הדת והמדע

TomerZimmermann

New member
מובן מאליו? לא נראה לי

נתחיל בזה שאני אגיד שאני לא ממש מכיר את קופרניקוס ואין לי מושג מה הוא גילה\ידע\אמר. בשבילי זה סתם עוד שם אז אני לא יכול לדעת בקשר לזה. בקשר לכדור. נכון, כדור היא צורה יעילה למדי במקרים רבים, אבל להגיד אבסולוטית כי זאת הצורה היעילה ביותר בטבע זה plain stupid. אין כזה דבר צורה הכי יעילה. לכל דבר יש מטרות\צרכים אחרים ולכן לכל דבר יש צורה יעילה שונה. אההה, ועוד משהו. לא ממש קשור לנושא, אבל כן קשור לפורום. מי אמר לך שהכוכבים הם ראשונים? אולי קודם נוצרו יצורים שחיו בחלל ורק אחרי כמה שנים כשהם התפתחו ונהיו סופר אינטילגנטים, הם אספו פיסות חומר מרחבי היקום ויצרו כוכבים?

NeO OsHrAT

New member
חבר...... אף אחד...

אף אחד לאאמר לי שהכוכבים הם הראשונים, אך בזה אני מאמין. אם יש לך משהו לומר בקשר לזה שיצורים יצרו אותם, אז בבקשה, תכתוב... תרחיב...... אני אשמח לשמוע על זה.

Chot

New member
נו בברווררר

אני לא מבינה איך רק עכשיו הגעת לזה, הרי זה ידוע שהתנך חופף נושאים כמו- "סוכרת", "אינסולין", "לבלב" וכן- "איידס", "מוות", "וירוס", "מהקופים". והכל תודות לחוברת האמינה - "מאמין, או יודע?" שלמרבה הפלא ניתן לקבל חינם אין כסף ברחוב שינקין.

OutOfControl

New member
אומנם לא טרחתי לקרוא את כל השרשור

אבל שתי נקודות- באשר לרב, זו טענה שבטח אמרו פה ושם בעבר. פעם אחת אמר אותה איזה רב... לא צריך להסיק מזה משהו. בשר חזיר לא בריא זה עניין של גישה. בכל מקרה, תסתכלי על דת כמשהו שצריך לשרוד לאורך אבולוציה ותגלי שזה די הגיוני... (היתה עדיפות לדתות עקב מנהג זה או אחר) (ודא"ג, סליחה על ההתפרצות לפורום...)

OutOfControl

New member
אומנם לא טרחתי לקרוא את כל השרשור

אבל שתי נקודות- באשר לרב, זו טענה שבטח אמרו פה ושם בעבר. פעם אחת אמר אותה איזה רב... לא צריך להסיק מזה משהו. בשר חזיר לא בריא זה עניין של גישה. בכל מקרה, תסתכלי על דת כמשהו שצריך לשרוד לאורך אבולוציה ותגלי שזה די הגיוני... (היתה עדיפות לדתות עקב מנהג זה או אחר) (ודא"ג, סליחה על ההתפרצות לפורום...)

^nurv^

New member
למי איכפת אם מגלים שבשר חזיר

הוא בכלל לא בריא??? זה לא כאילו כתוב בתנך שאסור לאכול חזיר בגלל שזה לא בריא. הסיבה שם היא סיבה טפשית שמדברת על זה שזאת חיה לא כשרה לפי כל מיני חוקים מטומטמים שאנשים משועממים קבעו יש עוד מלא מאכלים שהם כיביכול לא בריאים, ומותר על פי התנך לאכול אותם, אז אין קשר בכלל בין מה שאמרת לבין איזה הוכחה מטופשת להיהדות. --------- אני טוען ששנינו אתאיסטים. אני פשוט מאמין באלוהים אחד פחות ממך. כשתבין למה אתה שולל את כל שאר האלים האפשריים, תבין למה אני שולל את שלך.

למעלה