היא אמרה-בנות צריכות להתחיל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
האם בנות צריכות להתחיל עם בנים? מממממ... ועל זה נאמר-נראה לכם!? כן כן...אנחנו אוהבת לראות את הגבר שלנו מזיע,עובד קשה...מתאמץ להשיג אותנו. גם אם זה כולל מבטים ממושכים משפטים מפגרים לרקוד כמו גויאבה לנסות להצחיק,אפילו כשזה לא הולך... אז מה אם אתה מוצא חן בעיני?זה לא אומר שאני והחצאית המאממת שלי צריכות לקום,ללכת לכיוונך ולהתחיל איתך. אני בת. אישה. נקבה. אני מנקה את הבית-אז לפחות שאתה תתחיל איתי! אנחנו לא צריכות לעשות ה כ ל ... תעזרו לנו,אנחנו כל כך חלשות...ותמימות... תתחילו איתנו גאד דמיט! כאילו אין מחר אני אומרת כאילו אין מחר. ואם אני אעקם את הרגל כשאני מתקרבת אליך?אם אני אפול?תהיה לי פאדיחה לכל החיים,אתם תשרדו עם זה אתם מסוגלים לחיות עם בושות אנחנו לא כל המוניטין שלנו תלוי בזה ומוניטין....זה דבר שבונים במשך שנים על גבי שנים,נורא קשה לתקן אותו. ואם תגיד לי לא?איך אני אחיה עם עצמי?אתה יודע כמה זמן ריגשי הנחיתות האלה יהיו פה בסביבה?לא מוכנה לזה.סורי האני. בכל מקרה אנחנו נהיה אלה שיחזקו את הקשר,ידאגו שהכל יהיה בסדר,ירגיעו אתכם ויספקו אתכם.אז בבקשה, כל ההתחלות קשות? I dont think so אל תשבו כמו איזה חבורת בטלנים-גשו לעבודה. ובבקשה מכם,מחמאה על ההתחלה יכולה להיות נחמדה.אבל יש גבול. אומנם אני יפה(אחחח הצניעות
) והכל אבל...אתה לא צריך להגזים כן? תגיד לי שיש לי עיניים יפות,שאני סקסית,תמרח קצת אתה בטוח יודע איך,או שגם את זה אני צריכה ללמד אותך? אהה לא צריכה?מצויין. ככה אני אוהבת אותך. תהיה בטוח בעצמך אל תבוא בגישה של "יאו אני כזה לוזזזררר והיא לא תרצה אותי בכלל,מה הסיכויים שלי?" תהיה גבר גבר.לא ילד ילד.
אהה כן,אל תמהר לקחת טלפון...אתה תקבל אותו,מבטיחה.דבר איתי קודם קצת,על מה כל שבא לך,המצב הסוציו אקונומי באפריקה ובמדינות העולם השלישי,על גבינה צהובה,על חתולים,על אלכוהול,ואם אתה יכול,אז עלי.זה יהיה נחמד לאללה. וגם אם לא,שחק אותה מתעניין בי. לא אוהבת לדבר לאוויר. אם הייתי רוצה-הייתי מדברת עם עצמי 24/7... אני פה בשביל למצוא מישו נורמלי לא?תהיה נורמלי אם ככה תהיה נחמד,אדיב ומנומס. כן כן-הרבה דרישות,אבל אין מה לעשות גם לי יש סטנדרטים האני. כמו שאמרתי בהתחלה-תתאמץ,תשקיע,תזיע,בעצם...אל תזיע..זה מגעיל על ההתחלה אבל כן תעבוד בשבילי בייבי. Like it.