ההופעה המושלמת

../images/Emo41.gif ההופעה המושלמת ../images/Emo41.gif

הפורום דיי יבש לאחרונה. מאוד מאוד יבש,ואני חושבת שהשרשורים שלנו מתרכזיחם בדברים ראנדומלים שלא קשורים ללהקה כלל ועל כן אני מנסה לעורר אותו עם כמה דיונים מעניינים. מקווה שתפתחו את הראש ושתתפו.. אוקיי, אני יודעת שרובכם לא הייתם בהופעות של 30, אבל להיות שם ולחוות את זה זה לא מה שחשוב כאן. הייתי רוצה, שתתארו לי את ההופעה שתהיה הכי מושלמת מבחינתכם שלהם, החל במקום ובאנשים מסביבכם, עד לפלייליסט החלומי שהייתם רוצים שהם ינגנו, ואתם אפילו יכולים להיות פרטניים יותר וספציפיים ואפילו לכתוב מה הייתם רוצים שהם ילבשו, מה הייתם רוצים שיקרה תוך כדי, אחרי ולפני..
אז מהי הופעת החלומות מבחינתכם (ולא אל תכתבו לי העיקר להיות בהופעה), קדימה. תתפרעו.

adiiiXD

New member
זה לא קשה , תמיד פינטזתי על להיות בהופעה D:

קודם כל, אני רוצה שההופעה תהיה כאן בישראל =] לפני ההופעה: מקימים אוהלים יום- יומיים לפני , קונים כרטיסים ראשונים וקונים את כל החולצות \ צמידים\ מדבקות\ מה-שזה-לא-יהיה מהדוכנים שיהיהו שם של 30 . בהופעה עצמה: אני בשורה הראשונה באמצע, מסביבי רק החברות מהאשלון ומפה, וזו הופעה נטולת גרופיזם. ההופעה מתחילה באו פורטונה, וכולללם עם מלא אנרגיה צועקים . כל הלהקה יוצאת , ומתחילים עם השירים : attack a beautiful lie edge of the earth the kill capricorn battle of one the fantsy the story buddha for mary echelon a modern myth כולם צורחים את המילים , וקופצים וזה הכי כיף שבעולם ! :) ובנוגע ללבוש.... הו וול, אני באמת רוצה שיפתיעו [; בסוף ההופעה : אנחנו נכנסים אל מאחורי הקלעים [ לא יותר מ 15-20 מעריצים ], והם מבטיחים לבוא שוב תוך כמה חודשים . הם מחלקים חתימות ומדברים איתנו על הלהקה ועל האלבום החדש והכל . אחח , החיים הטובים XD

נו אז גם אני אשתתף ../images/Emo9.gif

האמתי שההופעה לא חייבת להיות בארץ, אבל אני מאוד אעדיף שזה יהיה בארץ.. כמובן שכל האנשים מהאשלון יהיו איתי, שנבוא מהבוקר ולא יהיה אף אחד.. פשוט אף אחד ואטז המקומות הראשונים יהיו שמורים לנו. שיהיה לנו VIP לאחר כך. ושהשומרים יהיו ממש נחמדים שהם ישמרו לנו את המקום כשאנחנו נלך לעשות סטריט טימינג לפני ההופעה. ולכולנו יהיה חולצות של אשלון שלנו. שהרבה אנשים יבואו מחו"ל, כל הבנות הספרדיות שלי, הפורטוגליות, האסטוניות, ההולנדיות, קיצר כולם כולם. שההופעה תתחיל כמו שהיא התחילה באנגליה, שיהיה וילון לבן ענקי כזה. וואי ש lost alone ו circa survive יחממו אותם שוב כי שני הלהקות האלה פשוט אדירות. שכל ה2 שורות הראשונות יהיו אשלון, ויהיה לנו שלט משלנו שיהיה כתוב עליו משהו מגניב.. משהו כמו its not a matter ofl uck its just a mater of time אבל מה לעשות שבפורטוגל הם כבר עשו את זה. ההופעה המושלמת תהיה.. הופעה של בערך שעה וחצי- שיעשו את 2 הדיסקים ביחד, שיהיה את הגירסא המלאה לpraying for a riot אני רוצה להיות שורה ראשונה, בדיוק מול תומו (המקום האהוב עליי), ואני אעריך את זה מאוד אם אני אקבל ממנו את המפרט ביד וגם משאנון או נגיד רק את המקל של שאנון, גם עם זה אני יכולה לחיות
שג'ארד יקדיש לנו שיר.. שאחרי ההופעה יהיה חתימות רק לנו, ואז שהם יצאו החוצה ואף אחד לא יתנפל עליהם, שישבו איתנו וירגישו נינוחים ושתהיה לנו איתם שיחה קולחת כזאת וזורמת.. עם הרבה צחוקים וכאלה, אפילו איזה הופעה אקוסטית כמו שהם נהגו לעשות פעם יהיה פשוט אדיר ושיהיה לילה לבן, או בלאד בול. כן כן

AlmogiToMars

New member
טוב שמעו..

אתם אמרתם כבר את הכל... חח אז מה נותר להגיד בכלל ? אני עם עדי.. שנהיה באמצע ונקנה את כל החולצות צמידים וכו'.... ואני גם עם שני שיהיה VIP למאחורי הקלעים וכל מיני שניפגש איתם וחתימות רק לאלה הבאמת מעניינים .. האהא וללאאאאאאא גרופיזם~! חחח
וגם עוד משהו שאף אחת לא אמרה.. שאחרי ההופעה הם יצטלמו איתנו ובאמת אבל באמת שיהיה כיף לדבר איתם כמו לדבר עם חברים וזה.. זה הכי כיף
ממש החיים הטובים D:

AlmogiToMars

New member
את 2 האלבומים.. אמרו את זה כבר..חח , את 2 האל

אבל בעיקר את BUDDHA FOR MARY את CAPRICORN ואת ATTACK, אבל בעיקר את BUDDHA FOR MARY את CAPRICORN ואת ATTACK

i am777

New member
אני הייתי --------->

פשוט נוסעת להופעה... בכיףףף שלי.....ככה נרגעת לי עם המוזיקה או עם מלאאאא רעעששש!!!אהאהאההההההYDDDD ורק תני לי לראות את ההופעה וללכת הביתה. לא רוצה כלום.אולי לצלם טיפה עם המצלמה שלי(בתיה המצלמה).....ולגרור את החברים שלי להופעה בשיערות...זהו. אה ו.....לפגוש אותכם שם~!....זה יהיה נחמד.

נו באמת תפרטי קצת ../images/Emo9.gif

אם נגיד היה קורה לך מה שהיה בדבלין, שההופעה הייתה מתעקבת ב3 שעות ואז היית נכנסת להופעה של 45 דקות בדיוק שבמהלכה הם היו מאוד כועסים כי פשוט 80% ממערכת ההגברה ואפקטים הייתה חסרה, ושכל הקהל היה מלא בפאנגירלז שצועקות לג'ארד take it off ? זה היה מספק אותך. בטוח לכל אחד יש איזשהי הופעת החלומות, בטח שכולם רוצים פשוט להיות שם אבל בטוח יש העדפות, לשיר מסויים,למקטום מסויים, לאנשים מסויימים

i am777

New member
הרסת אותי כרגע!../images/Emo6.gif

ווואאא.....נתת באמת הכל... אני מסכימה.... , זה באמת יהיה זוועה אם זה לא יהיה בישראל.. . פאנגירלז- שאחר כך ג'ארד דופק להן מיקרופון בראש... ." take it off" , זה באמת מה שהיה אצלך??...כשאת נסעת? ואם היו מקצרים את ההופעה - אני לא יודעת מה הייתי עושה....אבל מה שבטוח - הייתי עושה.

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifיש לי גם תשובה וגם שאלה D:

נתחיל בשאלה: מי זה הגיטריסט הנוסף בתמונה? {זה לא ג'ראד ואני בטוח! כי לג'ראד אין זקנקן ו/או שיער בלונדיני...} והתשובה: טוב אז ככה אני מגיע עם אופק אינה ונוקי יחד {כי אנחנו גרים באותו מקום P:} כמו שהגענו ליום קידום XD איזה שעה לפני P: {לתפוס מקומות...} שיהיה VIP אה!!!! להגיע יותר מוקדם, לחזרה שממש לפני ההופעה... ואז לקנות כל מיני מרצ'נדייז ולתפוס מקום בשורה ראשונה כמובן שיהיה מרחק קטן בין הבמה לבין הקהל כדי שיהיה אפשר לראות את ההופעה כמו שצריך שיהיה מותר לעלות לבמה כזה בלי פאנגירלז וכל החרא הזה... שתהיה תפאורה להופעה כמו שפעם אחת ראיתי שהיה ממש יפה {מטייב[מחפש ביוטיוב]http://www.youtube.com/watch?v=1YigSFjztJs } ושהרשימת שירים תהיה ככה: יש או פורטונה כזה בהתחלה ושכל הקהל צורח ומתלהב D: וישר אחרי זה הם פותחים ב Battle Of One Revolution Attack Valhalla Welcome To The Universe Echelon The Fantasy Was It A Dream? ושיהיה את הפתיחה עם הרעמים! A Beautiful Lie כי חייבים לפחות סינגל אחד Hunter באקוסטי! {למרות שלא קיים שיעשו D:} A Modern Myth הכל אקוסטי מכאן Message In A Bottle The Story Stronger וסגירה עם 2 שירים שאמורים לצאת באלבום הבא... אחרי ההופעה של ה16 שירים ושתוך כדי יש אינטראקציה עם הקהל הולכים כל הפורום {שנהפך כבר רשמית לאשלון הישראלי P:} עם כרטיסי כניסה VIP למאחורי הקלעים מדברים עם הלהקה חתימות ותמונות בסוף ושיהיה להם כמה זמן שרק יהיה צריך שג'ראד וטומו יעשו לנו איזה שיר או שניים בגיטרה אקוסטית יחד אה! צריך להיות חימום קצר של איזה רבע - חצי שעה ככה לפני ההופעה של להקה ממש טובה ולא ישראלית אלא אם כן זה דיסטורטד ואמממ שאח"כ נלך עם הלהקה לפאב מגניב כזה D: ונראה את טים ושאנון שיכורים XD {תודו שיהיה מצחיק לראות את שאנון שיכור XD} ושטים יהיה רשמי כבר! ושיהיה מלא תמונות בזמן ההופעה ואח"כ כל התמונות יעלו לפורום ולאתר שיהיה לנו בתור אשלון ישראל D: וזהו! חפרתי

AlmogiToMars

New member
גיריסט או בסיסט ? ../images/Emo6.gif

זה בטוח לא ג'ארד .. ונראה לי זה בטח זה סתם0 גיטריסט שהוסיפו להם כי היה חסר או משהו
(הגיוני ? )

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאולי לא יודע אבל אני אשמח אם שני

תענה כי היא הייתה בהופעה הזו... אז יש לי הרגשה שהיא יודעת מי זה P:

גם אני לא הייתי בהופעה הזאת ../images/Emo6.gif

אמ לא, זאת הייתה ההופעה בצרפת, אין לי שמץ מי זה.. אבל הוא מנגן על גיטרה. אני רק עכשיו שמתי לב ששמתי תמונה שהיא לא מנוריץ', כי הם פשוט לבשו את אותם התלבושות. אני חושבת שאולי זה מישהו שקצת עוזר לתומו? כי הוא שבר ת'רגל? או שמא זה איזה זמר אורח, הפ תמיד מביאים אחד להופעות הגדולות..

בימי קדם

סתם, לפני שנתיים נראה לי , ככה כריס סיפרה לי, הייתה להם מסיבה מיוחדת עם הלהקה אחרי ההופעה, והיא ותומו היו ממש שיכורים, והיא רקדה איתו, ואז היא בטעות צבטה לו בתחת. עכשיו, זה משהו שאני הייתי רוצה לעשות. ואחלה פירוט סער! כל הכבוד! אני לא חושבת שאפשר עלשות גירסא אקוסטית לhunter כי לפי מה שאני ומורן ראינו בהופעה בלונדון שהיא ניגנו את האנטר הם לא ממש השתמשו בגיטרות שלהם.. לא באס ולא רגילה.

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאמממ מישהו אמר גיטרה?

אמרתי אקוסטי ובאקוסטי של 30 אנחנו ראינו שיש כינור גם P: *אהםטומואהם* וכינור יכול להשתלב פה יופי P: ואממ תודה על הכל הכבוד על הפירוט D:

אבל איך?!

תקשיב להאנטר,ף תקשיב להאנטר של ביורק.. זה הכל אלקטרוני שכזה. וגם הכינוי של תומו לא אקוסטי ממש, הוא מחובר למגבר.. אם מישהו שיצליח לעשות גירסא אקוסטית להאנטר שתישמע טוב.. אני עז.

למעלה