הוא אמר
היא אמרה

SimplyMe1

New member
אוי נו.תעשה לי ולכול האחרות פה טובה

"אנחנו רוצות להתקדם" אמרה המשוררת(חלי גונזלס)וצדקה. למרות ששני
גרמה לי להסכים איתה,במחשבה שנייה אני מסכימה עם הבננות האחרות פה,וחושבת שגם בנות יכולות לעשות את הצעד. וכמובן שיש רצוי ויש מצוי. וחוקים שמוקים,איש חכם ממני וממך אמר שאם אתה משחק לפי כללי החוקים שלך, אז אין צורך לרמות..אותו דבר כאן. לא כ-ז-ה מסובך. girl power כבר אמרנו

seeyou

New member
חזרה לשנות ה-60 וילדי הפרחים?

רוצות להתקדם? לאן? זאת ה-מטרה בחיים? אם כן אז יש באמת קפיצה גדולה באבולוציה של המין האנושי!

Anna Karenina

New member
מה הקשר??

נחמד לך להרגיש "גדול", אבל אני יכולה לומר לך, שממרומי 18 שנותיי, התחלתי עם מספיק בחורים, ותמיד זה הסתיים בחיוך ובצורה טובה. כנראה, שלא משכת מספיק בחורות שיאזרו אומץ ויגשו אליך, ואני יכולה להבין אותן - עם גישה כזו, לא תגיע רחוק מהבחינה הזו, וחבל. אם קצת היית עם ראש יותר פתוח, היית לומד עוד כמה דברים שכנראה החשיבה שלך נתקעה בהם. ובעניין הזה, אין שום הבדל בין גיל 16 לגיל 20. גיל זה רק תירוץ לאנשים כמוך, שתקועים איפשהו מאחור.

דעתי../images/Emo26.gif

בכיף שבנות יתחילו עם בנים שווין וכל הבולשיט,באמת כיף להשיג את מי שנדלקים עליו אי אפשר להגיד שלא.. אבלללל לרוב הגברים יש פאק בראש הם צריכים להרגיש שהם מחזרים אחרי מישהי,שהם מתאמצים כדי להשיג אותה וכשמישהי מתחילה איתם הכל סבבה וכ'ו אבל לחלק גדול מהם זה מאבד את החשק עכשיו בטח יבואו כאלה שיגידו שזה שטויות ושהם ממש לא כאלה אבל אני ראיתי הרבה מקרים כאלה.. לא יודעת אם זה מכליל חוץ מזה שלי אישית אין אומץ להתחיל עם מישהו ישירות

yardenj

New member
מי דחף לכן לראש שגברים

לא רוצים בחורה אם הם לא מתאמצים?אני לא מכיר אף אחד שהיה מוותר על בחורה יפה שבאה אליו ומתחילה איתו רק בגלל שהוא לא היה צריך לעבוד קשה.

vphbduhuui11

New member
היי

אני חושב שבחורות צריכות להתחיל עם גברים במידה שווה ואני מוכן לדון בנושא עם כל אחת ולהסביר לה למה... אבל שלא תבינו אותי לא נכון. אני נראה פיצוץ ומבוסס ולא מנסה למכור את עצמי רק שתבינו שזה לא בא ממקום כזה אשמח לדבר על הנושא אייל

rshilkrot

New member
הייתי רוצה להגיד שכן, אבל זה פשוט

לא ריאלי. יאללה באמת. שבת תתחיל עם בן, הא? צאו מהסרט.

Anna Karenina

New member
תשמע...

זה שאיתך אף אחת לא התחילה, לא אומר שזה לא קיים. לך תדע, אולי גם יתמזל מזלך. בינתיים, אל תכליל ותגיד שאין כזה דבר, כי בהחלט יש. (ועכשיו - אני אחכה לאילנה שתאשר את דבריי, ובגדול...
)

rshilkrot

New member
ותאמיני לי אני מאושר

אף פעם לא ביקשתי ולא ציפיתי מאף בת להתחיל איתי, אבל בואי לא נרד לפסים אישיים (קורס מ"כיות, הא? אז גם איתך אפאחד לא מתחיל... מממ, אותה סירה) אני מקבל הרבה מידע על בנות שמתחילות עם בנים, ותאמיני לי המצב לא נראה משהו. כשזה מגיע ל"התחלות" וכל זה, בנות אפילו יותר גרועות מבנים. הן יותר מבולבלות, יותר הססניות ולוקחות הרבה יותר ללב. ככה שאם קורים מקרים כאלה, אז הם 1) מעטים, 2) לא יוצא מהם כלום, 3) פשוט מעוררי-רחמים. כדאי שנשאיר את הנושא הזה לסרטים הוליוודיים, הוא פשוט לא מציאותי.

Anna Karenina

New member
אתה קצת סותר את עצמך.

"בואי לא נרד לפסים אישיים", ואז טוען שאיתי אף אחד לא מתחיל. תהיה בטוח, שאיתי מתחילים יותר בנים ממה שיתחילו איתך במשך כל חייך, מהסיבה הפשוטה - אני לא פוסלת אנשים בלי לדעת שום דבר על הרקע שלהם. אתה מכיר אותי בכלל? אתה יודע מי אני? לא. אז עדיף שתשתוק, ולא תקפוץ למסקנות שטותיות שמבוססות על סטיגמות מפגרות, שמתאימות פחות או יותר לאזור כיתה ג'. אולי מקרים כאלו הם מעטים, אבל בתור בנאדם שאף פעם לא התחילה איתו בחורה, אתה לא יכול לקבוע ש"לא יוצא מהם כלום". אני מציעה לך להסתכל על עצמך קודם, ואז אולי תבין למה אף אחת לא מתחילה איתך, אולי בגלל הגישה הדפוקה הזו, והדעות הקדומות. תתבגר, הגיע הזמן.

ilana4ka

New member
אקסקיוזה מואה באמת!!!!!!!!!

קודם כל צא אתה מהסרט שנתקעת בו בייבי. אם זה נראה לך כל כך לא ראילי כנראה שזה באמת כך בעולם שלך. אבל זה ממש לא אומר שזה מה שקורה...מה רע בבת מתחילה עם בן?! כמו שכבר אמרו פה כמה פיפל, זה ממש לא עקרוני מי עושה את הצעד הראשון, איזה מהמינים, העקרון היחיד הוא, שכשמישהו מהמין השני מוצא חן בעינינו אין שום סיבה שלא ניגש ונתחיל איתו. וזה לא משנה אם זה בן או בת. זה לגיטימי ביותר בזמנים שלנו, ונמאס לי כבר לחזור על זה!!!! גירל פאוואר ובגדול!

hituti

New member
../images/Emo127.gif - הסבר קצת ארוך

אוקיי, אז ככה: אני בחיים שלי לא התחלתי עם בת. אני יוצא הרבה ויוצא לי להיות הרבה במצבים של להתחיל עם בנות אבל אני פשוט לא עושה את זה. ידידות שלי וחברים מנסים לשכנע אותי להתחיל עם בנות ואומרים שאם אני רק אנסה ילך לי כי הם טוענים שאני נראה טוב (מי אני שאשפוט?) אבל בכל זאת אני לא עושה את זה מכמה סיבות: 1 - אני לא בטוח איך להתחיל עם בנות ואין לי מה להגיד 2 - אני ביישן 3 - אני לא אוהב "לרדוף" אחרי בנות. זה גורם לי להרגיש פתאטי. שיהיה לפחות הדדי. מצד שני - אם בת הייתה מתחילה איתי - זה היה פותר את כל הבעיות - לא הייתי צריך לדאוג לשורת פתיחה גרועה, כבר אין לי סיבה להיות ביישן, ואני לא מרגיש פתאטי... בקיצור - משלב זה והלאה הייתי שמח לשתף פעולה ולכן אני תומך שגם בנות יתחילו עם בנים, שיהיה לפחות שוויוני. כמובן שיש הסתייגויות מסויימות בסופו של דבר - אני מבין שלבנות זה מלחיץ כמו לבנים, אבל בכל זאת, שני המינים צריכים להתמודד עם הלחץ בצורה שווה. אני יודע גם שאני קצת מקרה חריג שלא מתחיל עם בנות אבל מצד שני מותר לי שתהיה לי דיעה, לא? בנוסף, ברור שתמיד יהיו את הבנים שלא אוהבים בנות שמתחילות עם בנים, למרות שאני לא מבין את ההגיון בזה.. אבל מצד שני,נראה לי שבסופו של דבר יענו יותר בנים לבנות מאשר בנות לבנים בקיצור - אני אשמח עם הנושא הזה יחלחל לדעת המין הנשי.. ומצטער שזה היה כ"כ ארוך, פשוט זה מטריד אותי די הרבה זמן

לבנות זה מלחיץ יותר

כי אצלנו זה לא "מקובל", או כמו שמישהו אמר פה - מקובל רק על הנייר.. ולא רק זה, לקבל דחיה מגבר זה הרבה יותר משפיל, כי נהוג לחשוב שגברים פחות בררנים מנשים. נשים הרי מסננות כמעט כל אחד, אז זה הרבה פחות פוגע. סיננה אותך? סיננה עוד 20 אלף כמוך.. לא משמעותי בשביל אף אחד מכם.

אננסי ת

New member
אני בעד

בנות שמתחילות עם בחורים מפגינות בטחון-עצמי,פתיחות ואסרטביות-תכונות מושכות לטעמי כשבת מתחילה עם בחור היא מעניקה לעצמה את הזכות לבחור אותו, במקום לשבת ולחכות שמישהו יבחר בה, מה שמגדיל את מבחר האפשרויות עבורה יש גברים בישנים רבים שרק מחכים שהבת תעשה את הצעד הראשון גם בנים נהנים להיות מחוזרים חוצמזה תזכרו שלא הוא רק לא,וסירוב הוא לא סוף העולם מתי כבר נשתחרר מהחשיבה המגמתית ונורמות חברתיות מיושנות?

SupermanZW

Well-known member
למה

לקבל דחיה משום גורם, גבר או אישה, זה לא משפיל, לא כל אחד מתאים לכל אחת ולהיפך, וגברים לא פחות בררנים לנשים, רק סדר העדיפויות שונה, לגברים חשוב יותר המראה של האישה ולנשים חשוב יותר השכל של הגבר (סתם דוגמה...)

what the fuck?

בנות הן אלה שמתחילות עם בנים בדרך כלל בנים מתחילים עם בנות רק שהם עם כמה חברים מאחורה וצועקים לבחורה שהולכת ברחוב "הולכת....מה.....הולכת,הולכת..." או "חמודה,לא חבל"(מה למה נמק הסבר) או פשוט מאוד שורקים לה אלה הערסים אבל בדוגרי... הבנים שהכי קרובים להיות בנות(אלה שמכונים "הומואים") הם אלה שמתחילים עם בנות רוב הבנים לא מתחילים עם בנות הבנות הן אלה שיוזמות ומתחילות עם הבנים כי אחרי הכל להשיג בן זוג בארץ הזאת זה קשה,קשה מספר הבנות בארץ גדול בהרבה ממספר הבנים בארץ

למעלה