הודעה מתלמה

beezi

New member
המשך - החזרים

היי אמא של יולי, תודה על האינפורמתיה והתמיכה. אני מקווה שיש עוד הורים כמוך וכמוני שילחמו על ענין ההחזרים עבור הטיפולים. יכול להיות שבאמת אנחנו צריכים להתאגד- וכקבוצה יש יותר כח!
.

beezi

New member
היום התייעצנו עם דני רון

היום התייעצנו עם דני רון, ונשמע שהבן שלנו יכול לקבל עזרה ממנו. אני מקווה שלא נתבדה.גם אנחנו רצינו להתמקד בריכוז ובהפחדת חרדות. עושה רושם טוב.

שושרוז

New member
מכתב מדר רובין המכיר כסומטיים

באתר של אלוט משהו פרסם שקיים מכתב של דר רובין לארגון קשר המכיר בילדינו כסומטיים כיצד ניתן להשיג את המכתב ולפרסמו גם אנו הצפנו את שר הבריאות וכל ארגוני הבריאות בגניבת זכויותינו ארגון רופאים למען זכויות אדם משתף איתנו פעולה והוא צריך את המכתב הנ"ל של הנציבה מי יכול לעזור בעניין

תשובה למיכל

אם אין לו בעיות אז הוא לא צריך טיפול..... מכיון שאת כאן, אני מתארת לעצמי שיש במה לטפל. התרופה ההומאופתית מכוונת את פעולתה לכל מה שצריך איזון. אצל ילדים זה מתבטא ב-פחדים, הרגלים, התנהגות, אוכל, שינה, מחלות והיסטוריה רפואית. הכל נלקח בחשבון ובשאיפה לאזן את מה שחריג. עירית

תשובה לאורית

התרופה ההומאופתית נלקחת כדי לעזור בכל מה שמהוה בעיה פיזית או נפשית. התרופות ההומאופתיות לא מכילות חומר ולכן ניתן לטפל בעזרתן בכל גיל ומצב. גם תינוקות וגם נשים בהריון. בראיון אני מנסה להבין למה הוא לא נרדם ובוחנת כל מה שעולה בנושא הזה (מתי זה התחיל? איך הוא נרדם? תנוחת שינה וכו'). השאיפה היא בהחלט להרגיע את נושא ההרדמות כדי שלא יפחד ליפול לשינה. עירית

beezi

New member
לאורית - במפגש עצמו ההומאופת שואל

שאלות אישיות לזוג ההורים ואחר כך עובר לילד. פרטים לגבי הלידה, ובוחן אותו תוך כדי. הוא שואל על העדפות של הילד, על תחושות, אילו בעיות אתם רוצים לפתור בעזרת ההומאופתיה, מסביר על התהליך, על התרופה, ועל כך שברגע שלורחים את התרופה הגוף צריך לחוות את כל אותן טראומות של הילד מלידתו ולכן יש לעיתים חום גבוה, פריחה ותגובות שמבחינתו - זה הישג אדיר, מאחר והוא דייק בתרופה . לאחר מכן יש שיפורים בכל התחומים אצל הילד. אי דיוק במתן פרטים, יכול לגרום לאיבחון שגוי. זהו . אני מעדיפה שתשאלי אותו שאר הפרטים .

beezi

New member
טיפול הומאופתי../images/Emo101.gif

האם יש הורים אשר התנסו בטיפול הומאופתי לילד בתפקוד גבוה.אנו רוצים לשפר לו בעית חרדות ממקומות חדשים, פחדים מרעשים מסויימים, קהל ומיומנויות כמו ריכוז. יש המצדדים בשיטה שהביאה לשיפורים פנומנאליים, ויש כאלה שאמרו שהשיטה לא עזרה כלל, לא היה שיפור, ואחרים שאומרים שהיתה רגרסיה - ומזה אנחנו חוששים. ולשאלתי - האם הורים לילדים התנסו ברגרסיה אצל ילדם בעקבות טיפול הומאופתי? זה מאד חשוב ודחוף לנו לדעת כדי להתחיל בטיפול. תודה

beezi

New member
שאלה לתלמה../images/Emo35.gif

תלמה, האם יש אפשרות שתהיה רשימה של קישורים הנוגעים לבעיות PDD ואספרגר בעמוד השער, כמו כל אלה שאת מביאה לפנינו בכל פעם כשעולה שאלה. הענין הוא, שמידי פעם (וזה קורה הרבה לאחרונה) מצטרפים הורים חדשים לפורום אשר יכולים להיעזר בקישורים האלה וגם בשאלות שהועלו מן העבר, ושהרבה אנשי מקצוע עונים עליהם. בנוסף, אני לדוגמא רוצה לחפש קישורים המתייחסים להומאופתיה וצריכה לדפדף בשאלות קודמות וכו'... אודה על התייחסותך המהירה

beezi

New member
החזרים מקופות חולים

שלום לכולם, אני חושבת שאני נוגעת בנושא כואב שנוגע לכולנו. איך אפשר להתאגד (דרך אלו"ט) או באופן עצמאי, ולהעלות את הנושא בפני משרד הבריאות המקצה תקציב לקופות החולים עבור החזרים על טיפולים פרא-רפואיים. אני הפניתי מכתב לפרופ' אור נוי בנושא החזרים על טיפולים הידרותרפיים עם העתקים למכון להתפ' הילד בהוד השרון ונציגת קבילות במכבי. עדיין לא קיבלתי תשובה מאף גורם.בזמנו כשפניתי למכון להתפתחות הילד - טענו הם שרק ילדים פגועי מוחין לדוגמא יכולים לקבל החזרים עבור טיפולים פיסיותרפיים או הידרותרפיים. כשהקשתי ואמרתי שגם אוטיזם זו 100% נכות מוכרת על ידי בטוח לאומי, הם טענו שהם מקבלים הוראות ממשרד הבריאות וציינו את פרופ' אור-נוי. אשמח לפרסם תשובתו ולידע אתכם. אבל בינתיים, יש מישהו שמקבל החזרים מקופת החולים שלו עבור טיפולים פרא-רפואיים, ושבנו /בתו נמצאים בגן תקשורתי? . אשמח לתגובותיכם.

גלסטאר

New member
לביזי ...

במידה ותתחילי טיפול הומאופתי אשמח אם תעדכני אותנו בפורום. הרבה הורים (כמונו) חוששים מטיפול כזה (זה יותר הוקוס פוקוס מאשר משהו מדעי) ונשמח לעקוב אחרי מישהו אובייקטיבי שאנחנו מכירים מאשר סתם לשמוע תגובות ממקורות זרים. מחכים לתוצאות ...

beezi

New member
אני גם קראתי את ההודעה

ואני מנסה להעתיק אותה לכאן והיא עולה הפוך ללא יכולת לקדד אותה. ההודעה מאת: עדי מתאריך 2.8.03 , והיא נמצאת בפורום אלו"ט /זכויות. בזו הלשון: " ברשותי צילום של מכתב שנשלח לארגון "קשר" ע"י ד"ר קרני רובין (נציגת קבילות הציבור) מתאריך 17.8.00 (לפני שלוש שנים). במכתב כתוב במפורש: "PDD אכן הינה בגדר הפרעת התפתחות סומטית. קופ"ח מחוייבות בכל הטיפולים.... אבחון וטיפולים פרא-רפואיים - כמו לגבי מחלה התפתחותית סומטית". למרות שהבאתי את המכתב לקופ"ח לצורך קבלת החזר, זה לא עזר." סוף ציטוט. ואני אומרת שוב, שלאור דברי ד"ר קרני רובין, אנו צריכים להפנות אליה מכתבים דומים בקבילה על קופות החולים.ברגע שהורים רבים יתלוננו, הענין יהיה חייב בטיפול!. ועכשיו עלה לי רעיון, אולי ליזום כתבת תחקיר של "בולדוג" בנושא?!

stamba

New member
לתשומת ליבך

שלום beezi אמנם העלית 3 נושאים שונים אך תוך כדי כך דחקת שלושה שירשורים אחרים לדף הקודם. לפחות שירשור זה - הפנייה לתלמה, יכול היה להיעשות מתוך שירשור אחר. אני משוכנע שהיא לא תפספס. סתם נקודה
למחשבה.

beezi

New member
אני מבטיחה לעדכן בתוצאות

כנראה שהיום יגיע שליח עם התרופות (כדוריות קטנות דומות לסוכריות למציצה ומתוקות).אני מניחה שכל הילדים אוהבים את זה. תודה על ההתעניינות. אני אעדכן אתכם בהמשך. אני רק יכולה לומר שהפגישה הראשונה היא פגישת הכרות ובה מספרים על הילד מלידתו, טראומות שעבר בלידה ולאחר מכן, מאכלים שאוהב/לא אוהב, הוא צופה על הילד, שואל שאלות על פחדים חרדות, צלילים שהילד נרתע מהם, יחסיו עם ההורים, אם הילד מתקרב לילדים ומתיחס אליהם ועוד. לפי כל סממן הוא משייך את הילד ל"טיפוס" מסוים ולפי הסממנים הוא גם מתאים לו את התרופה ההומאופתית.

אורה4

New member
משרד הבריאות

אפשר לקבל כתובות או מספרי טלפון של גורמים מתאימים שניתן לפנות אליהם גם במשרד הבריאות וגם מכבי. כי גם אני נתקלת בבעיה הזאת במכון להתפתחות הילד ובגלל חוסר תקציב נאלצתי להפסיק את טיפולי קלינאית תקשורת לבני דבר שחורה ומתסכל אותי מאד.

beezi

New member
ואלו הם הגורמים שאליהם צריך לפנות

לאורה שלום, הנה מספר כתובות אליהם אפשר לשלוח מכתבים. בהמשך אעביר גם מספרי טלפון. פרופ' אור-נוי משרד הבריאות, מנהל הרפואה רח' בן טבאי 2 ירושלים גב' קרני ז'. רובין - נציגת קבילות במשרד הבריאות, רח' רבקה 29 תלפיות , ירושלים 93461 גב' גילה סעדיה - נציבת פניות הציבור קופ"ח מכבי – ת.ד. 50493 , ת"א 68125 בהצלחה לכולנו!!!!!

beezi

New member
לא הבנתי מה הנזק בזה שהנושאים

שהעלתי דחקו הודעות אחרות לדף קודם?! העלתי שלושה נושאים שונים וכמו שאמרת , ולכן כל אחד מהם בא בהודעה אחרת. ושיהיה לך יום יותר מוצלח...

Diana M

New member
../images/Emo41.gifהודעה מתלמה../images/Emo41.gif

משתתפים יקרים, התבקשתי על ידי תלמה להודיעכם, כי למחשב שלה בוצעה חדירה וכנראה השתלטות על ידי הקר. היא לא מצליחה לכתוב בפורום או לבצע כל פעולה אחרת הדורשת חיבור לאינטרנט ומאידך מתבצעות בפורום פעולות על ידי גורם זר, כגון מחיקת הודעות. תלמה מטפלת בנושא ואני מקווה כי הבעיה תפתר בהקדם. ערב טוב דיאנה

למעלה