ההופעה בבית קשת
חוויות

AvtipuS

New member
../images/Emo107.gif ג'קי ../images/Emo107.gif

בערך מאמצע הבית של סטראווי

AvtipuS

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגם כשלא בוכה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זהו

דולף77

New member
מישו שמע אנשים שריםפ יומולדת שמח?

היי אני חדש כאן... הייתי בהופעה..היה מעולה ממש נהנתי למרות שאני לא כל-כך הולך להופעות... בקיצור היה לחבר של יומוולדת ביום שבת והם ירדו מהבמה בדיוק ב12.. אז שרנו לו היום יומולדת והמון אנשים התסכלו עלינו כאילו אנחנו מפגרים..... חוצמזה אחות של אדם אמדה לידי כל הההופעה וצחקה מאיך שצעקתי וקפצתי ונהנתי :)

rotem224

New member
יא גם אני הייתי../images/Emo2.gif

היה מוזר...בהמון מובנים...זה בערך מה שאני יכולה לסכם באמת מהלב! ההופעה הזאת סימלה כל כך הרבה דברים, אומנם זאת הייתה הופעה מאוד רגילה יחסית להופעות של היהודים אבל זה בסדר דיי ציפיתי לזה. היה מאוד טוב לפגוש אנשים שלא ראיתי המון זמן ולא דיברתי איתם ...רק בבקשה דיי לתת לי מכות על הגב ולהוציא ממני אבק אני לא כזאת ישנה:( טוב נוו אולי כן...חחח יצאתי מלאת השראה לאיך לשרוד יום שלם ברדיו קול רגע וזה המתכון : 1 שומר מאוד מאוד קשוח ו"מצחיק" 2 בקבוקי בירה חצי מלאים (שיהודה החליטה להתפרע עליהם) שמינית עוגיה מיובשת 3 כיסאות שצמודים לקיר 2 אנשים חופרים :נעמה ודידו רולז!!!! 1 סוודר שלא יהיה קר כמובן (מי אמר שאני רעה מי????) 1 קופסת סיגריות ריקה פוסטר אחד מול העיניים של ירדנה ארזי המהממת!!!!!!!!! וכמובן סיסמא לדלת : 2580# והופ תפתח הדלת זהו אני חושבת שסיכמתי יפה ולעניין את מה שהיה אחרי ההופעה. אהה שכחתי היה גם מסדר צבא-(עוד חודש איףףף)-קטע מתוך יומן מסע של רותם: היה קר וגשום אבל לא זה לא הפריע לחבורת בהמות להתחבא מתחת לשיח ולעשות לי כל הזמן ששששש ממש היה פלאשבק מטורף מהעשור בנוגע ליום הבהמות המפורסם אבל הפעם היה מעודן יחסית. (מישהו אמר שהבהמות נהיו מעודנות? לא לא אני מבטיחה שזאת לא אני , אני מכחישה כל קשר) טוב תכלס היה אחלה היה מצחיק היה ילד בן 15 שדחף אותי מהכיסא הייתה בוטן מוזרה(אני מבינה אותך אבל) הייתה בטן (אהה וזה בן למי ששאל) היה את המפגש אחר כך היו את כל האנשים מהפורום +דידו הוא פשוט ה ע ו ל ם ומלואו היה הרבה שיער לאדם (התפרע קצת עם הג'ל) וזהוו היו עוד הרבה דברים אבל דיי נמאס לי לטחון את המוח (נעמה אמרתי לך שזה מדבק לא? אז למה התקרבת למה?) אז להתראות, שלום זה לא נגמר זה רק הסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (כמה שזה נכון בשבילי עכשיו) עדיין אוהבת
גם אם אותי כבר דפדפתם מפה

../images/Emo41.gif תמונות ../images/Emo41.gif [למרות שאחריי ה-1000

תמונות שהעלו פה, זה נראה לי קצת מיותר להעלות אותן. אבל רק בגלל שחזר לי האינטרנט

למעלה