נפגשנו אצלה והיא קשרה לי את העיניים בסרט וכשפתחתי אותם היא היתה בבגדים מאד מפתים ופרובוקטיביים והיא עשתה לי ריקוד אירוטי עם נרות וריחות לא מהעולם הזה בסוף התגלה לי שהיא חשפנית.......

danit forever

New member
על בליינדייט בברצלונה כבר שמעתם?

היי הכרתי בחור באיי סי קיו (משבדיה, חשוב לציין) והיינו בקשר במשך 5 שנים שהלך והפך ליותר קרוב עם הזמן. אחרי הצבא חשבנו שאולי כדאי להיפגש, ואז בחרנו במקום נייטראלי ששנינו לא היינו בו - ברצלונה. היה קצת חשש שהוא יבריז ואצטרך להסתובב שבוע לבד, אבל הכל הסתדר לטובה והיה כייף לאללה. חווייה בילתי נשכחת!

הדייט המוזר שלי...אבל ממש מוזר

אישה אחת הכירה אותי מס' ימים במקום עבודתי והחליטה לשדך לי את הבן שלה,כ"כ הייתי מוחמאת מהעניין שהייתי בטוחה שזה האביר שלי...דברתי איתו יום למחרת וקבענו פגישה לאותו היום,קבענו להפגש בקניון ליד תחנת רכבת. לפגישה הגיע לי בחור ברסלב,כן כן,האלו שמקפצים ברחובות,אז ככה היה הבחור,הייתה לו גיטרה על הכתף, והיה יום חורפי ממש,המון המון גשמים ו-ק-פ-ו-א. וביום שכזה שאל אותי:"בואי לא נטייל בקניון אלא נלך לטייל על חוף הים?" כמובן שהסכמתי,הרי גם אני בעד הרפתקאות. הגענו לים והוא התחיל להוציא את הגיטרה ולשיר כל מיני שירים. שכחתי לציין שבדרך הוא גם ניגן ושר לפני כל האנשים... באמצע איזה שיר אחד התחיל לרדת גשם ממש ממש חזק,הוא טען שזה בגלל שהוא שר...אבל דוגרי,זה היה רומנטי! למחרת נהייתי חולה מרוב כל הקור והגשם,אז הוא אמר שהוא כבר רוצה לראות אותי...יומיים לאחר מכן נפגשנו שוב,רק הפעם בלי הגיטרה...כל הפגישה שנינו שתקנו כמו 2 דגים,לאחר חצי שעה של שתיקה שאלתי אותו מדוע הוא לא מדבר,הוא טען שפגישה קודמת הוא דיבר ושר כל הזמן ועכשיו הגיע תורי... יומיים אחרי זה נפרדנו...עצוב,אבל היה משעשע!...סתם מגניב להכיר את הברסלבים האלה מקרוב...

טוב

אני חייב להגיד שאותי המקרה לא ממש הצחיק אף פעם, אבל החברים שלי לא הפסיקו לצחוק עלי מאז, אז אני מניח שיש בזה משהו משעשע... אז ככה, הכל התחיל כשאחד החברים שלי הציע להכיר לי בבליינד דייט (כדאבל דייט איתו ועם החברה שלו) מישהי 'שווה אש' בשם ליטל. באותו זמן לא יצאתי עם אף אחד, אז אמרתי, 'למה לא?'. יומיים אחרי זה הגיע היום הגדול. התקלחתי, התארגנתי, התבשמתי, ואז נסעתי לפאב שבו קבענו. כשהגעתי ראיתי את הבחור, את החברה שלו ולידה, עם הגב אלי, נערת המסתורין. מה רבה הייתה הפתעתי כשהתקרבתי להגיד שלום וגיליתי שזו... בת-דודה שלי... כן כן. קראתם נכון, בת דודה שלי. רציתי לירות בעצמי על המקום. וכמו שאמרתי, מאז אין פעם שהחברים שלי נפגשים ולא מזכירים את זה.

למעלה