ועוד אחד (לא לתחרות../images/Emo13.gif)
שהייתי בת 14, הלכתי לחברה שלי, והיא סיפרה לי על דבר חדש שיש לה בבית - אינטרנט! זו הייתה הפעם הראשונה שהתחברנו לאינטרנט, ונכנסנו לצט, (טעות 1) ואם אינני טועה, זה אפילו היה הצט של תפוז. נכנסו ללובי, והתחלנו לפטפט עם אחד "כוסון 16" (טעות 2) - שסיפר לנו שכרגע יש אצלו שני חברים, וכינה אותם- "הישן", "המשעשע". דיברנו על כמה שטויות, עברנו לטלפון (טעות 3) וקבענו להיפגש באותו הערב (טעות 4) בקניון השוכן בעיר מגורינו (טעות 5) - הקניון שבו חברינו הסתובבו על בסיס יומי, גררנו עוד חברה (טעות 6) ארגנו הופעה מפוארת ומושקעת (טעות 7)... נשמע מבטיח, נכון?
בערב נפגשנו שלושתם היו מזעזעים. ברמות הקשות. לא נעים להגיד - אבל אני וחברותיי דיי התביישנו. אני לא ממש זוכרת מה היה שם. כנראה הדחקתי. הסתובבנו בקניון, אכלנו פיצה, בעודנו מלווים אותם לאוטובוס (כי הם גרו רחוק וטענו שאינם יודעים איפה האוטבוס) אחד מהם אמר לי ולחברה שלי - אתן יודעות שאנחנו יכולים עכשיו לרצוח אותכן ואף אחד לא ידע
... למחרת - הם התקשרו אליי. (כן. דווקא אליי!) ואמרו שהם קנו לנו כרטיסים ללונה פארק ורוצים שנצא שוב
אמרתי לו שתודה אבל לא. ודיי ניתקתי לו בפרצוף. זה היה הדייט הראשון ואחרון שלי עם מישהו שפגשתי באינטרנט. המסקנה? אל תצאו עם ה"כוסון16" לעולם.
שהייתי בת 14, הלכתי לחברה שלי, והיא סיפרה לי על דבר חדש שיש לה בבית - אינטרנט! זו הייתה הפעם הראשונה שהתחברנו לאינטרנט, ונכנסנו לצט, (טעות 1) ואם אינני טועה, זה אפילו היה הצט של תפוז. נכנסו ללובי, והתחלנו לפטפט עם אחד "כוסון 16" (טעות 2) - שסיפר לנו שכרגע יש אצלו שני חברים, וכינה אותם- "הישן", "המשעשע". דיברנו על כמה שטויות, עברנו לטלפון (טעות 3) וקבענו להיפגש באותו הערב (טעות 4) בקניון השוכן בעיר מגורינו (טעות 5) - הקניון שבו חברינו הסתובבו על בסיס יומי, גררנו עוד חברה (טעות 6) ארגנו הופעה מפוארת ומושקעת (טעות 7)... נשמע מבטיח, נכון?