הוא אמר
היא אמרה

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif הוא אמר../images/Emo70.gif היא אמרה../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אחת לכמה ימים ,נציגה מהמין היפה ונציג מהמין הגברי בפורמנו הקט ידונו על נושא מסויים שהיה סוג של להיט בפורום. מין ראש בראש שכזה.. אז יעלה סקר עם השאלה. ונראה מי הצליח יותר למכור את עמדתו..... השבוע- האם בנות צריכות להתחיל עם בנים? ... שני וירדן דנו על זה. ובאופן לא מפתיע לא הגיעו להסכמה. ... אתם הקוראים,תהנו תגיבו צודקים לא צודקים בשביל זה אחנו פה לכו על זה

*-*SUNSHINE*-*

New member
היא אמרה-בנות צריכות להתחיל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

האם בנות צריכות להתחיל עם בנים? מממממ... ועל זה נאמר-נראה לכם!? כן כן...אנחנו אוהבת לראות את הגבר שלנו מזיע,עובד קשה...מתאמץ להשיג אותנו. גם אם זה כולל מבטים ממושכים משפטים מפגרים לרקוד כמו גויאבה לנסות להצחיק,אפילו כשזה לא הולך... אז מה אם אתה מוצא חן בעיני?זה לא אומר שאני והחצאית המאממת שלי צריכות לקום,ללכת לכיוונך ולהתחיל איתך. אני בת. אישה. נקבה. אני מנקה את הבית-אז לפחות שאתה תתחיל איתי! אנחנו לא צריכות לעשות ה כ ל ... תעזרו לנו,אנחנו כל כך חלשות...ותמימות... תתחילו איתנו גאד דמיט! כאילו אין מחר אני אומרת כאילו אין מחר. ואם אני אעקם את הרגל כשאני מתקרבת אליך?אם אני אפול?תהיה לי פאדיחה לכל החיים,אתם תשרדו עם זה אתם מסוגלים לחיות עם בושות אנחנו לא כל המוניטין שלנו תלוי בזה ומוניטין....זה דבר שבונים במשך שנים על גבי שנים,נורא קשה לתקן אותו. ואם תגיד לי לא?איך אני אחיה עם עצמי?אתה יודע כמה זמן ריגשי הנחיתות האלה יהיו פה בסביבה?לא מוכנה לזה.סורי האני. בכל מקרה אנחנו נהיה אלה שיחזקו את הקשר,ידאגו שהכל יהיה בסדר,ירגיעו אתכם ויספקו אתכם.אז בבקשה, כל ההתחלות קשות? I dont think so אל תשבו כמו איזה חבורת בטלנים-גשו לעבודה. ובבקשה מכם,מחמאה על ההתחלה יכולה להיות נחמדה.אבל יש גבול. אומנם אני יפה(אחחח הצניעות
) והכל אבל...אתה לא צריך להגזים כן? תגיד לי שיש לי עיניים יפות,שאני סקסית,תמרח קצת אתה בטוח יודע איך,או שגם את זה אני צריכה ללמד אותך? אהה לא צריכה?מצויין. ככה אני אוהבת אותך. תהיה בטוח בעצמך אל תבוא בגישה של "יאו אני כזה לוזזזררר והיא לא תרצה אותי בכלל,מה הסיכויים שלי?" תהיה גבר גבר.לא ילד ילד.
אהה כן,אל תמהר לקחת טלפון...אתה תקבל אותו,מבטיחה.דבר איתי קודם קצת,על מה כל שבא לך,המצב הסוציו אקונומי באפריקה ובמדינות העולם השלישי,על גבינה צהובה,על חתולים,על אלכוהול,ואם אתה יכול,אז עלי.זה יהיה נחמד לאללה. וגם אם לא,שחק אותה מתעניין בי. לא אוהבת לדבר לאוויר. אם הייתי רוצה-הייתי מדברת עם עצמי 24/7... אני פה בשביל למצוא מישו נורמלי לא?תהיה נורמלי אם ככה תהיה נחמד,אדיב ומנומס. כן כן-הרבה דרישות,אבל אין מה לעשות גם לי יש סטנדרטים האני. כמו שאמרתי בהתחלה-תתאמץ,תשקיע,תזיע,בעצם...אל תזיע..זה מגעיל על ההתחלה אבל כן תעבוד בשבילי בייבי. Like it.

Toxic Boy 69

New member
את בושה למין הנשי

בואנה אי בת גם כן ואת פשוט בושה לכולנו את מציגה אתונו כצד חלש וזה לא ככה בנות גם כן אסטרטיביות בגלל בנמות כמוך ההפליה גודולת מצד הגברים כי נשים כמוך מרשות לזה ואפילו מצדדות בעניין שהן חלשות את עוד אומרץ שהם צריכיות להיות במטבח ולנקות וזה לא נכון אנחנו לא בעידן האבן נשים היום יותר מתקדמות וכנובע מכך הם גם כן מתחילות עם גברים ולא כולך כמו מחכות לגבר "החזק" שיבוא ויתחיל איתך האישה המסכנה והחלשה 'קחי לצומת לבך

SimplyMe1

New member
../images/Emo6.gif

יצא לך להיות בכמה שיעורי לשון?(בבית-
הכוונה..דבריי לא מכוונים להשתמע לשתי פנים).

yardenj

New member
בחורות צריכות להתחיל עם בנים

אני יוצא עם חברים בערב לבלות ואני שואל את עצמי מדוע אנחנו הגברים צריכים להתחיל עם בחורות?מדוע שאנחנו נאלץ לעשות את הצעד הראשון?שאנחנו נלחץ במחשבה על שורת התחלה שלא תישמע טיפשית או משומשת? לדעתי הדבר הנכון ביותר זה שבחורות יעשו את הצעד הראשון,שהן יתרגשו-שאנחנו נרגיש רצויים. הרי הבחורות רוצות שיווין בכל מקום!בצבא,בעבודה,ובכלל בחיים,אבל שזה מגיע למישור האישי והרגשי הן מעדיפות להישאר כמו פעם ובצדק,אני לא מכיר בחורה אחת שהייתה מחליפה את ההרגשה של בחורים שמתחילים איתה,הרי בחורה כזו מרגישה יפה ומושכת,גם אם הבחור לא מושך זוהי מחמאה בשבילה,אבל אנחנו?אנחנו צריכים להזיע להילחץ ולנסות להבין משפת הגוף של הבחורה אם "יש מצב". היתרונות לא רק נגמרים בצד של הבנים,גם אתן תוכלו לקחת את גורלכן בידיים שלכן!אם אתן רואות בחור שמוצא חן בעיניכן אתן יכולות לקחת יוזמה ולגשת באופן גלוי אליו,ככה לא תפספסו את הבחור "המדהים" שראיתן רק בגלל שהוא לא הבין למה התכוונתן שהסתכלתן עליו.ברגע שהיוזמה בצד שלכן אתן גם תוכלו לשלוט על המשך הקשר-אתן תתקשרו ואתן תנווטו את הקשר לאיפה שאתן רוצות,וכל זה בגלל שאתן התחלתן.חוץ מזה שתרוויחו בחורים רגועים ונינוחים(שברור שיותר כיף לדבר עם אנשים רגועים ולא עם לחוצים),כי הרי אין בחור שמתחיל עם בחורה שלא מרגיש לחוץ כמו חיה שצדים אותה. לסיכום,שני המינים ירוויחו מה"רפורמה" ביחסים בין גברים לנשים,לכל צד היתרונות שלו,אבל שני הצדדים יוצאים נשכרים מזה.

מיטללל

New member
והסקר

שרשרו את דעותיכם. בכותרת שימו רק
(לתומכים בירדן) או
(לתומכים בשני) בגוף ההודעה הרחיבו כרצונכם

פאאאאאאק הגזמתם טיפה

הגזמתם למה להיות מקובעים ושתמיד בנות יתחילו או בנים? כשבחורה רוצה ליזום והבן לא עושה כלום, שתיזום היא, ואותו דבר ההפך...

כי גברים יודעים להעריך רק משהו

שהם מתאמצים להשיג.. ולא, עוד לא פגשתי גבר שהעריך אותי על זה שהתחלתי איתו או יזמתי משהו. זה לא בשבילכם.

ilana4ka

New member
תקשיבו ותקשיבו לי מעולה!!!

אנחנו לא בתקופת ימי הביניים גאד דמיט
בנות יכולות להתחיל עם בנים בכיף! מי שלא רואה את זה ככה, כנראה תקוע לו עוד איפה שהוא שם במאה שעברה... אם אני רואה בן שמוצא חן בעיניי, אני מתחילה איתו, אין שום סיבה שלא. לא ראיתי שום חוזה חתום ע"י המין השני שמחייב אותם לעשות תמיד את הצעד הראשון. זה לגיטימי. שיהיה בכיף

seeyou

New member
לעשות תמיד את הצעד הראשון!

נכון! בעדינות למה? זה שם המשחק! גם בכדורגל יש חוקים מי שלא רואה את זה ככה, כנראה תקוע לו עוד איפה שהוא שם במאה שעברה...??? לידיעתך סקס זה לא המצאה של מאה 21! בצרפת היה מקובל עוד לפני מאות שנים שלנשים יהיו מאהבים... מתמיד האישה עשתה את הצעד הראשון(חיוך,קריצה...)!

Anna Karenina

New member
כבר טחנו את זה מכל הכיוונים...

אני ואילנה אמרנו שלדעתנו, בנות בהחלט יכולות להתחיל עם בנים, ואפילו רצוי, כי תכל'ס- אין בזה שום דבר רע! להיפך!! היום בחורות לא צריכות לחכות למישהו שיעשה להן טובה ויתחיל איתן. הן פשוט יכולות לגשת, ולשחק אותה כמו גדולות, וזה בדוק.

seeyou

New member
הן פשוט יכולות לגשת?../images/Emo22.gif

ולשחק אותה כמו גדולות? לא כול הבנים אוהבים את המצב הזה...אפילו זה "מפחיד" מתמיד,הבחורות היו אלו שעודדו אותם בנים שהן רצו בהם!! גישה ישירה לדעתי היא טובה בסרטים.... זה בדוק... אף פעם לא הסכמתי לבנות "תוקפניות"....

ilana4ka

New member
וואט דה פאק?

נראה לי ממש ממש ממש לא הבנתם למה אני ונועה התכוונו. מי דה פאק דיבר על תוקפנות?פשוט התכוונו לזה שאם בחור מוצא חן בעיניינו, לא נשב ונספור כבשים עד שהוא יגש אלינו, אין לנו שום בעיה ללכת ולהתחיל איתו. אבל אף אחד לא דיבר על תוקפנות...

seeyou

New member
בגיל 16 אפשר להבין את גישתך!

אבל תכיני חבילה של מטפחות לגיל מבוגר יותר! בכול משחק יש "חוקים" תלמדי אותם לפני שאת מתכוונת להפר אותם מצד אחד זה נכון יש לבנות אותם זכויות....אבל ... בגלל נורמות חברתיות שעדיין קיימות...הרבה זכויות הם על הנייר או בסרטים... אפילו אצל מפורסמים ישנם אותם חוקים "פרימיטיבים"... כאשר רוצים להפיל ילדים ברשת סמים נותנים להם בהתחלה בחינם כאשר רוצים להפיל בחורות צעירות תמימות נותנים להן הרגשה שזה בסדר ומקובל שבחורה תעשה מה שבא לה בראש... לצערי מגלים את האמת לאחר שנגרם נזק בלתי הפיך! חג שמח!

למעלה